Kjøpe Personvern i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Vi er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv, og til å bruke den nyeste teknologien for å sikre at Internett-sikkerheten blir opprettholdt. Før du kan bruker visse deler av nettstedet, vil vi be deg om å registrere deg og å oppgi din personlige informasjon. Dette inkluderer enkelte personopplysninger som Data Protection Act I998 ('lov') har merket som sensitive. Vi vil kun bruke informasjonen vi samler inn om deg i samsvar med loven. Ved å akseptere denne avtalen, samtykker du til å gi oss tillatelse til å samle inn data med sensitive personopplysninger om deg.

Vi vil begrense innsamling og bruk av slik informasjon til det minimum som kreves for å levere, utvikle og forbedre våre tjenester og andre muligheter, og for å forbedre kvaliteten av legekonsultasjonen. De personopplysningene vi mottar, vil bli sikkert lagret i samsvar med vår interne sikkerhetspolitikk og norsk lov. Du har rett til å kreve en kopi av de personlige opplysningene vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å kreve en mindre avgift for eventuelle administrasjonskostnader som måtte påløpe ved en slik forespørsel.

Ved å bruke dette nettstedet og dets tilhørende funksjoner og ved å gi dine personlige opplysninger, samtykker du til vårt selskap, vårt organisasjon som helhet og den tredje partneren vil å få tilgang til din informasjoner og bruke den i samsvar med våre vilkår og betingelser.

Vi kan i noen tilfelle videresende din informasjon til tredjepart som er en del av et salgstilbud eller publisering av Hexpress EU Ltd. ´s produkter og tjenester eller til datterselskaper, partnere, affiliates tilknyttet til Hexpress EU Ltd. eller som del av endringen i eierstrukturen i Hexpress EU Ltd. eller hos én av virksomhetens datterselskaper, partnere eller affiliates, eller som en konsekvens av de innledende forberedelser til en av de ovennevnte hendelser. En hver tredjeparts, både eksisterende tredjeparts og forhandler av Hexpress EU Ltd. 's produkter og tjenester, samt fremtidige tredjeparter som skal formidle og forhandle Hexpress EU Ltd.' s produkter og tjenester, vil ha rettigheter til å fortsette å bruke både personopplysninger og annen informasjon du gir oss i henhold til vilkårene og betingelsene på vår hjemmeside.

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Men vi deler ikke din personlige informasjon med disse nettstedene og er ikke ansvarlig for deres personvern. Vi oppfordrer deg til å lære om personvern av disse selskapene. Denne personvernerklæringen og dens politikk gjelder bare for denne hjemmesiden og ikke andre nettsteder som er koblet til. Ditt besøk til og bruken av dette nettstedet og om personvern er underlagt av opplysninger og lovene i England og Wales.

Denne erklæringen gjelder bare for informasjon innhentet fra deg under ditt besøk på dette nettstedet. Vi vil vise en tydelig informasjon på dette hjemmesiden når denne personvernerklæringen oppdateres eller endres, og du bør sjekke vår Personvernerklæring jevnlig. Bruken av dette nettstedet, godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen.

Se alle kategorier