klarna

Doksycyklin (Doxylin)

doxycycline

Doksycyklin/Doxylin er et antibiotikum som behandler bl.a. Borreliose, Malaria, Klamydia, urinveisinfeksjon og andre kjønnssykdommer f.eks Uretritt og Ureaplasma. Bestill og du har produktet i løpet av kort tid. Vi tilbyr betaling med faktura etter å ha mottatt varen.


Les mer omFaqFrakt og levering

Doksycyklin, også kalt Doxylin, er et antibiotikum som brukes til eliminering av klamydia, urinveisinfeksjon og andre kjønnssykdommer som uretritt og ureaplasma urealyticum. Den er også effektiv mot borreliose og malaria. Den blir ofte skrevet ut til pasienter som er sensitive overfor antibiotika da den ofte gir færre bivirkninger. Medisinen Inneholder det aktive virkestoffet doksycyklin, 100 mg.

JiscPress tilbyr Doxylin på denne nettsiden. Alle pasienter må imidlertid fylle ut en konsultasjon på nett med en av våre leger før de kan få tilgang til behandlingen. Denne uforpliktende konsultasjonen er viktig for din egen sikkerhet, da legen må vurdere om det er forsvarlig for deg å bruke denne medisinen. Du kan betale med faktura etter mottak av produktet.

Allerede bruker? Logg inn her

Se alle kategorier