jiscpress.org
HjemHårtap Propecia
Produsert av Merck logo

Kjøpe Propecia i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Propecia har hjulpet millioner av menn å motvirke skallethet; en vanlig lidelse som forekommer hos menn i alle aldre. Studier viser at nærmere 70% av de som bruker dette legemiddelet opplever at håret kommer tilbake etter 1 år, og de får dessuten noen mer hår etter 2 år. Propetica kan dessuten brukes som en forebyggende behandling da den også beskytter mot hårtap.

 • Stopper hårtap hos 9 av 10 menn
 • Ca. 70% av brukerne opplever gjenvekst av hår
 • Resultater etter ca. 3 måneder
 • Inneholder den aktive ingrediensen, Finasterid

JiscPress tilbyr nå Propecia mot håravfall. Gjennomfør en uforpliktende konsultasjon på nett med en av våre leger i dag, og finn ut om denne medisinen kan hjelpe deg.

Medium stort bilde av Propecia 1mg tabletter
Lite bilde av Propecia behandling for menn Lite bilde av Propecia behandling fra JiscPress Knappbilde av Propecia
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt
 • Pakningsvedlegg

Hva er fordelen med Propecia?

Propecia er et reseptbelagt legemiddel mot hårtap, og har vært på markedet siden 1998. Medikamentets virkning er meget unikt da det ikke bare stanser håravfall, men også forebygger fremtidig skallethet. Det er spesielt yngre menn som foretrekker denne behandlingen, ettersom den har vist seg å være særdeles effektiv mot hårtap i tidlig fase. Nærmere 90% av alle brukere opplever at dette medikamentet stopper hårtapet, og så mye som 70% erfarer en betydelig gjenvekst på hele hodet.

Propecia inneholder det aktive virkestoffet Finasterid som først og fremst stimulerer hårveksten rundt kronen og på toppen av hodet. Den gir sjelden bivirkninger og behandlingen er lett å følge da man kun skal ta 1 tablett én gang om dagen.

Til toppen

Hvordan virker en slik medisin mot håravfall?

Dihydrotestosteron (DHT) er et stoff som blir dannet når enzymet 5-alphareductance som finnes i hodebunnen kommer i kontakt med hormonet testosteron. Det er DHT som fører til hårtap da det legger seg som et usynlig belegg i hodebunnen og tar over receptor cellene som finnes i hårsekkene. Cellene får dermed ikke de naturlige vekstforholdene og næringsstoffene de trenger for en normal vekst, og mister således sin evne til å produsere nye hårstrå.

Den aktive ingrediensen i Propecia, Finasterid virker ved at den forhindrer testosteron til å bli omdannet til Dihydrotestosteron (DHT), slik at hårsekkene kan produsere hår som normalt. Lengre tids bruk av medikamentet vil ofte resultere i nytt og tykkere hår hos de som opplever symptomer på skallethet.

Til toppen

Gir Propecia bivirkninger?

Som alle reseptbelagte legemidler kan Propecia forårsake bivirkninger, men kliniske studiene viser at slike reaksjoner er uvanlig og forekommer kun hos en liten del av pasientene. De fleste av disse bivirkningene er også milde og forsvinner vanligvis når kroppen har blitt vant til virkestoffet i medisinen.

Dersom du skulle oppleve langvarige eller plagsomme bivirkninger, er det viktig at du stanser behandlingen omgående og kontakter lege.

Bivirkninger som kan forekomme er listet opp i tabellen under.

Bivirkninger Vanlige Sjeldne
Problemer å oppnå ereksjon
Mindre sexlyst
Redusert sædmengde
Hudutslett
Kløe
Elveblest
Testikkelsmerter
Opphovning i ansiktet
Til toppen

Kan jeg bruke Propecia?

De fleste menn over 18 år som opplever hårtap eller som ønsker å forebygge skallethet kan bruke denne behandlingen. Du må imidlertid ikke anvende Propecia dersom du tidligere har opplevd allergiske reaksjoner ved bruk av denne medisinen, eller du er allergisk overfor noen av ingrediensene i medikamentet. I slike tilfeller må du rådføre deg med lege før du eventuelt starter en behandling med dette preparatet. Du kan også forhøre deg med en av våre leger om dette når du gjennomfører din online konsultasjon her hos JiscPress.

Ettersom Finasterid påvirker produksjonen av testosteron som bare finnes hos menn, vil ikke dette preparatet ha noen innvirkning på hårtap hos kvinner. Behandlingen er også skadelig å bruke for gravide kvinner da det kan forårsake misdannelser hos fosteret.

Du bør anvende Propecia med forsiktighet dersom du har:

 • Leversykdom eller unormale leverenzymer
 • Prostatakreft
 • Svekkede blæremuskler
 • Innsnevring av urinrøret
 • Problemer med urinering.

Det er også viktig å være klar over at denne behandlingen kun vil være effektiv så lenge den brukes kontinuerlig. Så fort du slutter med medisinen, vil hårtapet gradvis tilta igjen og den effekten som du har oppnådd under behandlingen vil bli borte etter 9-12 måneder.

Hvis en Propecia tablett blir knust eller ødelagt, kan den aktive delen av tabletten lekke ut. Ettersom stoffet kan absorberes gjennom huden, frarådes det derfor på det sterkeste å la kvinner eller barn håndtere medisinen.

Hvordan bruker jeg en slik medisin mot hårtap?

Denne behandlingen skal alltid tas slik den er forskrevet av legen. Normal dose er imidlertid 1 mg tablett, én gang om dagen hver dag. Du kan ta pillen både med og uten mat, og gjerne med et glass vann. For en bedre effekt er det anbefalt at du tar tabletten til samme tid hver dag. Dersom du glemmer å ta medisinen en dag, tar du bare den neste dosen som vanlig. Ikke ta dobbel dose!

Du vil normalt kunne se effekten av behandlingen innen 3 måneder. Dersom du ikke opplever noen forandringer innen 12 måneder, er det dessverre liten sjanse for at du vil få noen fremtidig effekt av medisinen. I slike tilfeller anbefales det derfor at du slutter med Propecia og heller rådfører deg med lege.

Til toppen

Kan jeg kjøpe Propecia i Norge?

Propecia tilbys dessverre ikke i Norge for øyeblikket. Du kan isteden kjøpe denne medisinen på nett hos JiscPress. Ved å fylle ut en online konsultasjon med en av våre leger, vil legen kunne avgjøre om dette preparatet er riktig og trygt for deg å bruke. Dersom din forespørsel godkjennes, vil legen sende en elektronisk resept til vårt apotek som behandler og pakker behandlingen i en diskré forpakning. Bestillingen vil deretter sendes direkte hjem til deg eller ditt nærmeste postkontor med ekspress bud.

Vi tilbyr nå alle våre kunder betaling med faktura, slik at du kan kjøpe din behandling i dag og heller betale siden.

Til toppen
Behandlinger
Propecia
Pharma Check
var service til deg