jiscpress.org
HjemOm JiscPress

Kjøpe Om JiscPress i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Hvem vi er

JiscPress er en av Europas ledende helsetjeneste klinikker på nett. Vi har over 10 års erfaring med å tilby pasienter medisinske tjenester online og vi opererer i dag på 13 forskjellige språk. Vårt team består av autoriserte leger, farmasøyter og dedikerte medarbeidere med en spesialisert kompetanse på helsetilstander som pasienter ofte føler seg ukomfortable å gå til sin fastlege med. Vi tilbyr et bredt spekter av medisinske behandlinger og våre elektroniske legekonsultasjoner gjør det mulig for pasienter å dele sine helseproblemer med kompetente leger på en sikker og konfidensiell måte. Alle våre leger har lang erfaring med nettbaserte helsetjenester og vil skrive ut resepter på autentiske legemiddel behandlinger i tilfeller der dette er forsvarlig og nødvendig.

Alle våre behandlinger sendes direkte til pasientens ønskede leveringsadresse i en diskré forpakning med enten UPS eller Posten Norge.

Hva vi tilbyr

 • Uforpliktende legekonsultasjon over nett
 • Elektronisk resept utstedt av autorisert lege
 • Autentiske legemidler fra et godkjent apotek
 • Frakt og levering inkludert i prisen
 • Profesjonell medisinsk veiledning under hele behandlingen
 • Tilgang til omfattende informasjon om medisinske tilstander og behandlinger
 • Frakt og levering inkludert i prisen
 • Profesjonell medisinsk veiledning under hele behandlingen
 • Profesjonell pasientstøtte på telefon, e-post og live chat fra mandag til fredag
 • Fornyelse av resepter
 • Sporing av din bestilling på vår hjemmeside

Historie

JiscPress er en del av et medisinsk helsetjeneste firma som ble grunnlagt i Storbritannia i 2004. Siden den gang har vi utvidet virksomheten til det europeiske markedet. De første landene vi etablerte oss i var Frankrike og Italia og senere også Spania, Sverige og Tyskland. I dag tilbyr vi også våre tjenester med stor suksess i Norge, Belgia, Holland, Danmark og Polen. For alle de ulike landene vi opererer i, har vi også medarbeidere som snakker morsmålet og som derfor kan gi pasientene hjelp og veiledning på deres eget språk.

Siden oppstart har vi gitt private pasienter tilgang til autoriserte EU-leger og apotek for medisinske tilstander som impotens, fedme, influensa, røyking, mannlig hårtap og mye mer. Alle pasienter må fullføre en online konsultasjon med en av våre leger før de kan få tilgang til den medisinen de ønsker. Hvis legen godkjenner konsultasjonen, vil en elektronisk resept bli sendt til et av våre apotek, som deretter behandler, pakker og sender medisinen i en anonym eske direkte til pasienten. Våre pasientene får dermed en rask, sikker og diskré levering, rett på døren innen så lite som 48 timer.

Ansikt-til-ansikt konsultasjoner

Vi innser at Internet ikke vil kunne erstatte den vanlige ansikt-til-ansikt konsultasjonen med lege som våre pasientene er vant til. Derfor oppfordrer vi våre brukere til å oppsøke sin fastlege der det er nødvendig med en grundigere undersøkelse for å finne riktig behandling. Medisinske konsultasjoner i form av telefonsamtaler og epost er nemlig ikke alltid nok til å kunne gi legen fullgod informasjon om pasientens tilstand og årsaken til eventuelle symptomer. I slike tilfeller vil det heller ikke være forsvarlig av legen å skrive ut en behandling til pasienten.

Våre leger

Våre leger krever at alle pasienter fullfører et grundig og fullstendig medisinsk spørreskjema om deres tilstand. De spørsmålene som stilles er ofte mer detaljerte enn det de fleste leger spør om i en ansikt-til-ansikt situasjon. Dette er fordi konsultasjonen foregår på nett, og legen trenger derfor så mye informasjon om pasientens helsetilstand som mulig for å kunne gi han eller henne en fullgod og sikker diagnose og behandling. Derfor vil vi også kontakte våre pasienter via telefon eller epost i de tilfeller der vi mener informasjonen som er oppgitt i konsultasjonen ikke er detaljert eller god nok. Husk at den informasjonen som etterspørres i skjemaet har som formål å sikre at behandlingen du får vil være trygg og forsvarlig for deg og din helsetilstand. Det er mange situasjoner der våre leger ikke vil skrive ut en ønsket behandling, nettopp fordi de mener en slik behandling kan medføre fare for pasientens liv og helse.

Vårt apotek

Apotekene vi bruker er selvstendige og ligger innenfor EU og Storbritannia. Alle medisiner som sendes ut er autentiske og direkte hentet fra produsenten. Pasienter som ønsker å sjekke validiteten på behandlingene de mottar, har muligheten til å gjøre dette ved å verifisere produktnummeret på medisinene med den aktuelle produsenten.

I motsetning til de fleste av våre konkurrenter, tilbyr vi tjenester som er både kostnadseffektive og raske, uten skjulte kostnader. Både frakt og legekonsultasjon er inkludert i prisen, og vi gjennomgår dessuten våre priser regelmessig for å sikre at de er så lave som mulig. All informasjon vi mottar blir behandlet og lagret utifra strenge etiske og lovpålagte retningslinjer, og vi vil ikke utgi denne informasjonen til en tredjepart under noen omstendigheter.

Hvis du trenger mer informasjon om tjenesten vår, kan du kontakte oss og vi vil mer enn gjerne hjelpe deg.