jiscpress.org
Hjem
Overvekt

Kjøpe Overvekt i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Sunn kvinne etter bruk av slankepiller

Fedme og overvekt refererer til en tilstand der det er mer fett på kroppen enn det som er ønskelig. En slik fettansamling kan være jevnt fordelt på kroppen, samlet på magen (epleform), eller på hofter og lår (pæreform). Fedme er et stort problem som rammer tusenvis av mennesker i Norge hvert år, og det er anslått at mer enn 20% av den norske voksne befolkningen i dag har en BMI (body mass index) på over 30. BMI er målet på forholdet mellom din høyde og din vekt. Jo større masse på kroppen, jo større avstand mellom høyde og vekt; og dermed høyere BMI. Har du en BMI over 30 er vektnedgang viktig for å bevare god helse.

BMI er et godt mål på overvekt for alle andre enn de som driver med idrett hvor størst mulig muskelmasse er et mål. Med andre ord så er BMI et godt måleverktøy til bruk for å klassifisere overvekt hos folk flest. Slanking er eneste måte å redusere sin BMI på.

I tillegg til fysiske og helsemessige plager, bidrar også fedme til andre, mer psykiske problemer slik som mobbing og diskriminering. Dette gjelder både hos barn og voksne. Jo tidligere du gjør noe med vektproblemet, jo større sjanse har du for å redusere den potensielle faren for langvarig sykdom. Slankepiller kan, i kombinasjon med fysisk aktivitet og diett, gjøre det enklere å gå ned i vekt. Slike slankepiller på resept er nå tilgjengelig hos JiscPress. I kombinasjon med aktivitet og godt kosthold, vil pillen støtte deg i å oppnå hurtig vektnedgang.

Kjøpe Overvekt - sjekk din BMI i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Xenical Produsert av: Roche

Xenical er et fettforbrennende slankepiller som undertrykker effekten av det fettspaltende enzymet, lipaser i kroppens tynntarm. Det er Xenical's aktive ingrediens, Orlistat som hjelper med å kontrollere fettnivået i kroppen. Xenical slankepiller er utviklet og produsert av Roche.

Mer informasjon

Når er overvekt farlig?

Overvekt kan oppstå av flere grunner. Når man inntar flere kalorier enn hva man forbrenner, lagres de overflødige kaloriene som fett. Hvis dette gjentas ofte og over tid, vil mengden av fett i kroppen øke betraktelig og man blir overvektig. Andre faktorer som genetikk, stoffskifte og livsstil er også medvirkende faktorer til problemet. Det er blant annet klinisk bevist at fedme har en spesielt stor sjanse for å kunne utvikles i personer som har et sterkt arveanlegg for lidelsen. I tillegg kan også uregelmessige måltidsmønster og mangel på fysisk aktivitet bidra sterkt til overvekt.

Hvis du er usikker på om du er overvektig eller ikke, kan du beregne din kroppsmasseindeks (BMI) her hos oss. Din BMI er forholdet mellom din høyde og vekt, og brukes til å avgjøre om dette forholdet er sunt eller ikke. Hvis din BMI er mellom 25 og 30, ansees du ikke som overvektig og har derfor ikke rett til reseptbelagte slankepiller. Hvis din BMI er over 30, vil du bli klassifisert som overvektig, og legen vil dermed kunne gi deg en reseptbelagt behandling. Hvis din BMI er mer enn 25, er det sterkt anbefalt at du legger om ditt kosthold og din livsstil for å unngå fremtidige vektproblemer.

Hva slags helseproblemer er forbundet med overvekt?

Fedme kan redusere forventet levealder. Det er anslått at en person som har vært overvektig i over 40 år, vil man ha forkortet levealderen med 6-7 år. Lidelsen kan også føre til kortsiktige problemer som muskelsmerter, ryggsmerter, pustevansker, økt svette, rygg- og knesmerter, gallesten og uren hud (akne). Både kvinner og menn opplever dessuten psykiske plager som følge av overvekt. Dette kan være plager som mobbing og diskriminering i ulike sammenhenger, som igjen kan føre til depresjoner og dårlig selvtillit. Fedme kan på lengre sikt også føre til mer alvorlige helseproblemer slik som:

 • Hjerte- og karsykdommer
 • Type 2-diabetes
 • Galleveissykdom
 • Kreft
 • Pusteproblemer
 • Leddplager og belastningslidelser
 • Økt risiko for slag

Veien til vekttap

Livsstilenderinger - veien mot vekttap

Dersom du opplever at du har dårlig kondis, liten fysisk kapasitet og lav utholdenhet, i tillegg til en høy BMI, kan dette være gode indikasjoner på at du bør vurdere en vektreduksjon. Det er klinisk bevist at gradvis fysisk aktivitet, i kombinasjon med en lavkalori- og lavkarbo diett, er en svært effektiv måte å miste vekt på. Det er viktig at du kombinerer en eventuell diett med økt mosjon, da det er store sjanser for at du legger på deg igjen dersom du kun fokuserer på å legge om ditt kosthold. Undersøkelser viser at kun 5% av overvektige mennesker klarer å holde vekten nede etter et drastisk vekttap, der vekttapet kun er et resultat av endret diett. Den mest vellykkede måten å gå ned i vekt på er å kombinere et effektivt slankemiddel med endringer i både kosthold og mosjon.

Vekttap henger nøye sammen med sunne og gode matvaner. Noen råd for slike matvaner kan være:

 • Start dagen med en god og sunn frokost
 • Drikk mye vann
 • Minimer inntaket av mat som er rik på kalorier og sukker
 • Reduser inntaket av raske karbohydrater (juice, saft, hvit pasta og ris, fint brød, etc.)
 • Spis mer av de langsomme karbohydratene (grønnsaker, grovt brød, belgfrukter, fullkornsris og -pasta)
 • Mosjoner regelmessig

Mer mosjon, et sunt og balansert kosthold og realistiske mål kan bidra til å gjøre vektnedgangen permanent. Det tilbys i dag flere forskjellige slankemetoder, slik som gastrisk bypass og fedmekirurgi, men disse behandlingene er svært risikable og kan gi mange potensielle komplikasjoner. Kirurgi for å gå ned i vekt bør være siste utvei, og det anbefales at du forsøker andre slankemetoder, som for eksempel reseptbelagte slankepiller, før du tyr til en slik drastisk behandling.

Slankemidler på resept

Slankepiller har ofte en meget positiv effekt på vektreduksjon når de brukes i kombinasjon med riktig kosthold og trening. Xenical er et av de få FDA-godkjente slankemidlene på markedet og virker ved å redusere fettopptaket i tarmen der den blokkerer ca. 1/3 av matfettet som inntas i kroppen. Behandlingen bør brukes i kombinasjon med et sunt, balansert kosthold og daglig fysisk aktivitet.

Xenical forskrives vanligvis til pasienter med en BMI på over 30. Kliniske studier viser at nærmere 6 av 10 pasienter som tar denne slankepillen i kombinasjon med et redusert kaloriinntak og økt mosjon, mister ca. 5% av kroppsvekten i løpet av 12 uker.

Hvordan kjøper jeg slankepiller online?

Dersom du ønsker en effektiv behandling mot overvekt, kan du kjøpe både Xenical slankepiller og Orlistat slankepiller her hos JiscPress. Du må imidlertid ha en BMI på over 30 hvis du skal være kvalifisert for en slik behandling. For å få utstedt en elektronisk resept, må du først fylle ut en konfidensiell konsultasjon online som må godkjennes av en av våre leger. Konsultasjonen er helt uforpliktende og har som formål å hjelpe legen med å avgjøre om det er trygt og forsvarlig for deg å bruke Xenical eller Orlistat i henhold til din helsetilstand. Du kan også få råd og veiledning fra legen i forbindelse med riktig kosthold og mosjon når du tar Xenical eller Orlistat. Hvis legen avgjør at slankepillene er en passende behandling for deg, vil en e-resept bli sendt til vårt apotek. Apoteket pakker så din bestilling i en diskré eske og sender den deretter rett hjem til deg uten ekstra kostnad. Dersom du har noen spørsmål, må du gjerne ta kontakt med oss på telefon 81 17 70 24, email eller på live chat.

Behandlinger
Xenical
Relatert informasjon
Orlistat Saxenda
Pharma Check
var service til deg