jiscpress.org
HjemJuridisk informasjon

Kjøpe Juridisk informasjon i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Her vil du finne lenker til mer informasjon om villkår og betingelser, og pasientansvar. All informasjon relatert til beskyttelse av informasjon kan leses på siden vår. Alle lenker til ekstern informasjon innebærer ikke et samtykke av det lenkede foretaket.

En av de vanligste spørsmålene vi får her på JiscPress er om hvorvidt vår virksomhet samsvarer med EU og EØS lovene. Svaret er; Ja, vi samsvarer med bestemmelser gjort både i EU og EØS. Bestemmelser og lover tillater deg som forbruker å bestille opptil 3-måneders forbruk av legemidler fra et annet EU/EØS-land. Loven sier at det er helt lovlig å bestille medisiner på nettet fra et annet EU/EØS-land dersom forskrivelsen av medikamentet ble gjort av en registrert lege som opererer i EU ellerEØS, og apoteket som sender ut medisinen din er registrert i EU/EØS.

Vårt apotek

På jiscpress.org har vi et strengt lovverk om å kun samarbeide med apotek som er registrert innefor EU. Vi benytter deres tjenester for å pakke og sende ut dine varer. Nedenfor vil du finne mer detaljert informasjon om vårt apotek, dersom du av en eller annen grunn ønsker å kontakte dem.

Apotek: Alfred R. Hoz (Registreringsnr 2044966)
Adresse: JiscPress Healthcare LLC (Registreringsnr 1108466)
138-140 Mitcham Road, London, SW17 9NH
Tlf: +44 020 7084 6661

Om du behøver mer informasjon om våre farmasøyter eller apotek kan du følge lenkene under:

Apotek: http://www.pharmacyregulation.org/registers/pharmacy
Apotek: http://www.pharmacyregulation.org/registers/pharmacist

Legetjenester

JiscPress legetjenester er levert av e-med Private Medical Services ltd, som er registrert hos Care Quality Commission (CQC) registreringsnummer 1-179645951 og med Health and Social Care Act 2008

Eksterne Lenker

CQC

CQC er en uavhengig reguleringstjeneste for helsetjenester i England, inkludert NHS (Statens Helseorganisasjon) og private helsetjenester.

MHRA

MHRA står for Medicines and Healthcare Product Regulatory Agency, og Storbritannias svar på Statens Legemiddelverk som vi har i Norge. De har ansvar for å regulere annonsering og markedsføring av medisinske og urtebaserte produkter, samt sørge for at retningslinjene for markedsføring av legemidler på nettet blir etterfulgt av bedrifter som baserer sin virksomhet fra Storbritannia. Det er også MHRA sitt ansvar å sørge for at alle legemidler som blir introduseret på det britiske markedet er trygge å bruke.

GMC

GMC står for General Medical Council, og er en britisk reguleringsenhet for alle virksomheter og leger i Storbritannia. Deres funksjon er å sørge for at alle retningslinjer og bestemmelser følges for å garantere pasientenes sikkerhet. Alle leger i Storbritannia må være registrerte hos denne organisasjonen.

Data sikkerthet

Arbeidet som kommisjonen i Storbritannia utfører er å garantere korrekt håndtering av personlig informasjon av alle foretak som på en eller annen måte samler inn og lagrer kundeinformasjon, samt fremmer god informasjonshåndtering generelt. Vi er registrert hos Information Comissioners Office under nr. ZA067482