jiscpress.org
HjemVilkår og betingelser

Kjøpe Vilkår og betingelser i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Denne avtalen gjelder mellom deg som bruker av dette nettstedet og Hexpress EU Ltd som eier av nettsiden http://jiscpress.org. Din avtale om å følge og være bundet til disse vilkårene anses å skje fra første gang du benytter deg av nettstedet. Dersom du ikke aksepterer å være bundet til disse vilkårene, bør du avslutte all bruk av nettstedet umiddelbart.

Ingen deler av dette nettstedet er ment for å skape et kontraktmessig tilbud som må aksepteres. Bestillinger utgjør et kontraktsforholdstilbud, og vi aksepterer tilbudet ved å sende en bekreftelse via e-post om at din bestilling er godkjent og at den er sendt. I denne forbindelse vil også du bli bundet til vilkår og betingelser for levering og frakt som våre leveringspartnere har.

Ved å bruke dette nettstedet og dets tilhørende funksjoner og ved å gi dine personlige opplysninger, samtykker du til vårt selskap, vårt organisasjon som helhet og den tredje partneren vil å få tilgang til din informasjoner og bruke den i samsvar med våre vilkår og betingelser.

Vi kan i noen tilfelle videresende din informasjon til tredjepart som er en del av et salgstilbud eller publisering av Hexpress EU Ltd. ´s produkter og tjenester eller til datterselskaper, partnere, affiliates tilknyttet til Hexpress EU Ltd. eller som del av endringen i eierstrukturen i Hexpress EU Ltd. eller hos én av virksomhetens datterselskaper, partnere eller affiliates, eller som en konsekvens av de innledende forberedelser til en av de ovennevnte hendelser. En hver tredjeparts, både eksisterende tredjeparts og forhandler av Hexpress EU Ltd. 's produkter og tjenester, samt fremtidige tredjeparter som skal formidle og forhandle Hexpress EU Ltd.' s produkter og tjenester, vil ha rettigheter til å fortsette å bruke både personopplysninger og annen informasjon du gir oss i henhold til vilkårene og betingelsene på vår hjemmeside.

1.1 Generelt

1.1.1 Hexpress EU Ltd som forhandler som http://jiscpress.org (vi/oss/vår) ved Longue Hougue House, Longue Hougue Lane, St. Sampson, Guernsey, GY2 4JN, forplikter seg til å sende brukeren (deg, dere) en gratis online-konsultasjon med en EU-registrert medisinsk lege (doktoren) for å behandle din medisinske tilstand (impotens, fedme, mannlig hårtap).

1.1.2 En slik høring og behandling er underlagt til vilkårene og betingelsene i denne avtalen

1.2 Garantier fra deg

1.2.1 Du garanterer og forplikter deg til å fylle ut konsulteringsskjemaet som finnes på nettsiden med helt ærlige svar og relevant informasjon.

1.2.2 Ved å godta vilkårene som er fastsatt herunder, og inkludert i Patient Responsobility Compliance Agreement (blant andre), aksepterer jeg at jeg kan bli kontaktet av legen eller dens representant dersom behovet oppstår, selv om jeg ikke spesifikt har bedt han eller henne om å gjøre det.

1.2.3 Denne avtalen blir umiddelbart ugyldig dersom du ikke svarer helt sant på alle spørsmålene.

1.3 Garantier fra oss

1.3.1 Vi garanterer og forplikter oss til at konsultasjonsskjemaet kun vil bli sett av legen og hans medisinske team i den hensikt av å behandle ditt medisinske problem.

1.3.2 Vi garanterer og forplikter oss til at alle resepter som leger utsteder kommer fra et EU-registrert apotek.

2. Frakt og levering

2.1. Alle bestillinger blir sendt med UPS hvor en signatur er nødvendig ved levering for å bekrefte at du som bestiller av pakken har motatt den. Bestillinger er diskret pakket med ingen omtale av verken produktene eller bedriften, for å sikre ditt personvern.

2.2.Dersom du ikke er hjemme for å signere for pakken, vil en beskjed etterlates av leveringsrepresentanten. Beskjeden vil gi opplysninger om hvor du kan hente bestillingen. Du kan velge å få bestillingen levert til din jobbadresse dersom du finner dette mer praktisk.

2.3. Levering vil variere fra land til land. I Storbritannia blir leveringer sendt ut dagen etter bestilling, i Europa vil det ta tre til fem arbeidsdager, mens det utenfor Storbritannia og Europa vil ta syv til ti arbeidsdager.

2.4. Når en pakke har blitt sendt via en av våre frakttjenester, anbefaler vi at du binder deg til deres vilkår og betingelser, sammen med vilkårene og betingelsene i dette dokumentet.

2.5. Du kan kansellere din bestilling hos jiscpress.org inntil pakken har blitt sendt fra apoteket. Du kan ikke kansellere din bestilling etter at behandlingen har blitt sendt ut, og apoteket kan ikke motta returnert ødelagte medikamenter. Dette inkluderer også uåpnede pakker, så vi kan derfor ikke tilby refunderinger. Vi kan kun tilby sending av ny behandling til samme eller alternativ adresse når pakken er returnert til apoteket. Apoteket kan kun holde returnerte behandlinger i 60 dager, etter dette vil medikamentene bli destruert.

2.6. Når en bestilling er ferdigstilt på JiscPress er alle kostnader fra vår side betalt. Hvis det landet du bestiller til bruker seg av importskatt eller andre bestemmelser så er det opp til deg som bestiller at kjenne til dem lover og bestemmelser som er i bruk.

3. Eiendomsrettigheter

3.1 Alt materiale som finnes og presenterer på dette nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, tekst og grafikk, er av vår opphavsrett eller lignende rettigheter, men mindre annet er uttrykkelig angitt.

3.2 Vi forbeholder oss alle dens rettigheter og forbyr strengt enhver uautorisert bruk eller kopiering. Eventuelle autoriserte statuetter til å skrive eller laste ned innhold er strengt begrenset til personlig bruk. Materialet kan ikke brukes til kommersielle formål.

3.3 Eventuelle kopier av sidene på dette nettstedet som blir lagret, kan kun bli brukt til personlig bruk. Dette gjelder både printing, samt gjennomgåelse av innholdet.

3.4 Med mindre annet er utrykkelig, skriftlig tillatt, kan du ikke opprette en database av noen som helst form for disse nettsidene.

4. Fraskrivelser

4.1 Vi verken representerer eller gir noen garanti med hensyn til nøyaktighet, pålitelighet eller kontinuerlig tilførsel av informasjon på dette nettstedet. De tjenester og informasjon som finnes på dette nettstedet er kun generell informasjon og er ikke ment for å løse dine spesielle behov.

4.2 Enhver tillitt du har til materiale på denne nettsiden vil være på egen risiko. Vi forbeholder oss retten etter eget forgodtbefinnende, men uten noen forpliktelser, til å gjøre endringer eller forbedringer, eller trekke tilbake eller rette opp i eventuelle feil eller utelatelser i enhver del av materialet uten forvarsel.

4.3 Våre tjenester og informasjon utgjør i særdeleshet ikke noen form for råd eller anbefaling, og er ikke ment for deg til å stole på når det gjelder spesielle medisinske eller andre avgjørelser. Passende uavhengige medisinske råd bør innhentes før slike avgjørelser.

4.4 Våre tjenester og materialet på dette nettstedet er gitt av oss på et "som det er" –basis, og vi uttrykkelig fraskriver oss alle garantier (avhengig av punkt 1.3 ovenfor), uttrykt eller underforstått, i den grad gjeldende lov tillater.

4.5 Så langt det er tillatt av gjeldende lover, utelukker vi herved ansvar for ethvert krav, tap eller skader av noe slag med hensyn til våre tjenester, informasjon og materiale gitt av oss inkludert, uten begrensning, direkte, indirekte, tilfeldig eller indirekte tap eller skader. Ovenstående skal gjelde uansett om slike krav, tap eller skader oppstår i tort, kontrakt, uaktsomhet, i henhold til lov eller på en annen måte.

4.6 Ditt besøk og bruk av dette nettstedet og om angående erstatningskrav er underlagt av disse Ansvarsfraskrivelser og lovene i England og Wales.

5. Personvernerklæring

5.1 Vi er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv og til å bruke teknologi for å sikre internettsikkerheten. Før du bruker enkelte områder av denne nettsiden, ber vi deg om å registrere og oppgi dine personlige opplysninger, i tillegg til sensitive personopplysninger som definert av Data Protection Act 1998 ("loven"). Vi vil kun bruke informasjonen vi samler inn om deg lovlig og i samsvar med loven.

5.2 Med hensyn til de nevnte sensitive personopplysningene, gir du oss ditt uttrykkelige samtykke til å samle inn slik data ved å godta denne avtalen.

5.3 Vi vil begrense innsamling og bruk av slik informasjon til det minimumet som kreves for å kunne levere, utvikle og forbedre våre tjenester og andre muligheter, samt bedre forvaltning av doktorens konsultasjon.

5.4 Den personlige informasjonen som vi har fått vil bli holdt sikkert i samsvar med vår interne sikkerhetspolitikk og loven. Du har rett til å kreve en kopi av de personlige opplysningene vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å kreve en mindre avgift for eventuelle administrasjonskostnader som måtte påløpe ved en slik forespørsel.

5.5 For å sikre at din personlige informasjon forblir konfidensiell, kommuniserer vi disse retningslinjene for personvern til våre ansatte.

5.6 Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder, men vi deler ikke din personlige informasjon med disse nettstedene og er ikke ansvarlig for deres personvern. Vi oppfordrer deg til å lære personvernpolitikken til disse selskapene. Følgende, denne personvernerklæringen og politikken gjelder kun for denne nettsiden og ikke til de lenkene nettstedene.

5.7 Ditt besøk og bruk av dette nettstedet og om personvern er underlagt denne erklæringen om personlige opplysninger og lovene i England og Wales.

5.8 For betaling med kredittkort, bruker vi en sikker SSL/128 bit kryptering.

5.9 Cookies brukes på jiscpress.org til det formål for å bedre kvaliteten.

5.10 I samsvar med Personvern og Ekomloven som ble vedtatt 11.desember 2003, sender vi ikke tilfeldige (tredjeparts) markedsføringse-poster til personlige e-postadresser (spam)

5.11 Denne erklæringen gjelder kun for informasjon innhentet fra deg under ditt besøk på dette nettstedet. Vi vil tydelig informere på denne hjemmesiden dersom personvernerklæringene oppdateres eller endres. Du bør også jevnlig sjekke vår personvernerklæring. Ved å velge å fortsette bruken av nettstedet, godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen.

5.12 Du blir også rådet til å gjøre deg kjent med de videre retningslinjene for personvern som finnes på http://jiscpress.org/privacy.html.