jiscpress.org
Hjem
P-piller

Kjøpe P-piller i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

P-piller og mini-piller

P-piller er det mest populære prevensjonsmiddelet for kvinner. Det har millioner av brukere på verdensbasis og forhindrer graviditet med nærmere 100% sikkerhet.

Alle p-pille merker er reseptbelagte og kommer i et bredt utvalg der det først og fremst skilles mellom kombinasjonspiller og minipiller. Mens kombinasjonspillen inneholder hormonene østrogen og progestogen, inneholder minipillen kun progestogen. Begge variantene påvirker imidlertid slimhinnen i livmoren og gjør det vanskeligere for sædceller å trenge igjennom.

Hva slags p-pille og hvordan merke som passer for deg avhenger blant annet av hvilken hormonkombinasjon som fungerer best med din kroppen. Det er derfor nødvendig at du rådfører deg med lege før bruk, slik at du får en p-pille som er trygg og forsvarlig for deg.

Hos JiscPress tilbyr vi de mest populære p-pillene på markedet. Alt du trenger å gjøre er å velge den pillen du ønsker å bruke og deretter gjennomføre en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger. All informasjon blir behandlet konfidensielt, og skjemaet du fyller ut vil hjelpe våre leger med å forsikre seg om at du mottar en behandling som er trygg og forsvarlig for deg.

Diane p-piller Produsert av: Bayer

Diane p-piller er et svært populært prevensjonsmiddel blandt norske kvinner og som gir deg nærmere 100% beskyttelse mot graviditet. Videre har den også en svært gunstig effekt på akne og uønsket hårvekst, og anbefales derfor ofte til kvinner som lider av disse problemene.

Mer informasjon

Marvelon Produsert av: Organon

Marvelon er en type p-pille som kan redusere menstruationssmerter, gi en bedre blødningskontroll og gjøre menstruasjonen mer stabil. Marvelon kan også redusere akne, og over lengre tids bruk også redusere risikoen for eggstokk- og livmorkreft.

Mer informasjon

Mercilon Produsert av: Organon

P-piller gir deg nærmere 100% beskyttelse mod graviditet og bidrar til å gjøre din menstruasjon mer stabil og mindre smertefull. Inneholder to forskellige kvinnelige kjønnshormoner; Desogestrel og Ethinylestradiol.

Mer informasjon

Microgynon Produsert av: Bayer

Microgynon er en type p-pille som beskytter mot graviditet med nærmere 100% sikkerhet. Microgynon har dessuten vist seg å være effektiv mot menstruasjonssmerter og endometriose, samtidig som den kan gjøre menstruasjonen mer forutsigbar.

Mer informasjon

Yasmin Produsert av: Bayer

Yasmin er en av de mest populære p-pillene på markedet, og har en stor andel norske brukere. Yasmin kan også hjelpe mot både kviser og menstruasjonssmerter, og den er i tillegg kjent for å ikke bidra til vektøkning.

Mer informasjon

Cerazette Produsert av: Organon

Cerazette er en minipille som har vist seg å være mer enn 99.9% sikker mot graviditet. Den er et godt alternativ til kvinner som er sensitive overfor østrogen, men som samtidig ønsker den samme sikkerheten som vanlige p-piller gir. Dessuten må ikke tabletten tas like nøyaktig som andre minipiller, da man har en margin på 12 timer.

Mer informasjon

Evra p-plaster Produsert av: 

Evra p-plaster er et enkelt og sikkert prevensjonsmiddel som fremkaller få bivirkninger.

Mer informasjon

NuvaRing Produsert av: 

NuvaRing er en type prevensjonsmiddel som gir svært høy beskyttelse mot graviditet.

Mer informasjon