jiscpress.org
HjemHvordan vi fungerer

Kjøpe Hvordan vi fungerer i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris


Originale medisiner fra produsenten
Frakt og levering inkludert
Garantert anonym og diskré behandling

Steg - Legg inn din bestilling

JiscPress forplikter seg til å gi deg den beste servicen og den sikreste og mest effektive behandlingen du kan få. Vår bestillingsprosess er enkel fordi vi ønsker å være sikre på at du får den mest hensiktsmessige opplevelsen når du bestiller. Vi vil at du skal nyte alle fordelene med vår praktiske tjeneste.

Velg den behandlingen du ønsker å kjøpe for å fullføre bestillingen som inkluderer:

  • Registrering
  • Online konsultasjon
  • Frakt- og levering
  • Betaling
  • Din ordrebekreftelse

Vær oppmerksom på at når vi ber om din betalingsinformasjon, er dette for å autorisere ditt kort med vår bank. Din konto vil kun belastes hvis legen godkjenner din konsultasjon og utsteder en resept.

Steg - Legen gjennomgår din medisinske informasjon

Konsultasjonen blir deretter vurdert av en av våre EU-registrerte leger. Denne vil enten godkjennes eller avvises. Du vil bli varslet via e-post og / eller telefon og din bestilling vil bli kansellert hvis det er problemer ved din konsultasjon. For bestillinger som godkjennes, vil en resept sendes direkte til vårt apotek.

Steg - Utsending av din behandling

Når resepten er utstedt, vil en av våre farmasøyter behandle din medisin. De pakker deretter inn og sender din behandling rett hjem til deg, i en diskré forpakning.

Steg - Levering av din bestilling

Alle bestillinger sendes ut kl. 16.00 fra mandag til fredag; det vil si samme dag som din bestilling blir godkjent. De fleste av våre bestillinger sendes med UPS ekspress for levering innen 48 timer. Det finnes imidlertid enkelte områder i Norge som UPS ikke leverer til, og i slike tilfeller vil pakken sendes med posten isteden. Du kan selv velge den leveringsmetoden som passer best for deg, så sant UPS leverer til ditt område. Dette kan du enkelt sjekke når du fullfører din ordre. Etter bestilling vil du motta en e-post som inneholder et sporingsnummer. Dette sporingsnummeret gjør at du kan hele tiden kan holde deg oppdatert om forsendelsen av pakken.

Merk: Privat innførsel av kjøpte legemidler til personlig bruk er kun tiltatt fra land innenfor EU/EØS-området.