jiscpress.org
HjemInfluensaTamiflu
Produsert av Roche Logo

Kjøpe Tamiflu (oseltamivir) i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Forbruket og salget av Tamiflu behandling har økt kraftig de siste årene, og det er anbefalt dersom en har behov for medisin som vil forebygger seg mot influensa. Medisinen kan brukes til behandling av infeksjoner mot influensavirus innen 2 dager etter at symptomene blir tydelige.

Tamiflu er den mest forskrevne orale medisinen for behandling og forebygging av influensa symptomer som tretthet, hoste, hodepine, feber og sår hals over en lengre periode. Den kan også hindre deg fra å bli syk hvis du kommer i kontakt med noen som har influensa, og du er redd for å bli smittet.

Selv om de fleste pasienter kan overvinne influensa, over tid, er det viktig å behandle dem som lider av underliggende helsemessige forhold og hvis helse kan bli truet av influensaviruset. Dermed er det alltid en god ide og ha Tamiflu tilgjengelig hjemme.

75mg Tamiflu tabletteske fra Roche
Influensa-behandlingseske Samlebilde av tamiflu og forpakning Lite bilde av influensabehandling
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt
 • Pakningsvedlegg

Hvem kan ta Tamiflu?

Tamiflu kan brukes av både voksne og barn fra 1 år og oppover. Det er også godkjent for bruk i nødstilfeller hos barn under 1 år. Anbefalt dose for behandling av voksne er 75 mg to ganger daglig i 5 dager. Barn behandles vanligvis med 30-75 mg to ganger daglig. Du er ikke egnet for å bruke Tamiflu hvis du er gravid eller ammer.

Hvis du lider av følgende sykdommer, informere legen din før du starter en behandling av Tamiflu:

 • Nyre problemer
 • Hjerte problemer
 • Viral infeksjoner foruten influensa A / B
 • Lever sykdommer
Til toppen

Hva brukes Tamiflu til?

Tamiflu er neuraminidasehemmere som forhindre influensaviruset å sprer seg og forebygge influensa symptomer. Den kan også reduserer alvorlighetsgraden av symptomene og forkorter tiden du føler deg uvel. Tamiflu kan også brukes for å forhindre videre smitte av influensaviruset, som gjør at man plutselig får feber og hoste, hodepine og tretthet. Tamiflu inneholder virkestoffet oseltamivir som kan også brukes til svineinfluensa og fugleinfluensa. Tamiflu er faktisk et av de få legemidler på markedet i verden som beskytter mot de to farlige sykdommer.

Forebygging med Tamiflu spesielt hos personer i risikogruppen og når man har symptomene er sterk anbefalt. Tamiflu behandlingen reduserer risikoen for komlikasjoner og alvorlige sykdomsutbrudd. Merk at hvis denne behandlingen skal gir full effekt skal det startes innen 48 timer, men det er ikke skadelig å ta medisinen etter 48 timer, så ta den uannsett hvis man har symptomene.

Til toppen

Hva er forskjellen mellom influensa og forkjølelse?

Det er viktig å skille forskjellen mellom influensa og forkjølelse fordi, influensa kan være svært farlig for mennesker med astma eller andre lungeproblemer, eldre eller svært unge mennesker. Influensa starter veldig brått, mens en forkjølelse kommer på etter hvert. Hoste er vanligvis det første symptom på influensa, høy feber og man vil etter hvert får ømme muskler og ledd, samt smerter i brystet. Mens en forkjølelse vanligvis starter med en tett eller rennende nese, eller sår hals. Influensa gjør at du føler ubehag i hele kroppen, mens en forkjølelse vanligvis bare rammer nese, hals, bihuler og øvre del av brystet.

Til toppen

Er det noen bivirkninger?

Ja, som alle legemidler kan Tamiflu forårsake bivirkninger, men dette kan varierer fra person til person. Bivirkninger varer vanligvis ikke over lengre tid, og stopper kort tid etter behandlingen er avsluttet. Skulle man opplever bivirkninger som alvorlige hudreaksjoner, kramper, unormal atferd og hallusinasjoner, bør man kontakte en lege så fort som mulig. Inntak med regelmessig mat har vist seg til å kunne redusere smerten.

Tamiflu kan føre til noen vanlig bivirkninger som:

 • Kvalme
 • Oppkast
 • Diare
 • Hodepine
 • Svimmelhet
Til toppen

Hvordan kan jeg bestille behandlingen online?

Du kan kjøpe Tamiflu her på JiscPress, vi tilbyr hver pasient muligheten til å gjennomføre en gratis, konfidensiell online konsultasjon, slik at en respet kan skrives ut. Ved å oppgi din medisinske informasjon, kan vår lege avgjøre om denne behandlingen er passende for deg eller ikke. Hvis din konsultasjon godkjennes, vil vår lege skrive ut en resept til deg som sendes til vårt apotek. Vårt apotek vil behandle resepten og sende behandling til deg innen 24 timer. Vår pasient støtte er tilgjengelig under hele bestillingprosessen, hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss via Live Chat, e-post eller ringe inn til oss på 81 17 70 24 mellom kl. 10.00-19.00 på hverdager.

Til toppen
Behandlinger
Tamiflu
Pharma Check
var service til deg