jiscpress.org
HjemKlamydiaAzithromycin (Azitromax)

Kjøpe Azithromycin mot kjønnssykdommer i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Teva

Azithromycin (Azitromax) er et velkjent antibiotikum som behandler klamydia og andre sykdommer slik som urinrørbetennelse, gonore, mycoplasma genitalium og ureaplasma urealyticum. Azithromycin kommer i pilleform, og vil raskt og effektivt eliminere ulike infeksjoner i kroppen slik at du blir kvitt dine plager.

  • Populær medisin mot klamydia
  • Behandler også urinrørsbetennelse og andre kjønnssykdommer
  • Tas som 1 behandling; 500mg x 2
  • Inneholder virkestoffet, Azitromycindihydrat 500 mg

Azithromycin selges under navnet Azitromax i Norge. Du kan bestille din behandling med denne medisinen hos JiscPress ved å gjennomføre en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger. Hos oss kan du betale med faktura etter mottak av medisinen.

jiscpress.org
Azithromycin
Azithromycin Azithromycin Azithromycin

Hva er fordelen ved Azithromycin?

Azitromax er en velkjent antibiotikum mot infeksjoner som klamydia, uspesifikk uretritt, mycoplasma genitalium og ureaplasma urealyticum. Den kan også brukes mot gonore, i kombinasjon med medisinen Cefixime. Azithromycin lindrer symptomer raskt og gjør at sykdommen blir borte i løpet av kort tid. Til toppen

Hvordan bruker jeg Azithromax?

Azitromax er et antibiotikum som forskrives til en rekke tilstander. Det er imidlertid viktig at du alltid tar denne medisinen slik den er forskrevet av legen.

En normal behandling med Azithromycin består av to tabletter a 500 mg som skal tas samtidig. Denne dosen er den samme uansett hvilken infeksjon du er rammet av. Du kan ta pillene både før og etter mat, og gjerne med et glass vann.

Til toppen

Hvilke bivirkninger kan forekomme?

Vanlige bivirkninger som kan forekomme ved bruk av Azithromycin er diaré, hodepine, kvalme, oppkast, magesmerter og endrede blodverdier. I svært sjeldne tilfeller kan også medisinen fremkalle bivirkninger som uro, unormal leverfunksjon, gulsott og hudreaksjoner.

Azithromycin kan også forårsake soppinfeksjon ved bruk. Soppinfeksjoner må som regel behandles for å unngå langvarig ubehag, og det anbefales derfor at du kontakter lege eller apotek hvis du får symptomer på denne tilstanden. Det anbefales også at du kontakter lege omgående dersom du får alvorlige bivirkninger eller bivirkninger som er plagsomme og vedvarende.

For ytterligere informasjon om potensielle bivirkninger, vennligst les medisinens pakningsvedlegg før bruk.

Til toppen

Hvem bør ikke bruke Azithromycin?

Personer som er allergiske overfor azitromycin eller noen av de andre innholdsstoffene i Azithromycin bør ikke bruke dette legemidlet. Det samme gjelder personer som har reagert på lignende antibiotika (erytromycin, andre makrolider eller ketolidantibiotika). Det er også anbefalt at personer som har har lever-, hjerte- eller nyreproblemer, nervesystem problemer eller psykiske problemer, bør rådføre seg med lege før en eventuell bruk av dette medikamentet.

Det er ikke anbefalt å ta Azithromax med syrenøytraliserende midler eller migrene-medisinen, ergotamin/dihydroergotamin. Kvinner som er gravide eller ammer bør heller ikke bruke medisinen, da virkestoffet Azithromycin kan overføres til fosteret/barnet. Dersom du ammer, må du vente i minst 2 døgn etter endt behandling før du kan være sikker på at alle spor av medikamentet er ute av kroppen.

Til toppen

Kan jeg bestille Azithromycin online?

Dersom du vet eller mistenker at du har klamydia, uretritt, mycoplasma genitalium eller ureaplasma urealyticum, kan du bestille denne medisinen hos JiscPress. Det er trygt og enkelt, og alt du må gjøre er å fullføre en online konsultasjon med en av våre autoriserte leger. Informasjonen du oppgir i konsultasjonen vil tillate legen å vurdere om Azithromax er en sikker og forsvarlig behandling for deg, og også om den valgte dosen er den riktige for din tilstand.

Dersom legen avgjør at denne antibiotikabehandlingen er passende for deg og din helse, vil en resept bli skrevet ut og deretter sendt til vårt apotek. Apoteket behandler deretter medisinen og sender den så direkte til din oppgitte leveringsadresse i en diskre forpakning. Hele prosessen er meget effektiv og du vil motta din behandling kun kort tid etter bestilling.

Til toppen