jiscpress.org
HjemKlamydiaDoksycyklin (Doxylin)

Kjøpe Doksycyklin (Doxylin) i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Doksycyklin, også kalt Doxylin, er et antibiotikum som brukes til eliminering av klamydia, urinveisinfeksjon og andre kjønnssykdommer som uretritt og ureaplasma urealyticum. Den er også effektiv mot borreliose og malaria. Den blir ofte skrevet ut til pasienter som er sensitive overfor antibiotika da den ofte gir færre bivirkninger. Medisinen Inneholder det aktive virkestoffet doksycyklin, 100 mg.

 • Eliminerer en rekke bakterielle infeksjoner
 • Rask og effektiv kur mot klamydia
 • Et bedre valg for de som er sensitive for bivirkninger

JiscPress tilbyr Doxylin på denne nettsiden. Alle pasienter må imidlertid fylle ut en konsultasjon på nett med en av våre leger før de kan få tilgang til behandlingen. Denne uforpliktende konsultasjonen er viktig for din egen sikkerhet, da legen må vurdere om det er forsvarlig for deg å bruke denne medisinen. Du kan betale med faktura etter mottak av produktet.

jiscpress.org
doxycycline
doxycycline doxycycline doxycycline

Hva er fordelene med å bruke Doksycyklin?

Antibiotikumet Doksycyklin brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av forskjellige typer bakterier, mikroorganismer og parasitter. Dette kan være infeksjoner som borrelia, lungebetennelse, bronkitt, hudsykdommer og seksuelt overførbare sykdommer, spesielt klamydia.

Medisinen virker også godt mot malaria, og kan, i motsetning til de fleste andre malaria medisiner også brukes av de som skal dykke eller opp i høyden. Doxylin kan dessuten brukes av personer med epilepsi og psoriasis, og beskytter også mot den farlige malariatypen (falciparum). En behandling tas normalt som en lav dose over 7 dager, og gir normalt færre bivirkninger enn andre antibiotika midler.

Til toppen

Hvordan virker Doxylin og hvordan bruker jeg den?

Bakterier som kommer inn i kroppen, vil ofte reprodusere seg raskere enn det vårt immunsystem er i stand til å blokkere. Resultatet er derfor en uheldig virkning på allmenntilstanden i kroppen. Doksycyklin inneholder virkestoffet doksysklin (et tetrasyklin) som virker ved å stoppe bakterienes reproduksjon. Immunforsvaret får dermed muligheten til å drepe bakteriene før de kommer ut av kontroll, slik at den normale tilstanden i kroppen gjenopprettes.

Du bør alltid bruke Doxylin slik den er forskrevet av legen. Det anbefales at du tar kontakt med lege eller apotek dersom du er usikker på dosen.

Vanlig dose av medisinen er 2 tabletter (200 mg) første dag, og deretter 1 tablett (100 mg) per dag. Ved alvorlige eller vanskelige tilfeller, skal man ta 2 tabletter per døgn gjennom hele behandlingsperioden.

For de følgende infeksjonene vil dosen være:

 • Klamydia og uretritt: 200 mg første dag, deretter 100 mg daglig i 7–10 dager
 • Ureaplasma urealyticum (T-mycoplasma) infeksjoner: 100 mg 2 ganger daglig

Tablettene bør tas i forbindelse med et lett måltid, og det anbefales at du tar de sittende eller stående med rikelig med drikke. Pillene kan enten svelges hele eller blandes ut med litt vann. Hvis du rører de ut i vann, må du påse at du svelger alt innholdet i glasset. Du bør alltid fullføre en kur slik den er forskrevet av legen, selv om du føler deg bedre etter bare noen dagers bruk av tablettene.

Merk! Doksycyklin skal ikke tas med melk eller alkohol! Til toppen

Hvem kan / kan ikke bruke denne medisinen?

De fleste personer som er over 18 år og som lider av klamydia, unrinveisinfeksjon, uretritt, lungebetennelse, bronkitt, ureaplasma urealyticum eller malaria kan bruke denne behandlingen.

Doxylin skal derimot ikke tas av personer som:

 • Er gravide eller ammer
 • Har en arvelig blodsykdom
 • Er allergiske overfor tetracykliner eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemiddelet

Personer med følgende tilstander bør også rådføre seg med lege før bruk:

 • Nedstatt nyre- eller leverfunksjon
 • Sensitiv hud
 • Svelgeproblemer
 • Muskelsykdom (myasthenia gravis)
 • Bindevevssykdom (systemisk lupus erythematosus)

Doxylin kan påvirke effekten av andre medisiner. Det anbefales derfor på det sterkeste at du opplyser legen om andre medisiner du bruker eller planlegger å bruke før du anvender dette legemiddelet.

Til toppen

Hvilke bivirkninger kan forekomme av Doxycyclin?

I likhet med alle andre legemidler, kan også denne medisinen fremkalle bivirkninger. Det betyr likevel ikke at alle får det.

Den vanligste bivirkningen er fordøyelsesbesvær. Dette kan imidlertid lindres ved å ta tablettene i forbindelse med et måltid (uten melk). Andre vanlige bivirkninger vil være kvalme, brekninger, manglende matlyst og diaré. Hos barn kan også tannemaljen bli misfarget.

Mindre vanlige reaksjoner er kløe, utslett, elveblest, allergiske reaksjoner, svie og utslett på områder som utsettes for sollys.

OBS! Unngå soling under og opptil 2 uker etter avsluttet behandling, da det er en høyere risiko for å bli solbrent.

Sjeldne bivirkninger inkluderer oppvekst av motstandsdyktige mikroorganismer, alvorlige allergiske reaksjoner, godartet økt trykk i hjernen, neglforandringer, utslett, unormale blodverider og blodmangel. Dersom du opplever bivirkninger som er alvorlige, plagsomme eller smertefulle, er det viktig at du snarlig kontakter lege eller apotek.

Til toppen

Kan jeg kjøpe Doxylin på nett?

Ja, hos JiscPress tilbyr vi behandlinger med doxylin mot blant annet klamydia, urinveisinfeksjoner, uretritt og ureaplasma urealyticum. Alle våre pasienter må imidlertid fylle ut en online konsultasjon med en av våre leger før de kan få tilgang til medisinen. Hvis legen avgjør at det er trygt og forsvarlig for deg og din helsetilstand å bruke dette legemiddelet, vil en resept bli sendt til vårt apotek. Apoteket behandler så bestillingen og sender den deretter av gårde til din ønskede leveringsadresse. Ettersom forsendelsen er helt diskré, kan du trygt motta den både hjemme og på jobb. Vårt fakturatilbud gjør dessuten at du kan bestille din medisin i dag, og betale sendere.

Til toppen