jiscpress.org
Produsert av Almus

Kjøpe Flagyl i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Flagyl, også kalt Metronidazol, er et reseptbelagt legemiddel som er utviklet for å behandle bakterielle infeksjoner som bakteriell vaginose, trichomonas vaginalis og sopp i underlivet. Flagyl er et hurtigvirkende medikament, som enten kan tas som en høy engangsdose eller som en ukes behandling med lavere dose hver dag. Begge behandlinger vil normalt kurere infeksjonen, slik at du igjen kan føle deg ren og frisk.

  • En enkelt høydosebehandling er nok til å bli frisk
  • Effektiv mot bakterier som ikke tåler luft, som skjedekatarr
  • Rask levering innen 48 timer

Flagyl selges ofte i EU/EØS under navnet Metronidazole.

Metronidazol
Metronidazol metronidazol metronidazol
  • Betal online eller med faktura etter levering
  • Levering innen 2 virkedager
  • Sikkert og anonymt
  • Pakningsvedlegg

Hva er fordelene ved Metronidazol og hvordan virker det?

Flagyl (Metronidazol) behandler bakteriell vaginose, og hjelper deg å bli kvitt symptomene på en rask og effektiv måte, uten ubehag eller smerter. Behandlingen er meget enkel, der du enten kan ta en engangsdose på 2000mg, eller en lavere dose på 400mg om dagen i syv dager.

Metronidazol er det aktive virkestoffet i Flagyl som hindrer bakterier fra å spre seg i kroppen ved å forstyrre deres interne cellulære funksjoner. Dette gjøres ved at virkestoffet trenger inn i infiserte celler og eliminerer deres evne til å formere og dermed spre seg videre i kroppen. Siden cellene ikke lenger er i stand til å vokse eller reprodusere DNA, vil de heller ikke kunne overleve, og infeksjonen vil derfor svekkes. Etterhvert vil infeksjonen bli så svak at kroppens imunforsvar vil selv kunne erstatte de resterende infiserte cellene med friske.

Til toppen

Er dette legemiddelet egnet for meg?

Flagyl er en mye brukt behandling mot infeksjoner som bakteriell vaginose, trichomonas vaginalis og underlivssopp. Det er trygt for de fleste kvinner å bruke, men det finnes også enkelte tilfeller der denne medisinen ikke bør brukes. Dette gjelder blant annet kvinner som har nervelidelser, epilepsi eller leversykdom. Det anbefales heller ikke at du tar Flagyl dersom du ammer eller lider av blodmangel (anemi). I tillegg kan stoffet påvirke effekten av p-piller og minipiller, og du bør derfor rådføre deg med en lege før du kombinerer disse medisinene. Det er også anbefalt at du leser pakningsvedlegget nøye før du begynner bruken av Metronidazol.

Dersom du har noen spørsmål, kan du alltid ta kontakt med vår pasientstøtte som er helt gratis. Vennligst vær oppmerksom på at vi kun tilbyr legemidler til personer som er over 18 år, og som har fullført en godkjent konsultasjon med en av våre leger.

Til toppen

Hvordan skal jeg ta behandlingen?

Flagyl kan tas i form av en enkelt høydose på 2000 mg (5 tabletter) eller i form av en lavdose på 400 mg (1 tablett) som tas 3 ganger daglig i 7 dager. Metronidazol tablettene har en vond smak og bør derfor ikke tygges eller knuses. Svelg de heller hele med rikelig drikke. Du kan gjerne ta pillen i forbindelse med et måltid, og det anbefales også at du tar behandlingen til samme tid hver dag dersom du tar en 7-dagers kur.

Ettersom Flagyl i kombinasjon med alkohol kan fremkalle ekstrem kvalme, forhøyet puls og varmefølelse (Antabus-effekt), er det viktig at du avstår fra å drikke alkohol både under og opptil 48 timer etter at behandlingen er avsluttet. Hvis du ønsker å teste deg på nytt for sykdommen, må du også vente i 2 uker før du kan gjøre dette.

Til toppen

Vil Flagyl gi bivirkninger?

I likhet med de fleste andre legemiddler, kan også Metronidazol fremkalle bivirkninger hos brukere. Vanlige bivirkninger kan være kvalme, oppkast, betennelse i slimhinnene, magesmerter, metallsmak i munnen, diaré, forstoppelse og påvirkning av leverfunksjonen.

Mindre vanlige bivirkninger er leddsmerter, hodepine, hevelse i ansikt, munn og hals, overfølsomhet og synsforstyrrelser. Sjeldne og mer alvorlige bivirkninger inkluderer betennelse i bukspyttkjertelen, blødninger, blodmangel, svimmelhet, nervebetennelse, vanskeligheter med å styre armer og ben, alvorlige hudreaksjoner og alvorlige allergiske reaksjoner slik som pustebesvær, raskt blodtrykksfall og kramper.

Det er en større risiko for at du vil oppleve bivirkninger hvis du tar en høy dose flagyl, eller hvis du bruker medisinen over lang tid. Dersom du får alvorlige reaksjoner eller plagsomme bivirkninger som følge av behandlingen, er det viktig at du stopper bruken og kontakter lege eller apotek umiddelbart.

Til toppen

Kan jeg kjøpe behandling mot bakteriell vaginose online?

Ja, du kan bestille antibiotikabehandlingen Flagyl her hos JiscPress. Du må imidlertid gjennomføre en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger før en eventuell resept kan skrives ut. Konsultasjonen gjøres online og er derfor både enkel og tidsbesparende. Legen vil vurdere din forespørsel om Flagyl som behandlingsmiddel i henhold til din helsetilstand. Dersom det avgjøres at denne medisinen er passende for deg, vil legen skrive ut og sende en e-resept til vårt apotek. Apoteket behandler deretter resepten og sender så medisinen i en diskré eske, direkte til din ønskede leveringsadresse. Hele prosessen er meget effektiv og du kan motta din behandling innen så lite som 48 timer fra du bestiller.

Til toppen
Behandlinger
Flagyl
Pharma Check
var service til deg