jiscpress.org
HjemKjønnssykdommer
Bakteriell vaginose

Kjøpe Bakteriell vaginose i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Bakteriell vaginose, også kjent som skjedekatarr eller skjedebetennelse, er en underlivsinfeksjon som rammer opptil hver tredje voksne kvinne. Sykdommen er helt ufarlig, men kan være meget plagsom og sjenerende da den fører til økt og tyntflytende utflod, som ofte har en ubehagelig lukt.

Selv om bakteriell vaginose ikke har noen direkte alvorlige konsekvenser, kan den likevel gjøre kvinner mer mottakelige for smitte fra andre kjønnssykdommer. Det er derfor viktig at tilstanden blir behandlet så raskt som mulig.

Du kan enkelt få tilgang til en behandling mot skjedekatarr her hos JiscPress ved å gjennomføre en online konsultasjon med en av våre leger. Konsultasjonen er helt uforpliktende og vil gjøre det mulig for legen å avgjøre om en behandling mot bakteriell vaginose er aktuelt for deg.

Flagyl Produsert av: Almus

Flagyl 400mg (Metronidazol) er en antibiotikabehandling mot ulike vaginale infeksjoner som bakteriell vaginose, sopp og trichomonas vaginalis. Flagyl kan tas som en endags-behandling eller som en ukes-behandling.

Mer informasjon

Bakteriell vaginose symptomer

Vanlige symptomer på skjedekatarr er grå eller hvit utflod fra skjeden som er illeluktende og tyntflytende. Graden av symptomer kan imidlertid variere fra kvinne til kvinne, og mens enkelte opplever svært sterke og plagsomme symptomer, finnes det andre som ikke merker noen ting. Bakteriell vaginose kan også forårsake smerter under sex og ved vannlatning, og kan dessuten føre til endringer i menstruasjonen. Mange opplever i tillegg at den vonde lukten fra utfloden blir forsterket under sex, noe som kan være sjenerende og plagsomt.

Hvorfor får man en slik infeksjon?

Normal utflod hos kvinner er som regel tyktflytende og lukter syrlig. Den forekommer ved at slim fra kjertler i skjeden og livmorhalsen, i kombinasjon med celler fra skjedeveggen, hele tiden avstøtes sammen med melkesyrebakterier som trives i et surt miljø. Bakteriell vaginose oppstår når det blir en ubalanse i denne naturlige bakteriefloraen i skjeden. Akkurat hvorfor en slik ubalanse forekommer, finnes det foreløpig ingen svar på, men det hevdes at hyppige samleier og partnerskifte, i tillegg til røyking og bruk av spiral som prevensjon kan være medvirkende årsaker til sykdommen. I motsetning til hva mange tror, er derimot dårlig hygiene ikke en faktor som bidrar til bakteriell vaginose.

Er bakteriell vaginose farlig?

Bakteriell vaginose er en svært vanlig infeksjon i underlivet som rammer mange kvinner hver dag. Den smitter ikke gjennom sex og er derfor ikke klassifisert som en av våre seksuelt overførbare sykdommer. Mange kvinner er dessuten ikke klar over at de har en betennelse, siden de ikke opplever noen symptomer eller smerter. Infeksjonen er som oftest ikke farlig, men det anbefales likevel at man får behandling så raskt som mulig når man oppdager at man har den. Dette er fordi bakteriell vaginose kan gjøre det lettere å bli smittet av andre kjønnssykdommer som for eksempel HIV og gonoré ved ubeskyttet sex. I tillegg kan også sykdommen fremkalle komplikasjoner hos gravide kvinner som kan risikere prematur fødsel eller i verste fall, spontanabort.

Hvordan kan jeg forebygge bakteriell vaginose?

Skjedekatarr er en bakteriell infeksjon. Siden man foreløpig ikke vet hvordan denne infeksjonen oppstår, er det også vanskelig å vite hvordan man kan forebygge den. Infeksjonen kan likevel enkelt kureres ved hjelp av antibiotika, som for eksempel Flagyl. En slik behandling bidrar til at 8 av 10 kvinner blir kvitt infeksjonen innen en uke. Antibiotikumet hjelper til å gjennopprette den bakterielle balansen i underlivet og eliminerer dermed symptomene. En normal behandling med Flagyl inkluderer 2 tabletter (400 mg) som tas daglig i en uke. Man kan også ta en større engangs-dose på 2000mg for å bli kvitt infeksjonen. Hvilken behandling som er best for deg, avhenger av din situasjon og din toleranse overfor antibiotika. Ved å gjennomføre en uforpliktende online konsultasjon med en av våre leger her hos JiscPress, kan du enkelt finne ut av hva slags behandling som passer deg og din helse best.

Anonym online konsultasjon med vår lege

Hos oss må du gjennom en uforpliktende konsultasjon før du kan bestille din behandling. Det er en raskt og effektivt metode for å bli kvitt din betennelse og eventuelle ubehagelige symptomer du måtte ha. Det er også en meget diskre prosess, ettersom konsultasjonen er helt konfidensiell og behandlingen blir sendt rett hjem til deg i en anonym eske som hverken antyder innhold eller avsender.

En av våre leger vil vurdere om en behandling med Flagyl er riktig og sikkert for deg. Hvis behandlingen er passende, kan du motta din behandling allerede innen 48 timer hvis du legger inn din bestilling før kl. 16:00 på hverdager. Vennligst merk at forsendelsestiden kan variere noe avhengig av forsendelsesstedet.

Behandlinger
Flagyl
Pharma Check
var service til deg