jiscpress.org
Hjem
For tidlig utløsning

Kjøpe For tidlig utløsning i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Mann før behandling av ED-medisiner.

For tidlig utløsning, også kjent under navnet prematur ejakulasjon, er en vanlig seksuell forstyrrelse som forekommer hos 20-30 % av alle menn. Ved denne tilstanden vil en utløsning hos mannen skje før han er klar for det, og ofte rett før eller rett etter at den seksuelle akten har startet. Gjentatte tilfeller av problemet skaper ofte bekymringer, stress og ubehag, ikke bare for mannen, men også for hans partner.

Til tross for at tidlig sædavgang er et meget vanlig problem blant menn, synes mange at det kan være både vanskelig og ubehagelig å diskutere tilstanden med sin fastlege.

Hos JiscPress tilbyr vi nå en enkel og effektiv behandling med Priligy mot prematur ejakulasjon . Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en diskré og uforpliktende konsultasjon med en av våre leger, som vil vurdere om denne medisinen er egnet for din tilstand.

Priligy Produsert av: Berliner Chemie Menarini

Priligy (dapoxetine) er en behandling mot for tidlig utløsning. Det er den eneste medisinen i sitt slag, og har vist seg å forlenge menns seksuelle ytelse med mellom 200 og 300 prosent. Priligy virker ved å gi deg en bedre kontroll over din sædavang.

Mer informasjon

Lider jeg av for tidlig utløsning?

Den gjennomsnittlige tiden før utløsning under et samleie varierer fra person til person, og kan avhenge av personlige erfaringer og forventninger som du og din partner måtte ha. Mens enkelte menn kan holde ut i noen få minutter, kan andre vare i 20 minutter og til og med lengre.

Alle menn kan imidlertid oppleve å få en tidligere utløsning under samleie enn det man ønsker. Dette er helt normalt, og så lenge det kun skjer ved enkelte anledninger er det ingen grunn til bekymring. Hvis problemet derimot gjentar seg regelmessig, er det sannsynlig at man har tilstanden prematur ejakulasjon.

Det finnes to typer av for tidlig sædavgang:

 • Primær for tidlig utløsning er når du har hatt problemet så lenge som du har vært seksuelt aktiv.
 • Sekundær for tidlig utløsning er når tilstanden har oppstått etter at du tidligere har hatt seksuelle forhold uten utløsningsproblem.

Hva forårsaker for tidlig utløsning?

For tidlig utløsning kan forårsakes av både psykologiske og biologiske faktorer. Forskere tror blant annet at enkelte av de psykologiske årsakene er et resultat av tidlig seksuell erfaring, som kan være vanskelige å endre senere i livet. Dette kan være faktorer som:

 • Stress: Tilbakevendende situasjoner der mannen har måttet oppnå klimaks raskt for ikke å bli oppdaget.
 • Skyldfølelse: Øker tendensen til å skynde seg under samleie.
 • Ereksjonsproblem: Menn som konstant bekymrer seg for at de ikke skal kunne oppnå ereksjon eller beholde den under samleie, skynder seg ofte for å få utløsning.
 • Angst: Menn som regelmessig opplever tidlig sædavgang har ofte problemer med angst. Angsten kan være forårsaket av redselen for den seksuell prestasjon eller andre forhold.
 • Det er også en rekke biologiske faktorer som kan gi problemer med tidlig utløsning:

  • Hormonforstyrrelser eller forstyrrelser i hormonkjertlene
  • Unormal refleksaktivitet i ejakulasjonssystemet
  • Betennelse og infeksjon i prostata eller urinrøret
  • Genetiske trekk

  Opphør av narkotikamisbruk og skader i nervesystemet fra kirurgi eller uhell kan også i sjeldne tilfeller fremkalle for tidlig sædavgang.

  Selv om både psykologiske og fysiske årsaker spiller en rolle i de fleste tilfeller av for tidlig utløsning, konkluderer forskning med at det som regel er en biologisk faktor som er roten til problemet dersom det har vært livslangt.

  Hvordan kan jeg behandle for tidlig utløsning?

  Det finnes nå en medisin på markedet som behandler problemet med tidlig sædavgang. Den er meget effektiv, og kan forlenge varigheten av din seksuelle prestasjon med opptil 300%.

  Det er imidlertid viktig at du forsikrer deg om at du faktisk lider av prematur ejakulasjon før du begynner på en behandling mot problemet. Hos JiscPress kan du foreta en diskré og konfidensiell konsultasjon med en av våre leger for å få tilgang til produktet. Konsultasjonen gir deg også anledning til å stille de spørsmålene du måtte ønske, uten at du faktisk må møte legen ansikt-til-ansikt.

  Det kan dessuten være lurt å snakke med din partner om problemet, slik at du kan lette eventuelle bekymringer som dere begge måtte gå med. Noen ganger kan for tidlig sædavgang skyldes angst og dårlig kommunikasjon mellom partene. Kvinner trenger for eksempel ofte lenger tid for å oppnå klimaks enn menn, og denne forskjellen kan ofte skape usikkerhet og prestasjonsangst hos mannen. Dette gjelder spesielt hvis han har vanskeligheter med å kontrollere sin egen utløsning.

  Hvilke behandlinger finnes det?

  Det finnes ulike råd og metoder som er anbefalt mot for tidlig utløsning. Ettersom graden av tilstanden er forskjellig fra person til person, vil imidlertid også suksessen av disse alternative metodene variere. Mange foreslår for eksempel å masturbere før samleie, slik at du lettere kan forsinke utløsningen under sex. Denne fremgangsmåten kan fungere for noen, men dessverre ikke for alle.

  Andre anbefaler bedøvende salve, spray eller gel som skal smøres direkte på penisen. Disse midlene er imidlertid de samme som brukes mot solforbrenninger, insekststikk, og manetforbrenning, og de gjør at penishodet blir numment. Dersom mannen ikke er nøye med å tørke av penisen før penetrering, kan også kvinnen oppleve å bli bedøvet, noe som kan gjøre det vanskelig for henne å få orgasme. I tillegg kan både menn og kvinner være allergiske mot slike preparater, og utfallet av bruken kan derfor bli meget uheldig. Man skal dessuten ikke bruke slike midler dersom man har visse sykdommer.

  En annen fremgansgmåte er klemme-slippe teknikken. Denne teknikken går ut på å klemme rett under penishodet like før man kommer, og deretter holde passe hardt frem til utløsningstrangen gir seg. Du kan godt øve på denne metoden sammen med din partner. Start med å masturbere 5-6 ganger før hvert samleie. La din partner hjelpe til ved å stramme grepet i underkant av penishodet når du gir signaler om at orgasmen nærmer seg. Fortsett å trene på denne teknikken i noen uker frem til du føler deg såpass utholden at du kan la din partner sitte oppå og ri deg frem til du nesten kommer, hvorpå hun hopper av for umiddelbart å klemme under penishodet. Når trangen til utløsningen gir seg, kan hun slippe taket.

  Du kan også behandle for tidlig utløsning med medisin. Her hos JiscPress tilbyr vi legemidlet Priligy, som effektivt forhindrer tidlig utløsning og gir en bedre kontroll over din sædavgang. Behandlingen er godkjent for menn over 18 år.

  Medisinsk behandling mot for tidlig utløsning online

  Mange menn opplever det som ubehagelig og vanskelig å gå til sin fastlege med et problem som for tidlig utløsning. I slike tilfeller kan det være en god idé å oppsøke hjelp på nett. Hos JiscPress har vi autoriserte leger som hjelper pasienter med ulike tilstander og diagnoser. Alle som ønsker å bestille en medisin, må først gjennomføre en online konsultasjon, der du vil ha muligheten til å stille de spørsmålene du måtte ønske. Hvis legen avgjør at en behandling med Priligy vil være aktuelt i ditt tilfelle, vil en resept bli sendt til vårt apotek som deretter behandler og pakker din bestilling. Behandlingen blir så sendt direkte til din ønskede leveringsadresse, slik at du kan starte med medisinen i løpet av få dager. Legemidlet vil være pakket i en diskré eske, og du kan derfor trygt motta den hjemme, på jobben eller hvor du måtte ønske. Best av alt; vi tilbyr nå betaling med faktura, slik at du kan kjøpe din behandling i dag og betale senere. Enklere blir det ikke!

  Skulle du ha noen spørsmål, kan du alltid kontakte vår Pasientservice. Du trenger ikke å være registrert pasient hos oss. Pasientservice er tilgjengelig via e-post, telefon og live chat.

Behandlinger
Priligy
Pharma Check
var service til deg