jiscpress.org
HjemLevering og betaling

Kjøpe Levering og betaling i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Leveringstid og leveringsalternativer

Dersom du bestiller før klokken 16.00, mandag til fredag, vil behandlingen din bli sendt ut allerede samme dag dersom legen godkjenner din konsultasjon. Dette vil si at du vil kunne motta og starte behandlingen kun kort tid etter at du har lagt inn din bestilling. Leveringen kan ta mellom 3 og 7 virkedager, avhengig av hvem som leverer pakken din og hvor du bor. Vennligst merk at helligdager og helger kan forlenge leveringstiden. UPS leverer mandag til fredag, mellom klokken 10.00 og 17.00, og pakken må signeres ved mottak.

Levering med UPS

UPS er et raskere, mer diskré og billigere alternativ enn Posten Norge. Vi tilbyr derfor kun denne leverandøren i de områdene i Norge der UPS leverer. Vi kan imidlertid endre denne leveringsmetoden til Posten Norge i de tilfellene der våre kunder måtte ønske det. Når du bestiller med UPS vil du normalt motta pakken innen 2 virkedager. Leveringen er helt diskré, og du kan derfor trygt motta den både hjemme og på jobb. Vennligst merk at det er en import merverdiavgift på tjuefem prosent i Norge. I tillegg påløper også en fortollingsavgift på 155 NOK. Du vil få tilsendt en faktura i posten på tilleggsavgiftene etter at du har mottatt pakken.

Under kan du både sjekke om UPS leverer til ditt postnummer og spore pakken. Om UPS ikke leverer til ditt postnummer vil du få tilsendt behandlingen som vanlig pakke med Posten.

UPS Logo Skriv inn ditt postnummer:

UPS Logo Vennligst skriv inn ditt sporingsnummer:
For eksempel 1Z5797X12345678911
Har du ikke et sporingsnummer? Klikk her for å logge inn på din konto

Levering med Posten

Når din bestilling blir sendt med Posten Norge, vil du normalt måtte forvente en leveringstid på 5-10 virkedager. Du må selv hente pakken på ditt lokale postkontor, og samtidig betale eventuelle tilleggsavgifter. Det er en import merverdiavgift på tjuefem prosent i Norge. I tillegg kommer også en fortollingsavgift på 270.

posten Logo Vennligst skriv inn ditt sporingsnummer:
For eksempel RU00010001GB
Har du ikke et sporingsnummer? Klikk her for å logge inn på din konto

Import-prosess for legemidler til Norge

Alle legemidler som sendes fra JiscPress, pakkes i diskré forpakninger av apoteket og sendes deretter fra postsentralen i London til Gardemoen i Norge. Når pakkene kommer til flyplassen vil forsendelsene som sendes med UPS bli fortollet av Toll- og avgiftsetaten på Gardemoen. Varene leveres så direkte til mottakeren av UPS.

Pakkene som sendes med Posten Norge vil derimot sendes til Postens brevsenter på Lørenskog. Her blir alle toll- og avgiftsfrie forsendelser sortert ut og sendt til mottakerne. Alle forsendelser som antas å inneholde tollpliktige varer vil videre bli sendt til Postens Godssenter på Alnabru hvor Toll- og avgiftsetaten er stasjonert.

På godssenteret vil pakkene igjen bli sortert ut i tollfrie, tollpliktige og ulovlige forsendelser. De ulovlige varene vil bli tilbakeholdt av tollmyndighetene, mens de lovlige varene blir gitt tilbake til Posten. Posten fortoller så de tollpliktige pakkene og sender de ut til mottakerne.

I de tilfellene der det er snakk om reseptbelagte legemidler, vil Posten kreve å få mottakerens personnummer (11 siffer) før de fortoller pakken. Dette kravet fremmes på bakgrunn av tollforskriften, og gjøres kun én gang for hver kunde. Nummeret vil deretter lagres kryptert i Postens registre slik at det kan brukes for fremtidige fortollinger. Du trenger altså bare å oppgi ditt personnummer til posten én gang.

Posten vil først forsøke å kontakte mottakeren 1-2 ganger for å få hans eller hennes personnummer, men dersom disse forsøkene mislykkes vil pakken bli lagt inn på tollager i påvente av den nødvendige dokumentasjonen. Hvis denne dokumentasjonen ikke blir skaffet til veie innen 14 dager, vil pakken bli returnert til avsender (JiscPress).

Du kan selv sjekke om det behøves ekstra dokumentasjon for din pakke dersom forsendelsen tar lengre tid enn forventet:

posten Logo Vennligst skriv inn ditt sporingsnummer:
For eksempel RU00010001GB
Har du ikke et sporingsnummer? Klikk her for å logge inn på din konto

Ved behov for dokumentasjon vil det stå en rød knapp merket ”Send inn dokumentasjon”. Ved å trykke på knappen og registrere deg hos Posten, kan du selv sende inn ditt personnummer for å fortolle pakken.

Så fort all dokumentasjon foreligger, vil pakken bli fortollet og deretter sendt til mottakerens lokale postkontor.

Vennligst merk: Dersom personnummeret til mottakeren allerede foreligger i Postens registre vil forsendelsen bli fortollet med en gang. Den vil deretter bli sendt til mottakerens lokale postkontor.

Hos JiscPress forsøker vi å forkorte forsendelsesprosessen ved å spørre etter ditt personnummer når du bestiller en behandling. Vi spør imidlertid om dette nummeret kun ved første bestilling, og det er helt valgfritt om du ønsker å oppgi det eller ikke. Dersom du ikke ønsker å utgi ditt personnummer, merker du bare av boksen der det står ”Jeg ønsker ikke å oppgi mitt personnummer”.

I de tilfellene der personnummeret oppgis, vil det automatisk bli kryptert og implementert i en fortollings-fullmakt som sendes til [email protected]. JiscPress vil med andre ord ikke ha tilgang til dette nummeret, og det vil ikke være tilgjengelig for andre enn Posten Norge.

Hvis du ikke ønsker å utgi ditt personnummer, og nummeret ikke allerede er registrert hos Posten, er det viktig at du selv tar kontakt med Posten Norge for å gi de en fortollingsfullmakt:

Betalingsalternativer

Hos JiscPress tilbyr vi 2 betalingsmetoder; fakturabetaling og betaling med kort. Du kan selv velge den metoden som passer best for deg.

Etterbetaling med faktura

Vi tilbyr nå faktura betaling med forfall 10 dager etter bestilling. Dette betyr at du kan motta behandlingen først og heller betale senere. Betaling med faktura er derfor et trygt og sikkert betalingsalternativ for deg.

Alle fakturaer håndteres av vår samarbeidspartner SveaFinans. Du vil få tilsendt din faktura via epost etter at din bestilling er sendt ut fra vårt apotek.

Bankkort

Hos JiscPress tilbyr vi også alle våre pasienter å betale med bankkort.

Vi aksepterer følgende betalingskort: American Express, MasterCard, Visa Electron og VISA.

Mottak av forsendelse

Vennligst vær oppmerksom på at alle bestillinger som sendes fra England til Norge kan noen ganger bli stoppet hos Tollvesenet. Vi anbefaler derfor alle våre pasienter i Norge om å holde seg oppdatert ved jevnlig å spore forsendelsen. Vi beklager at dette kan medføre tollavgifter for mottakeren og at dette er kostnader som pasienten dessverre må dekke selv. De vil med andre ord ikke bli tilbakebetalt av JiscPress.

Vær også oppmerksom på at det ikke påløper toll på legemidler, men derimot en merverdiavgift på tjuefem prosent. Tollvesenet kan dessuten be om dokumentasjon på at legemidlet er til personlig bruk. Hvis du har spørsmål knyttet til tollavgifter, kan du alltid kontakte vår pasientstøtte eller ditt lokale tollkontor.

Det er lovlig å importere legemidler du har kjøpt på Internett fra alle EØS-land og inn til Norge. Legemidlet må imidlertid være til eget personlig bruk og mengden du kjøper kan ikke være høyere enn 3 måneders forbruk. Alle legemidler hos JiscPress er lovlige i Norge, og våre autoriserte leger vil kun skrive ut behandlinger med opp til 3 måneders forbruk.

Diskresjon

Alle pakker sendes i en diskré eske, som ikke på noe måte antyder pakkens innhold. JiscPress har også taushetsplikt.


Med vennlig hilsen,
JiscPress

Tel: 81 17 70 24
E-post: [email protected]