jiscpress.org
HjemGonoréBehandling for Gonoré

Kjøpe Cefixime: behandling for gonoré i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Sanofi Teva

Denne sykdommen kan være vanskelig å bli kvitt, og kan være særdeles plagsom både for deg og for sexlivet ditt. Vi ønsker å gi deg en kvalitetsbehandling for å bli kvitt plagene. Derfor tilbyr vi denne behandlingspakken, som består av Azithromycin og Cefixme.

Behandlingspakken inneholder 2x200mg Cefixme og 2x500mg Azithromycin. Førstnevnte dreper bakterieceller ved å redusere deres evne til å danne cellevegger, mens sistnevnte hemmer produksjonen av protein og lipidaktiviteten.

  • Rask effekt av behandlingen. Pakken vil også fjerne evt klamydia.
  • Inneholder to typer antibiotika som sammen frigjør deg fra sykdommen.
  • Unngå potensielt alvorlige følger av ubehandlet Gonoré.
  • Bestill før kl 17 på hverdager, og behandlingen sendes ut i dag.

Hos oss kan du betale med faktura etter mottak av medisinen. Ta kontroll over helsa di, bli kvitt plagene en gang for alle.

jiscpress.org
Gonorrhoea Pack Gonorrhoea Pack

Hvem bør unngå denne behandlingen?

Er man gravid eller ammer, så skal man ikke bruke denne behandlingen. Har du lever- eller nyresykdom, eller diabetes, må du ikke bruke medisinene. Om du bruker andre medisiner må du være nøye med å oppgi disse i legekonsultasjonen. Det er viktig at vår lege vet så mye som mulig om din helsetilstand.

Til toppen

Hvordan skal man bruke medikamentene?

Alt du trenger å gjøre er å ta alle fire tablettene i behandlingspakken på en gang, altså er dette engangsbehandling. Dette er altså raskt virkende og veldig praktisk og enkelt. Man må unngå alkohol både 48 timer før og 48 timer etter at behandlingen inntas. De aller fleste klarer seg med bare en behandling. Skulle symptomene vedvare to uker etter behandlingen er gjennomført, anbefales en ny test.

Til toppen

Hva slags bivirkninger kan oppstå?

Bivirkninger kan alltid oppstå når man bruker medisiner. Fordelen med en engangsbehandling er at risikoen for bivirkninger er lav. Denne behandlingen har vanligvis veldig lette bivirkninger, f.eks kvalme eller hodepine. Skulle slike bivirkninger vare over lengre tid, eller sterke bivirkninger oppstå, ta kontakt med lege.

Til toppen

Hvorfor bør jeg velge denne behandlingspakken for Gonoré?

Det finnes flere versjoner av Gonoré, og noen har blitt mer resistent med årene. Denne behandlingen er lagt opp slik at den tar knekken på alle versjoner av sykdommen. Behandlingen virker svært raskt og effektivt og har få til ingen bivirkninger. Vi tilbyr rask levering til din adresse, og du kan betale både med kort eller i etterkant med faktura. Vi sender i diskré forpakning og alle dine personlige opplysninger er trygge hos oss.

En del som har gonoré har også klamydia. I denne pakken inngår Azithromycin – og det brukes også mot klamydia. Har du mistanke eller symptomer på at du kan ha begge kjønnssykdommene, er denne pakken helgardering.

Til toppen

Kan denne behandlingen bestilles på nettet?

Ja, JiscPress tilbyr denne behandlingen. Hos oss gjennomgår du en skriflig online konsultasjon med lege hvor du oppgir relevante medisinske opplysninger for den tilstanden du søker behandling for. Legen vil så vurdere om medisinen er trygg og riktig for deg. I såfall vil en resept bli sendt til vårt apotek, som så sender behandlingen til din adresse.

Til toppen
PDF
Behandlinger
Behandling for Gonoré
Pharma Check
var service til deg