jiscpress.org

Kjøpe Kjøp Gonoré-behandling online - en rask og diskret løsning i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Gonoré

Gonoré

Gonoré er en kjønnssykdom som til vanlig overføres når man har ubeskyttet sex. Den ble på folkemunne kalt dryppert (Eng: drips eller claps) i gamle dager på grunn av utflod fra penis. Merk likevel at også kvinner kan oppleve utflod. Gonoré er en av de mer vanlige seksuelt overførbare sykdommene.

Sykdommen forårsakes av en bakterie som kalles Neisseria Gonnorrhoea, også kjent som gonokokker. De siste par årene har flere og flere fått gonoré, og sykdommen har blitt mer resistent mot behandlinger i løpet av det siste tiåret. Heldigvis er det fortsatt fullt mulig å bli kvitt kjønnssykdommen. Man må nå bruke en kombinasjon av Cefixime og Azithromycin for å bli kvitt infeksjonen.

De fleste som har fått gonoré merker ingen symptomer på at de er infiserte, noe som er svært ugunstig. Symptomfrihet gjør at mange går rundt med sykdommen uten å være klar over det, og det øker dermed faren for å smitte andre. Det er også farlig å gå rundt med bakterien over tid, selv om man ikke har symptomer. Man må derfor teste seg regelmessig for kjønnssykdommer om man er seksuelt aktiv med flere partnere, spesielt hvis man har ubeskyttet sex. Kondombruk anbefales alltid, det er den aller beste forsikringen man har mot å bli smittet om man ønsker å være seksuelt aktiv.

Behandling for Gonoré Produsert av: Sanofi Teva

Gonoré-behandlingen består av både Azithromycin og Cefixime. Disse to vil sammen effektivt fjerne sykdommen.

Mer informasjon

Antibiotikaresistens

Olafiaklinikken i Oslo oppdaget i 2010 at bakterien var blitt resistent mot visse former for behandling. Tidligere kunne man behandle gonoré ved hjelp av én type antibiotika, men nå må du innta to medisiner samtidig for å bli kvitt kjønnsykdommen. Vi tilbyr en behandlingspakke som består av disse to medisinene på våre sider, og denne pakken vil nesten garantert fjerne infeksjonen. Denne Cefixime pakken vil også behandle en del andre kjønnssykdommer skulle du ha dem, selv om du bare tar medisinen mot Gonoré. Behandlingstid er kort siden siden du tar alle tablettene i pakken samtidig, men du må vente to uker etter behandlingen for å vurdere om du er blitt symptomfri, da virketiden av behandlingen er noe lengre.

Hvordan overføres infeksjonen?

Gonoré smitter primært via seksuell kontakt. Overføring av sykdommen kan forekomme både ved ubeskyttet oral-, vaginal- og analsex. Bakterien lever i øynene, endetarmen, svelget, livmorshalsen og urinrøret. Smitterisikoen øker med antall partnere man har ubeskyttet sex med. Kvinner blir som oftest rammet i livmorhalsen eller urinrøret, evt begge. Hos menn pleier infeksjonen å sette seg i urinrøret. Får man væske fra kjønnsorganet i øyet kan infeksjonen sette seg der. Blir småbarn smittet i løpet av fødselen kan de få infeksjon i øyet, og i verste fall kan det første til at de blir blinde. Merk også at om du har fått gonoré, så er det også en sjanse for at du har fått klamydia. Vår behandling fjerner både gonoré og klamydia. Det viktigste virkemiddelet for å unngå å bli smittet er å bruke kondom. Det anbefales også å unngå jevnlig skifte av sexpartner(e). I et stort flertall av tilfellene vil man merke symptomene rundt 2-7 dager etter smitte.

Hvilket symptomer skal man se etter?

Gonoré kan ofte være symptomfri. Om man skulle oppleve utslett i huden, blødninger, smerter ved toalettbesøk, kløe og/eller utflod bør man snarest få tatt en sjekk. Hvis man ikke behandler gonoré kan det føre til sterilitet, både hos menn og kvinner. Dette vil kunne skje selv om tilstanden ikke har gitt symptomer. Tilstanden kan også føre til andre komplikasjoner, f.eks reaktiv artritt. Om smitten sprer seg til blod eller til ledd kan tilstanden være livsfarlig. Generelt bør man dra til legen for en sjekk om man merker at noe er som det ikke pleier nedentil, f.eks utslett, lukt eller svie. Husk også at sykdommen kan sitte både i øyne, hals, kjønnsdeler og anus.

Symptomer for gonoré på kjønnsorganet, fordelt på kjønn:

Menn

  • En sviende/brennende smerte ved vannlating
  • Økt trang til å tisse ofte
  • En gulgrønn væske som kommer ut fra penis, kan ofte ses i undertøyet
  • Testiklene kan være ømme
  • Kan være rød eller sår helt ytterst på penis

Kvinner

  • Grønn- eller gulaktig utflod fra skjeden
  • En sviende/brennede smerte ved urinering
  • Smerter nederst i magen
  • Kan oppstå blødninger mellom de vanlige menstruasjonsperiodene

Statistikk over Gonoré i Norge

Statistikk over Gonoré i Norge

Det første kjente tilfellet i historien var i England i 1611. I Norge forekom sykdommen veldig ofte frem til 1970-tallet, etter dette har den gått jevnt og trutt nedover frem til tidlig på 2000-tallet. Tilfellene av gonoré har jevnt ligget på rundt 250 pr år fra 2004-2008. Det ble registrert en en liten nedgang i 2009, før det plutselig ble en voldsom økning i 2010 og 2011 sammenlignet med tidligere år. Dette skjedde spesielt på grunn av en dramatisk økning av smitte mellom homofile menn. På bakgrunn av denne informasjonen kan det anbefales at spesielt homofile menn er svært påpasselig med å jevnlig sjekke seg for sykdommer og evt få behandling for gonoré. Geografisk sett er smitten vanligst i storbyene, og Oslo har den tvilsomme æren av å stå for mange av tilfellene.

Cefixime basert behandlingspakke

For å bli frisk fra gonoré kreves det, som nevnt, nå ofte en kombinasjon av to medisiner. Vår behandlingspakke består av Cefixime og Azithromycin. Hele innholdet i pakken skal tas samtidig. Man må unngå alkohol i 24 timer etter inntak av behandlingen. Det anbefales også å avstå fra sex frem til man er symptomfri. Det er belastende både for egen helse og psyke å gå rundt med en kjønnssykdom, så vi tilbyr derfor rask og diskré forsendelse av gonoré behandlingen.

Gonoré i halsen?

Det er mulig å få kjønnssykdommer i halsen gjennom oralsex. De siste årene har oralsex blitt mer og mer vanlig i Norge, faktisk så mange som oppti 90 prosent av heteroseksuelle opplyser om at de har hatt oralsex. Det er mulig med både klamydia, herpes og mykoplasma i halsen, og også gonoré. Disse kan være vanskelig å skille fra forkjølelser. Det er likevel mulig å behandle alle unntatt herpes. Det kan være en fordel å gå til legen om du opplever en langvarig forkjølelse og annet ubehag i hals og svelg. Vår behandlingspakke vil ikke fungere for kjønnsykdommer i halsen da kuren må legges opp annerledes i disse tilfellene.

Syfilis

Det er lett å forveksle syfilis med andre tilstander, for eksempel gonoré. Det er derfor greit å være oppmerksom på den. Syfilis kommer i tre stadier. Det første stadiet karakteriseres av at det kommer et sår på den plassen hvor sykdommen har trengt inn i kroppen. Disse sårene har typisk blitt kalt «sjanker». I andre stadie går syfilis inn i blodet og sprer seg rundt i kroppen. Det kan føre til hudsår som ligner på vorter, en del forskjellige utslett, hårtap, ømme lymfekjertler samt tretthet og noen ganger litt feber. Sykdommen vil deretter gå inn i et latent stadium, og det kan hende at den forblir slik eller at den videreutvikler seg til tredje stadie. Skulle tredje stadie, kan det være livsfare, da sykdommen kan angripe hjertet eller hjernen. Det kan også oppstå gummiliknende sår både inne i kroppen og på huden. Du bør kontakte legen så snart som mulig om du ser sår på kjønnsorganet eller har andre symptomer.

Hvordan bestiller jeg gonoré behandling hos JiscPress?

JiscPress er en privat onlineklinikk som ligger i London. Våre apotek ligger også i London, og her i fra blir medisiner sendt ut til pasienter over hele Europa. Alle medisinene vi sender ut er reseptbelaget, og de sendes kun ut hvis de er blitt skrevet ut av en av våre leger. Vi er godkjent av det britiske legemiddelverket. For å bestille må du velge det produktet/behandlingen du ønsker. Deretter gjennomfører du en skriftlig online konsultasjon med en av våre leger, slik at legen kan gjøre en vurdering. Konsultasjonen er ikke forpliktende, og består av spørsmål som er relevante til din tilstand. Hvis legen mener at du trenger denne behandlingen, vil en resept bli sendt til vårt apotek. Apoteket sender medisinen til den adressen du har oppgitt. Forsendelsen vil være i en diskré forpakning som kan mottas både på jobb og hentes på postkontor, og du kan velge å betale med faktura etter å ha mottatt behandlingen.