jiscpress.org
Produsert av Bayer

Kjøpe NorLevo i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

NorLevo (Levonelle) er en nødprevensjonspille, best kjent som angrepillen og dagen-etter pillen, og er effektiv i hele 3 dager (72 timer) etter ubeskyttet samleie. Denne behandlingen har vist seg å være 95% effektiv i å forhindre uønsket graviditet. Angrepille NorLevo er den mest effektiv de første 24 timene etter ubeskyttet samleie.

  • 95% effektive i å forebygge uønsket graviditet
  • Kan tas når som helst i eggløsning syklusen
  • Effektiv virkning inntil 3 dager etter samleie
  • Inneholder the aktive virkestoffet, levonorgestrel 1.5 mg
Levonelle one step pills pack
Levonelle package P-piller direkte til deg med eske og bruksanvisning Levonelle månedspakke lite bilde
  • Betal online eller med faktura etter levering
  • Levering innen 2 virkedager
  • Sikkert og anonymt
  • Pakningsvedlegg

Hvilke fordeler er det med angrepille NorLevo?

Hittil har NorLevo hjulpet millioner av kvinner for å forhindre uønsket svangerskap. Kliniske studier har vist at NorLevo er 95% effektiv i løpet av de første 24 timene etter ubeskyttet samleie, og 85% effektiv i løpet av 25-48 timer. Effektiviteten synker til 58% i effektivitet i 49-72 timer etter sex. Selv om effektiviteten synker gradvis er denne angrepillen en sikker behandling mot uønsket graviditet.

Nødprevensjonspillen kan tas opp til 3 dager etter ubeskyttet sex for å forhindre svangerskap hos kvinner. Angrepillen er laget på av de samme hormonene som finnes i p-piller, bare i en høyere dose som gir ut kunstige hormoner for endre din hormon mønster. NorLevo inneholder ingrediensen levonorgestrel som hindre eggløsning og gjør at livmorslimhinnen blir tykkere, noe som gjør at det blir vanskeligere for en sædcelle å feste seg i livmoren. Levonorgestrel gjør at kroppen tror at et eggløsning allerede har skjedd ved å lage syntetisk progesteron. Som igjen hindre et egg å frigjøre seg fra eggstokkene og blir befruktet.

Selv om det er gode resultater og sterk sannsynlighet at man ikke blir gravid med NorLevo behandling, selv om effektiviteten synker gradvis, er det ingen prevensjon som gir deg 100% sikkerhet mot uønsket graviditet. Dermed er det sterk anbefalt at du tar en graviditetstest dersom du opplever uvanlig forsinkelse i mensen.

Til toppen

Hvilke forholdsregler bør jeg ta før jeg starter denne behandlingen?

Du er ikke anbefalt å bruke NorLevo hvis du er allergisk mot gestagen levonorgestrel. Du er heller ikke anbefalt å ta denne medisinen hvis du har leversykdom, eller andre sykdommer i endetarmen som kan føre til malabsorpsjon. NorLevo er ikke for kvinner som ammer eller planlegge å bli gravid, virkestoffet i angrepillen kan passere på babyen gjennon morsmelk.

Når du fyller ut din online konsultasjon, sørg for å inkludere alle detaljer om eventuelle medisiner du tar. Hvis du tar medisiner for tuberkulose, HIV, epilepsi, soppinfeksjoner, eller annet medikamenter som inneholder Johannesurt, bør du være forsiktig med denne behandlingen. Nøl ikke, gjør en gratis online konsultasjon og legen vil kunne hjelpe deg.

Til toppen

Hvem og hvordan brukes NorLevo som nødprevensjon?

NorLevo angrepille er egnet for de fleste kvinner over 16, men hos JiscPress tilbyr vi ikke legemidler til personer under 18 år, dermed må du være 18 år for å kjøpe NorLevo behandlingen hos oss. Er du under 18 år anbefaler vi at du kontakte din helsestasjon eller fastlege.

NorLevo er for kvinner som har hatt ubeskyttet samleie, og som vil redusere risikoen for å bli gravid til et absolutt minimum. NorLevo kan kun tas en gang per menstruelle syklus. Dette er kun såkalt nødprevensjon, og du bør bruke vanlig fast prevensjon etter du har tatt NorLevo.

Du kan ta NorLevo når som helst under menstruasjonssyklusen. Ta 1 tablett hel med et glass vann så fort du kan etter ubeskyttet samleie. Hvis du bruker en vanlig form for prevensjon, bør du fortsette å bruke dette. Du kan bare ta nødprevensjon en gang per menstruelle syklus, og vi anbefaler deg å bruke kondom frem til neste menstruelle syklus, for å minimere risikoen for uønsket graviditet.

Til toppen

Er det noen bivirkninger?

De fleste kvinner opplever ikke noe bivirkninger av NorLevo som inneholder bare ett hormon og progesteron, slik at det er mindre sannsynlighet å føle seg uvel enn andre angrepiller.

De vanligste bivirkninger er kvalme, ømme bryster, hodepine, magesmerter, diaré, svimmelhet og tretthet. Mensen kan også komme senere enn vanlig, og kan gi noen små blødning før neste menstruasjon.

Hvis du kaster opp innen 3 timer etter du har tatt pillen, må du ta pillen på ny.

Til toppen

Hvordan kjøper jeg behandlingen online?

Du kan kjøpe NorLevo online her hos oss på JiscPress. Husk at du må være over 18 år for å kunne legge til en bestilling hos oss.

For å få en gyldig resept, må du fylle ut en gratis, konfidensiell online konsultasjon som må godkjennes av vår lege. Hvis våre lege mener at denne behandlingen er passende for deg og din helsetilstand, skrives det ut en e-resept. Denne elektroniske resepten sendes til vårt apotek, som behandler resepten, og sender din behandling i en diskret emballasje allerede innen 24 timer.

Til toppen