jiscpress.org
Hjem
Nødprevensjon

Kjøpe Nødprevensjon i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Nødprevensjon bilde

Vi kan alle komme i en situasjon der vi har vært litt uforsiktige eller vår vanlige prevensjon ikke har fungert optimalt. I slike tilfeller kan det være beroligende å vite at du kan benytte nødprevensjon for å forhindre graviditet.

En slik medisin refereres gjerne til som angrepille eller kriseprevensjon, og består av én enkelt tablett som skal tas innen 3-5 dager etter at du har hatt ubeskyttet samleie. Jo tidligere du tar den, jo høyere er imidlertid sannsynligheten for at et potensielt svangerskap blir avbrutt.

Nødprevensjon kan kjøpes både med og uten resept, men det viktig å merke seg at denne medisinen er, som navnet tilsier, kun til nødsbruk. Den skal derfor ikke brukes til å erstatte andre prevensjonsmidler.

Hos JiscPress tilbyr vi nå angrepillene Norlevo og ellaOne. Begge tablettene er påvist svært effektive i å forhindre graviditet, og mens Norlevo kan tas i opp til 72 timer etter et ubeskyttet samleie, vil ellaOne være effektiv i opp til 120 timer. Det anbefales imidlertid at angrepillene tas så tidlig som mulig etter et ubeskyttet samleie.

NorLevo Produsert av: Bayer

NorLevo har blitt brukt av millioner av kvinner verden over som nødprevensjon. NorLevo kan forhindre befruktning i opptil 3 dager etter ubeskyttet samleie. NorLevo er 95% effektiv hvis du tar den 24 timer etter samleiet, og 85% effektiv 3 dager etter. NorLevo er en trygg nødprevensjons pille for kvinner over 18 år.

Mer informasjon

ellaOne Produsert av: HRA Pharma Logo

ellaOne er en ny nødprevensjons pille på markedet, som kan hindre graviditet i inntil 5 dager etter ubeskyttet samleie. Basert på studier antas ellaOne å være 98% effektiv for å forhindre uønsket graviditet, da kun 2 av 100 kvinner som brukte denne nødprevensjonen ble gravide. ellaOne er egnet for kvinner over 18 år, og forårsaker kun milde bivirkninger.

Mer informasjon

Hva er nødprevensjonspille?

Nødprevensjon, kanskje bedre kjent som angrepille, kan brukes for å hindre uønsket graviditet i de tilfellene der du har hatt ubeskyttet samleie. Du kan også benytte denne pillen hvis du er redd for at prevensjonen du vanligvis bruker ikke har fungert optimalt. Medisinen har et høyere innhold av Det er slik som p-pille med høyt innhold av aktivt hormon som kan hindre en eventuelt graviditet. Nødprevensjon skal kun brukes i nødsituasjoner og erstatter ikke prevensjonsmiddel. Det som er viktig med angrepille, er at de må tas så fort som mulig etter ubeskyttet samleie, fordi behandlingen er mye mer virksom jo tidligere tabletten tas. Merk at angrepille hindrer ikke graviditet i alle tilfeller, men reduserer risikoen. Angrepille forhindre ca 75-80% av uønsket graviditet, mens en p-pille forhindre opp i mot 99% av tilfellene.

Hvordan fungerer angrepillen?

Norlevo og ellaOne forhindrer uønsket graviditet ved å påvirke hormonene i eggstokkene. Den aktive ingrediensen i Norlevo er det syntetiske hormonet levonorgestral, som forstyrrer eggløsningen i de innledende fasene av eggutviklingen. ellaOne bruker en annen ingrediens kalt ulipristal, som arbeider med hormonreseptorene og forhindrer at egget blir sluppet.

Norlevo er en av de mest kjente og vanligste formen for nødprevensjonspille, og kan hindre graviditet i inntil 3 dager etter ubeskyttet samleie.

ellaOne er en ny angrepille som har vært på markedet siden 2010, med sin effektiv virkning i hele 5 dager etter ubeskyttet samleie.

Tre uker etter nødprevensjon bør du ta en ny graviditetstest for å sikre deg at du ikke er gravid. Noen bivirkninger kan være kvalme og tretthet. Kraftig diaré og kaster opp innen tre timer etter inntaket kan oppleves hos enkelte, da må pillen tas på nytt.

Finnes det et alternativ til en nødprevensjonspille?

Et annet alternativ for nødprevensjon er en spiral, som er et prevensjonsmiddel som blant annet virker ved å hindre en eventuell befruktet eggcelle i å feste seg i livmoren. En befruktet eggcelle bruker mellom 5 til 7 dager for å feste seg til livmoren. Spiralen virker umiddelbart, derfor kan du bruke spiral hvis du får satt den inn før det har gått 7 dager etter samleie. Med spiral er man opp i mot 99% beskyttet fra å bli gravid, og du kan fjerne spiralen enten på din neste menstruasjon eller seinere. Merk at å få satt inn spiral, må dette gjøres av en lege.

Bør jeg fortsatt bruke vanlig prevensjon etter å ha tatt angrepillen?

Ja. Det er bare trygt å ta en nødprevensjonspille per menstruelle syklus. Hvis du har ubeskyttet samleie igjen i denne syklusen, vil ikke en angrepille være effektiv for deg. Da må du kontakte en lege for ytterlig råd. Når du tar ellaOne eller Norlevo, anbefaler vi at du bruker et tilleggs prevensjonsmiddel som kondom, for å sikre den beste beskyttelsen i denne perioden, samt mot kjønnssykdommer.

Kan jeg bestill nødprevensjonspille online?

Her hos JiscPress tilbyr vi de to angrepillene, Norlevo og ellaOne. Som begge pillene må tas rett etter et samleie, slik at den hormonelle balansen i kroppen din blir forstyrret, og dermed hindre en graviditet.

Merk at vi selge kun til pasienter over 18 år. Du kan enkelt bestille begge behandlingene gjennom en online konsultasjon med våre autorisert lege. Hvis legen godkjenner din helsetilstand, vil et resept sendes ut til vårt apotek som vil behandle din resept. De vil sende ut din behandling i et diskre pakning og levert rett hjem til deg innen 24 timer. Bestillingsprosessen er helt diskret og det vil aldri bli synlig at har du handlet med oss, enten på pakningen eller fra bud leverandøren.

Behandlinger
NorLevo ellaOne
Pharma Check
var service til deg