jiscpress.org
HjemOvervektOrlistat

Kjøpe Orlistat i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Orlistat er en reseptbelagt slankepille som kan bidra til en raskere vektreduksjon. Medisinen er FDA-godkjent og inneholder de nøyaktig samme ingrediensene som den mer kjente slankepillen Xenical. Det er klinisk bevist at Orlistat fungerer best i kombinasjon med et sunt og variert kosthold og regelmessig mosjon.

  • Bidrar til rask vektreduksjon
  • Reduserer opptaket av fett i kroppen med mer enn 30%
  • 48-timers levering
  • Inneholder virkestoffet orlistat, 120 mg

Orlistat tilbys på resept hos JiscPress. Alle pasienter må fylle ut en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger før de kan få tilgang til medikamentet. Konsultasjonen er viktig for din sikkerhet og vil tillate legen å kunne foreta en grundig vurdering av din helsetilstand før en eventuell resept skrives ut.

Orlistat 120mg pille-eske
Orlistat tabletter - liten eske Orlistat thumbnail eske med kapsler Orlistat tabletter - lite bilde
  • Betal online eller med faktura etter levering
  • Levering innen 2 virkedager
  • Sikkert og anonymt

Hva er fordelen med Orlistat?

Denne slankepillen har vært igjennom flere grundige medisinske tester som alle viser til positive resultater i henhold til vektreduksjon. I disse testene ble Orlistat gitt til en gruppe pasienter som var på en kalorifri diett og i tillegg mosjonerte regelmessig. Etter 52 uker hadde disse pasientene mistet dobbelt så mye vekt som de pasientene som kun fokuserte på diett og regelmessig trening. Nærmere 70% av pasientene som tok slankepillen mistet 3% av sin kroppsvekt etter 3 måneder og nærmere 9 kilo etter et år.

Orlistat er den generiske versjonen av Xenical. Dette betyr at begge slankeprodukter inneholder de nøyaktig samme ingrediensene, og har derfor også samme effektive virkning. I likhet med alle andre generiske medisiner, er imidlertid Orlistat noe billigere enn originalen.

Hvordan virker dette slankeproduktet?

Når du spiser, vil overflødig fett fra måltidet bli brutt ned og lagret i kroppens fettlager. Det aktive stoffet i Orlistat, også kalt orlistat, påvirker kroppens nedbrytelse av dette overflødige fettet og frakter det isteden raskt ut av kroppen via avføringen. Slankepillen reduserer på den måten mengden av fett som blir tatt opp og lagret i kroppen, noe som bidrar til vektnedgang.

Hvordan brukes Orlistat?

Det er viktig å være klar over at dette slankeproduktet ikke vil ha den ønskede virkningen dersom den brukes alene. For å kunne oppnå en betydelig vektreduksjon, må du i tillegg ha et sunt, variert og kalorifattig kosthold og dessuten trene regelmessig. Ved å supplere et slikt slankeprogram med Orlistat vil det være lettere å gå ned i vekt, og det er derfor også større sjanse for at du blir mer fornøyd med resultatet.

Denne slankepillen kommer i form av tabletter som skal tas 3 ganger om dagen. Hver pille kan tas under selve måltidet, eller én time før eller én time etter. Dersom du velger å hoppe over et måltid eller du spiser mat med lite fettinnhold, trenger du ikke å ta pillen.

Ettersom Orlistat forhindrer nedbrytningen av matfett, vil dette også innebære at kroppen går glipp av viktige vitaminer som finnes i fett. Dette gjelder blant annet vitamin A, D, E og K. Det anbefales derfor at du tar et eller flere vitamintilskudd som inneholder disse vitaminene når du bruker slankepiller. Slike tilskudd bør tas rett før sengetid eller to timer etter at du har tatt Orlistat.

Hva er forskjellen mellom Orlistat, Alli og Xenical?

På markedet for reseptbelagte slankepiller finnes det blant annet merker som Orlistat, Xenical og Alli (nå kalt Orlistat Teva). Mange finner det vanskelig å skjønne hva som er forskjellen på disse produktene, så vi vil gjøre et forsøk på å forklare det her.

Alle de tre slankepillene virker på samme måte, dvs. de forhindrer matfett fra å bli tatt opp og lagret i kroppen. Forskjellen ligger derimot i mengden av det fettreduserende virkestoffet som tablettene inneholder, og dessuten hvor lenge de forskjellige pillene har vært på markedet. Xenical er den orginale slankepillen, og derfor den som har vært på markedet lengst. Den blir produsert av legemiddelprodusenten Roche, som frem til 2009 hadde patent på produktet. Da patenten utløp, ble det derimot lovlig for konkurrerende legemiddelprodusenter å utgi liknende slankepiller med de eksakt samme ingrediensene, men under andre navn og til en annen pris. I den forbindelse oppstod Orlistat Teva, der den eneste forskjellen fra originalen er selve navnet. Orlistat er derfor en generisk versjon (en kopi) av Xenical og dermed også et billigere alternativ.

Alli, nå kalt Orlistat Sandoz, inneholder en mindre mengde av virkestoffet orlistat enn de to andre slankeproduktene. Alli inneholder kun 60mg av den aktive ingredienesen, mens de andre inneholder 120mg. På grunn av den lave mengden virkestoff, er Alli dessuten en reseptfri slankepille som kan kjøpes over disken, i motsetning til de andre som er reseptbelagte.

Må jeg ha resept på Orlistat?

Orlistat er et reseptbelagt legemiddel og du må derfor ha en gyldig resept på preparatet før du kan begynne å bruke det. Hos JiscPress kan du enkelt få tilgang på denne slankepillen ved å gjennomføre en uforpliktende konslutasjon online med en av våre leger. Dersom legen mener det er sikkert og forsvarlig for deg å bruke dette slankeproduktet, vil en e-resept bli sendt til vårt apotek. Våre farmasøyter behandler deretter medisinen og sender den så direkte til din ønskede leveringsadresse i en diskré forpakning. Hele prosessen er meget raskt og du kan motta din behandling innen så lite som 48 timer. Vennligst merk at forsendelsestiden kan variere noe avhengig av ditt forsendelsessted. For mer informasjon om vår leveringsprosess, vennligst se her.