jiscpress.org
HjemOvervektXenical

Kjøpe Xenical (Orlistat) i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Roche

Xenical slankepiller er et godkjent og reseptbelagt slankemiddel fra legemiddelprodusenten Roche. Den er spesielt effektiv for overvektige personer som ønsker et raskt vekttap i kombinasjon med riktig trening og kosthold. Xenical inneholder den aktive ingrediensen orlistat, som forhindrer en tredjedel av fettet i måltidet ditt fra å bli tatt opp i kroppen. Du kan ta opp til 3 tabletter av denne behandlingen mot overvekt hver dag, og dermed øke ditt vekttap på en sikker og effektiv måte.

  • Reduserer fettopptaket i kroppen med opp til 33%
  • Virker raskt
  • Gir best resultat i kombinasjon med riktig kosthold og trening
  • Inneholder det aktive virkestoffet orlistat 120 mg

Du kan kjøpe Xenical online her hos JiscPress ved å gjennomføre en enkel og uforpliktende skriftlig konsultasjon med en av våre leger.

jiscpress.org
Xenical (Orlistat) 120mg capsules
Xenical 120mg tablets for weight loss Xenical samlebilde med eske og piller lite bilde av xenical slankepiller

Hva er fordelene med Orlistat?

Kliniske studier har bevist at Xenical slankepiller er en meget effektiv behandling mot overvekt. Pasienter som brukte denne slankepillen i kombinasjon med et sunt og variert kosthold, gikk ned 4,5 kilo i gjennomsnitt i løpet av de 6 første månedene. Samtidig opplevde de også en nedgang i kolesterol, blodsukker og blodtrykk.

Til toppen

Kan jeg bruke Xenical?

Denne type slankepiller passer best for mennesker som har en BMI på 30 og oppover, og som i tillegg er i risikogruppen for å få alvorlige helseproblemer på grunn av sin overvekt. Du kan beregne din BMI her før du foretar en online konsultasjon med en av våre nettleger. Du bør ikke ta Xenical slankepiller hvis du ammer, er gravid eller du har eller har hatt en funksjonsredusert galleblære.

Til toppen

Hvordan bruker man Orlistat og hvordan virker det?

Denne behandlingen mot overvekt kommer i form av kapsler som skal svelges med litt vann, enten under et måltid eller innen 1 time etter at du har spist. Du kan ta Xenical opptil 3 ganger per dag, og tabletten er spesielt effektiv dersom du tar den i forbindelse med et fettrikt måltid. Hvis du hopper over et måltid eller du spiser et måltid som inneholder lite fett, kan du også hoppe over tabletten.

Orlistat er et slankemiddel som ikke setter ned matlysten, men som kun virker lokalt i tarmen der det forhindrer oppsugingen av matfett. Matfett består av molekyler som er for store til å bli tatt opp av tarmen og komme kroppen til nytte i sin naturlige form. De må derfor først brytes ned til små fettpartikler. Dette gjøres ved hjelp av såkalte lipaser som er enzymer som produseres og injiseres av kroppen selv når du har spist.

Det aktive virkestoffet i Xenical, orlistat påvirker disse enzymene ved å hindre de i å bryte ned en del av fettet i måltidet. Nærmere 30 % av matfettet du spiser vil dermed passerer rett igjennom tarmen og ut via avføringen, istedenfor å bli tatt opp i kroppen.

Vennligst merk at det er viktig å kombinere dette slankemiddelet med regelmessig mosjon og et sunt og variert kosthold for at du skal få et raskere og bedre resultat. Det er dessuten anbefalt at andelen av fett i måltidet ikke overskrider 30% for at tabletten skal kunne være mest mulig effektiv.

Til toppen

Er det noen bivirkninger ved bruk av Xenical?

Som med mange reseptbelagte medisiner, kan man enkelte ganger oppleve milde bivirkninger når man bruker Xenical. Vanlige bivirkninger er tarmgass, sekreter, magesmerter, diaré, lavt blodsukker, og tretthet. Disse bivirkningene vil imidlertid sjelden forårsake alvorlige eller langvarige plager.

Vær oppmerksom på en evt. allergisk reaksjon på medisinen. Dersom du får en allergisk reaksjon som følge av Xenical, eller du får bivirkninger som er langvarige og plagsomme er det viktig at du stopper å ta medisinen umiddelbart og kontakter din fastlege så fort som mulig. Symptomer på en allergisk reaksjon kan være pustevansker, kløe, utslett og kvalme.

Til toppen

Hvordan bestiller jeg Orlistat online?

Du kan legge inn en bestilling på Xenical her hos JiscPress, ved å fylle ut en uforpliktende konsultasjon online som må godkjennes av en av våre autoriserte leger. Hvis din konsultasjon godkjennes, vil legen sende en e-resept til vårt apotek. Apoteket vil så behandle bestillingen, og sende din behandling samme dag, så lenge du sender inn din konsultasjon før kl.16.00 på hverdager.

Til toppen
PDF
Behandlinger
Xenical
Pharma Check
var service til deg