jiscpress.org
HjemAkneP-piller mot akne
Produsert av Byer

Kjøpe P-piller mot akne i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Enkelte p-piller gir ikke bare en effektiv beskyttelse mot graviditet; de reduserer også forekomsten av akne og kviser hos personer som lider av dette. Diane er en p-pille som opprinnelig ble utviklet som en aknemedisin, men da den viste seg å også kunne beskytte mot graviditet, ble den etter hvert markedsført som et legemiddel mot dette formålet. Ettersom den betjener to formål samtidig, har Diane p-piller (også kalt Dianette) lenge vært et av markedets mest populære prevensjonsmidler for kvinner.

 • Effektiv behandling mot akne og kviser
 • Reduserer betennelser i huden
 • Kan redusere mannlig hårvekst i ansiktet og på kroppen
 • Gir en sikker beskyttelse mod graviditet

Du kan kjøpe Dianette mot akne her hos JiscPress ved å fylle ut en uforpliktende konsultasjon på nett med en av våre leger. Vi tilbyr alle våre kunder betaling med faktura, slik at du kan motta din bestilling først, og heller betale senere.

Hvit og grønn pakke med virkestoffet cyproteronacetat
Blister pakker med 21 dianette p-piller Rød og hvit pakke med 3 blister pakker bilde av dianette liten blister pakke
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt

Hjelper p-piller mot akne?

P-piller med visse hormoner og stoffer kan i enkelte tilfeller bli foreskrevet til kvinner som er kraftig plaget av kviser og uren hud. Diane er i den forbindelse en p-pille som ofte blir anbefalt for slike problemer, da den blant annet inneholder cyproteronacetat; et stoff som hemmer produksjonen av androgener i kroppen.

Androgener er mannlige hormoner som også blir produsert av kvinner. Disse hormonene stimulerer veksten av huden, håret og talgkjertlene som produserer sebum (olje). Hvis kroppens produksjon av androgener er for høy, eller huden din er følsom for de effektene som disse hormonene kan forårsake, vil talgkjertlene produsere ekstra mye sebum. Dette kan medføre at utførselsgangene i talgkjertlene blir blokkert, noe som igjen vil resultere i betennelser, infeksjoner og akne i huden.

Androgenene kan også forårsake økt hårvekst i ansiktet og på kroppen. I de tilfellene der denne hårveksten er ekstra kraftig, blir tilstanden ofte referert til som hirsutisme. Akne og hirsutisme er begge sykdommer som gjerne forekommer hos kvinner som lider av polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

Cyproteronacetat er et anti-androgen som reduserer produksjonen av androgener i kroppen. Dette vil igjen hemme utviklingen av akne og uønsket hårvekst. Samtidig blokkerer det også de reseptorene i kroppen som påvirkes av androgener, slik at kroppen blir mindre sensitiv for de. P-piller som inneholder dette stoffet er derfor svært effektive mot problemer som kviser og hirsutisme.

Til toppen

Kan jeg bruke Diane p-piller mot kviser?

De fleste kvinner over 18 år kan bruke Diane, og det finnes i dag nærmere 18,000 kvinner i Norge som anvender denne typen prevensjonspiller.

I de senere årene har imidlertid Statens Legemiddelverk gått ut med anbefalinger om at kun de som er alvorlig plaget med kviser og mannlig hårvekst bør anvende dette preparatet. Dette er fordi Diane p-piller kan gi en forhøyet risiko for blodpropp, spesielt hos de som røyker, er overvektige eller hos de med en kjent tendens til blodpropp i familien. Det er derfor ikke anbefalt at du bruker Diane p-piller dersom du tilhører en av disse gruppene.

Det er heller ikke anbefalt at du bruker slike p-piller mot akne dersom du er gravid, ammer, forsøker å bli gravid eller du er over 35 år. Personer som lider av eller har hatt følgende problemer bør heller ikke bruke denne medisinen:

 • Migrene
 • Høyt blodtrykk/kolesterol
 • Diabetes
 • Blodpropp
 • Hjerteinfarkt
 • Nedsatt leverfunksjon / leversykdom
 • Leversvulster
 • Svulster i bryster / underliv

Til toppen

Er det farlig å bruke Diane?

Nyere undersøkelser viser at brukere av p-pillen Diane Mite har en noe høyere risiko for å få blodpropp sammenlignet med de som bruker andre p-pille merker. Derfor har Statens Legemiddelverk gått ut med en anbefaling om at kun kvinner som er alvorlig plaget av enten akne eller mannlig hårvekst bruker dette preparatet.

Det finnes nemlig få alternativer for de som er kraftig rammet av disse lidelsene, og i slike tilfeller må man derfor veie risikoen av medisinen opp mot nytten. Sjansen for å få blodpropp er likevel lav når det kommer til den gruppen kvinner som bruker Diane, da kun 0.1 % av brukerne opplever denne bivirkningen.

Til toppen

Gir p-piller bivirkninger?

På lik linje med de fleste andre medisiner, kan også p-piller forårsake bivirkninger hos brukerne. De fleste av disse reaksjonene er imidlertid svært milde, og vil normalt bli borte etter 2-3 måneder når kroppen har fått vendt seg til virkestoffene den aktuelle pillen.

Vanlige bivirkninger vil være hodepine, tretthet, kvalme, mellomblødninger, brystspreng, humørsvingninger, økt utflod og redusert sexlyst. I tillegg til disse forbigående reaksjonene, kan også p-pillen ha sjeldne, men mer alvorlige bivirkninger slik som blodpropp, lungeemboli, hjerneslag og hjerteinfarkt.

Dersom du opplever reaksjoner som tung pust, hevelser i leggene og smerter i brystet, er det viktig at du kontakter lege omgående, da kan være symptomer på potensiell blodpropp.

Det er dessuten viktig at du både rådfører deg med lege, og leser pakningsvedlegget nøye før du starter på en eventuell ny p-pille.

Til toppen

Hvor kan jeg kjøpe p-piller mot akne?

Hos JiscPress kan du kjøpe Diane p-piller mot både akne og uønsket graviditet. Det er imidlertid viktig at du først fyller ut en uforpliktende online konsultasjon før vi kan gi deg tilgang til denne medisinen. Konsultasjonen vil gjennomgås av en av våre leger som enten vil godkjenne eller avslå din forespørsel, alt ettersom den valgte medisinen vil være riktig og trygg for deg å anvende.

Dersom forespørselen godkjennes, vil legen sende en elektronisk resept til vårt apotek, der våre autoriserte farmasøyter vil behandle og pakke inn din medisin. Bestillingen vil deretter sendes med ekspress levering direkte til din oppgitte adresse eller ditt lokale postkontor. Behandlingen vil være pakket i en diskré eske, og ingen vil derfor få vite hva pakken forsendelsen inneholder.

Hos oss kan du også trygt handle med faktura, slik at du kan motta din behandling først og heller betale senere.

Til toppen