jiscpress.org
HjemAkneTetracyclin

Kjøpe Tetracyclin i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

almus

Tetracyclin, som selges under navnet Oxytetracycline i England, er et effektivt antibiotikum som bekjemper og fjerner de bakteriene som skaper infeksjoner i huden og gir kviser. I tillegg har det også en betennelsesdempende virkning på huden, noe som gjør den til en av de mest brukte medisinene mot rosacea. Preparatet gir normalt resultater i løpet av 4-6 uker, men virker ofte raskere ved behandling av rosacea.

  • Gir få bivirkninger
  • Bekjemper bakterier og betennelser i huden raskt
  • Effektiv mot hudsykdommer som akne og rosacea
  • Inneholder det aktive virkestoffet Tetrasyklinhydroklorid

Du kan bestille Tetracyclin mot kviser eller rosacea her hos JiscPress ved å gjennomføre en uforpliktende online konsultasjon med en av våre leger. Vi tilbyr alle våre kunder betaling med faktura, slik at du kan kjøpe din behandling i dag og heller betale siden.

jiscpress.org
Tetracyklin Tetracyklin

Hvilke fordeler har tetracyclin?

Tetracyclin er et skånsomt antibiotikum som effektivt behandler hudsykdommer som akne og rosacea. Den er både bakteriedrepende og betennelsesdempende, og hjelper også til med å bryte ned fettstoffene i huden.

Medisinen er mildere enn andre antibiotikakurer, og forårsaker derfor også færre bivirkninger. Tetracyclin har dessuten en kortere virketid enn de fleste andre aknebehandlinger på markedet.

  • For behandling mot akne, klikk her
  • For behandling mot rosacea, klikk her
Til toppen

Hvordan virker en slik medisin mot kviser og rosacea?

Kviser oppstår når en utførselsgang i huden blir tilstoppet av talg og infisert med bakterien Propionibacterium acnes. Denne bakterien er i stand til å spre seg på huden ved hjelp av spesielle proteiner.

Tetracyclin virker ved at det hemmer produksjonen av disse proteinene slik at bakterien ikke lenger kan infisere andre deler av huden. Samtidig virker det også betennelsesdempende på de kvisene som allerede eksisterer, og hemmer dessuten selve talgproduksjonen i kroppen slik at det blir mindre sjanse for at hudens utførselsganger blir tilstoppet.

For rosacea, vil Tetracyclin virke betennelsesdempende på den infeksjonsrammede huden. Dette vil redusere rødheten og forekomsten av eventuelle kviser og blemmer.

Til toppen

Hvordan bruker jeg tetracyclin?

Behandling mot akne: En normal dosering med tetracyclin består av 2 tabletter a 250 mg som skal tas 2 ganger daglig. Det anbefales at du tar pillene med ca. 12 timers mellomrom. Alternativt kan du ta 1 tablett 4 ganger i døgnet, og da med 3 timers mellomrom.

Behandling mot rosacea: Normal dose består av 2 tabletter a 250 mg som skal tas 2 ganger daglig. La det gå 12 timer mellom hver av dosene.

Tablettene skal tas minst en time før – eller 2 timer etter et måltid, og svelges hele med rikelig med vann. Du bør fullføre hele kuren slik legen har bestemt, selv om symptomene på akne eller rosacea blir borte.

Det er viktig at du ikke kombinerer tetracyclin med melk, jerntabletter/ jerntilskudd eller syrenøytraliserende medisiner. Det tilrådes også å være forsiktig med soling under og noen dager etter avsluttet behandling, da risikoen for solbrenthet øker ved bruk av denne medisinen.

Du skal ikke ta dobbel dose dersom du glemmer å ta en behandling!

Hvor lenge varer behandlingen?

Selve lengden på en behandling med Tetracyclin vil avhenge av hvilken hudsykdom du har og selve alvorlighetsgraden av tilstanden. En innledende behandling vil normalt foregå over 3-4 måneder, der du skal ta to piller a 250 mg, 2 ganger daglig. Etter denne perioden kan det fortsatt være aktuelt å fortsette med en redusert daglig dose i noen månender.

I perioder med lite akne, kan du også forsøke å redusere dosen selv. Dersom plagene tiltar igjen, bør du imidlertid øke dosen i 3-4 nye uker.

Hvor lang tid tar det før tetracyclin virker?

Virkningen av denne aknemedisinen vil normalt komme gradvis og det er derfor vanskelig å gi en eksakt tidsramme. Du må imidlertid bruke preparatet over uker eller måneder før du vil se en markant forandring. Dersom du lider av akne, vil du som oftest kunne se en bedring i tilstanden etter 4-6 uker. Personer som lider av rosacea, opplever gjerne forandringer etter noe kortere tid.

Til toppen

Kan jeg bruke tetracyclin?

Du kan normalt bruke denne antibiotikakuren dersom du er over 18 år og plages av enten akne eller rosacea. Du skal imidlertid ikke bruke tetracyclin dersom:

  • Du er allergisk mot tetracyclin
  • Du har nedsatt lever-/nyrefunksjon
  • Du er gravid
  • Du ammer

Denne medisinen skal heller ikke brukes i kombinasjon med preparater som inneholder antacida, antikoagulantia, antikonseptiva (p-piller), dianosin, diuretika, kalsium, probenecid eller zink.

Gir tetracyclin bivirkninger?

Bivirkninger kan forekomme ved bruk av de fleste legemidler, og tetracyclin er dessverre ingen unntak. Enkelte personer kan oppleve kvalme, diaré og brekninger under behandlingen, men dette er milde reaksjoner som gjerne går over etter kort tids bruk. Tannemaljen hos barn kan også ofte bli misfarget som følge av legemiddelet.

Mindre vanlige bivirkninger som kan forekomme er allergiske hudreaksjoner og fotosensibilisering. Vennligst les pakningsvedlegget nøye før bruk og kontakt lege om du opplever sterke eller uventede bivirkninger.

Kan jeg bli immun mot antibiotika etter lang tids bruk?

Nei. I motsetning til hva mange tror, kan man ikke bli immun mot en antibiotika medisin hvis man bruker den over lengre tid. Dette er fordi medisinen kun virker mot bakterier, og ikke på kroppens immunforsvar.

Bakteriene kan imidlertid utvikle en resistens mot et spesifikt antibiotikum over tid, slik at akkurat denne typen medisin ikke lenger kan bekjempe de. I slike tilfeller må man bytte over til en annen behandling for en periode slik at bakteriene igjen mister sin motstandsdyktighet overfor middelet.

Til toppen

Kan jeg kjøpe tetracyclin uten resept?

Denne medisinen er dessverre reseptbelagt og fås defor kun i samråd med lege.

Du kan imidlertid enkelt få tilgang til tetracyclin her hos JiscPress, ved først å gjennomføre en uforpliktende konsultasjon på nett med en av våre leger. Informasjonen du oppgir i konsultasjonen vil brukes av legen til å avgjøre om denne medisinen er riktig for din tilstand. Dersom din forespørsel blir godkjent, vil legen sende en resept til vårt apotek, der autoriserte farmasøyter vil behandle og pakke din bestilling. Orderen blir så sendt med ekspresslevering til din ønskede leveringsadresse.

Vi tilbyr alle våre kunder betaling med faktura, slik at du først kan motta din vare og heller betale senere. Enklere og sikrere blir det ikke!

Til toppen