jiscpress.org
Produsert av GlaxoSmithKline - Pharma

Kjøpe Zelitrex i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Zelitrex er produsert av GlaxoSmithKline, som er en behandling for genital herpes. En vanlig seksuelt overført infeksjon hos seksuelt aktive kvinner og menn. Genital herpes kan ikke kureres for alltid, men du kan behandle mot symptomene som små vannaktig blemmer som forårsaker kløe og svie rundt kjønnsorganene. Zelitrex behandling kan forhindre at smitten sprer seg videre gjennom sin aktive stoffet valaciclovir. Dette fungerer også godt mot forkjølelsessår, vannkopper og helvetesild, og andre hudsykdommer.

  • Holder Genital herpes under kontroll
  • Kommer i en enkel tablettform
  • I 65% av tilfellene unngår et nytt utbrudd
  • Hindrer virus fra å smitte andre

Zelitrex er også kjent som Valtrex

Zelitrex 500mg
Billede af Zelitrex Valtrex Valtrex
  • Betal online eller med faktura etter levering
  • Levering innen 2 virkedager
  • Sikkert og anonymt
  • Pakningsvedlegg

Hva kan Zelitrex behandles mot?

Zelitrex er et legemiddel for genital herpes, og kan både forsinke og hindre fremveksten av en ny herpes utbrudd. Dette gjør at produktet er svært effektiv hvis du har blitt smittet av genital herpes. Selv om infeksjonen dessverre ikke kan kureres for godt, kan Zelitrex bidra til å hindre å smitte andre, og dempe smertene.

Zelitrex herpes behandling er utviklet av GlaxoSmithKline, som også brukes til å behandle mot milde herpes virus som helvetesild. Barn kan også bruke Zelitrex mot forkjølelsessår og vannkopper.

Hvor effektivt er legemidlet?

Zelitrex er en effektiv behandling for genital herpes og er spesielt egnet for eldre pasienter, fordi stoffet er mindre farlig på kroppen enn flere andre alternative behandlinger. Dermed er behandlingen svært populært blant de fleste leger, som i mange år har blitt brukt til å kureres mot denne type sykdommen.

Hvis du tar Zelitrex 500mg to ganger daglig, så kan du fjerner alle herpes symptomer i løpet av 5-10 dager, mens effekten kommer mye raskere hvis du klarer å ta behandlingen før herpes utbrudd har spredt seg. Helts hvor utbruddet er fortsatt i utviklings fasen. Et utbrudd vil nok komme tilbake, derfor er Zelitrex veldig greit å ha og lett tilgjengelig hjemme, dersom man vet at man lider av genital herpes.

Kan jeg bruke Zelitrex?

Zelitrex har vist seg å være en herpes behandling som fungerer spesielt godt på eldre personer over 50 år. Er du 50 år og opp over, og lider av genital herpes, er denne behandlingen veldig egnet for deg. Personer med enten lever eller nyreproblemer, også gravide kvinner bør ikke ta med Zelitrex.

Vær oppmerksom på at ingen herpes behandling kan 100% forhindre spredning av genital herpes hvis du har hatt ubeskyttet sex med noen andre som allerede er smittet med sykdommen. Og når du har blitt infisert med sykdommen, kan du heller aldri bli kvitt genital herpes. Derfor er det veldig viktig å bruke kondom for å minimalisere risikoen for spredning til andre. Zelitrex er bare egnet for bruk i tilfeller der du har symptomene og allerede har blitt smittet.

Zelitrex kan også brukes hos barn under forkjølelsessår og vannkopper. Les pakningsvedlegget nøye før bruk hos barn.

Kan jeg oppleve bivirkninger?

Noen pasienter kan oppleve bivirkninger av å ta Zelitrex, som avhenger av deres toleranse for stoffet, siden alle mennesker reagere på medikamenter på forskjellige måter.

Bivirkningene som kan omfatte er hodepine, magesmerter, diaré, tretthet, kvalme og ganske milde hudreaksjoner. Hvis du opplever bivirkninger, er de vanligvis milde og forsvinner innen noen få dager, men skulle det ukentlige skje og blir plagsomme, bør du kontakte en lege eller en apotek om ytterlige råd.