jiscpress.org
HjemJetlagCircadin

Kjøpe Circadin i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Lundbeck logo

Jetlag kan skape søvnforstyrrelser, mageproblemer og andre irriterende småplager. Circadin kan hjelpe deg med å tilpasse deg nye tidssoner raskere.

Produktet bruker et hormon som finnes naturlig i mennesker, melatonin, til å justere på døgnrytmen sånn at du kjappere tilpasser deg en tidssone.

  • Jetlag symptomer blir redusert eller fjernet
  • Tilpasning til nye tidssoner går raskere
  • Døgnrytmeproblemer forsvinner
  • Inneholder melatonin, som er et naturlig hormon

Slipp unna jetlag og nyt ferien ved hjelp av JiscPress. Rask levering. Husk å påbegynne behandlingen en dag før du reiser. Bestill nå for kjapp levering til ønsket adresse. Du kan betale med faktura om du ønsker.

jiscpress.org
circadin-melatonin-mot-jetlag-pakning
circadin-melatonin-mot-jetlag-pakning melatonin-tablett-brett-og-forpakning melatonin-tablett-brett

Kan jeg kjøpe circadin mot jetlag på nett?

Ja, du kan kjøpe melatonin tabletter her på JiscPress. Det du gjør er å gjennomgå en skriflig konsultasjon. Denne kan du gjøre nå hjemme på din egen PC, nettbrett eller mobil. Denne konsultasjonen vil bli sendt til vår lege som vil vurdere om behandlingen er trygg og riktig for deg. Om legen skriver ut medisinen vil en elektronisk resept sendes til vårt apotek, og din behandling sendes ut til din oppgitte adresse i en diskré forpakning. Du kan velge å motta produktet før du betaler gjennom å velge Klarna faktura. Hos oss får du norsk kundeservice, og vi kan hjelpe deg hele veien fra før bestilling til etter fullført behandling. Sett i gang nå med ditt melatonin kjøp, men være nøye med å følge legens anbefaling for melatonin dosering.

Til toppen

Hva er fordelen med circadin

Jetlag kan være forstyrrende når man er på ferie eller på forretningsreiser, hvor man ofte må være konsentrert. Mange føler at søvnforstyrrelsen som jetlag forårsaker ødelegger for trivsel og gjør dem ukonsentrerte og generelt sløve. Circadin 2mg kan derfor være akkurat det man trenger. Virkestoffet i dette legemidlet er melantonin, som er kroppens naturlige søvnhormon. Melantonin kalles ofte mørkehormonet fordi hjernen produserer det bare når det er mangel på sollys – og dermed er dette indirekte et signal til hjernen om at nå er det på tide å sove. Når man skifter tidssoner og sollys er tilgjengelig på helt andre tider enn hjernen er vant til, så går ofte søvnsyklusen bananas. Da er det greit å ha anskaffet seg denne jetlagbehandlingen hos JiscPress.

Jetlag kan generelt gi dårlig søvnkvalitet, og bare det å sove på fly kan gjøre at man sover mye dårligere enn man vanligvis gjør. Derfor kan det være lurt å gjøre et melatonin kjøp, og denne behandlingen er akkurat det du trenger for å få søvnrytmen på riktig kjøl igjen, og dermed øke din trivsel på ferie eller på reise generelt.

Du kan bruke preparatet opp til 13 uker, da melatonin anses som et naturlig hormon som ikke vil ha noen negativ innvirkning på din kropp. Lider du av generell søvnforstyrrelse kan du altså bruke denne medisinen.

Til toppen

Hvordan fungerer melatonin tabletter for jetlag

Circadin mot jetlag er perfekt for deg som sover dårlig på reise, fordi behandlingens virkestoff er det naturlige hormonet melatonin – som frigjøres i kroppen når øyene ikke lenger oppfatter sollys. Det forteller hjernen at det sengetid. Dette hormonet støtter kroppens tilpasning til den uventede endringen i søvnrytme, og dette betyr at du kan slippe å få dårlig søvnkvalitet selv om du har endret tidssone.

De mest vanlige symptomene på jetlag er søvnvansker, og gjennom å bruke behandling mot jetlag så har du en større sjanse for å unngå effektene av jetlag. Disse effektene er dårlig søvnkvalitet, innsovningsvansker, døsighet og smerter. Det er dessverre ikke mulig å totalt slippe unna jetlag når du krysser mange tidssoner, men du kan altså redusere påvirkningen med å kjøpe behandling mot jetlag, circadin, som da består av melatonin. Du vil da raskere tilpasse deg din nye tidssone.

Til toppen

Hvordan hjelper melatonin søvn?

Kort forklart så hjelper melatonin søvn gjennom at det er kroppens naturlige måte å signalisere til sin egen kropp at nå er det på tide å sove. Så lenge du får lys igjennom øynene som kroppen oppfatter som sollys, så vil ikke melatonin produseres. Straks dette lyset opphører, begynner kroppen produksjonen av melatonin. Merk at i dagens moderne verden får mange lys igjennom øynene fra mobil, PCer og Tver som hjernen tror er sollys. Da vil hjernen bli forvirret og redusere eller stoppe produksjonen av melatonin. Faktisk kan det argumenteres for at disse moderne lyskildene bidrar til en liten jetlag i egen stue. Det kan derfor være lurt å legge vekk disse 1-2 timer før du skal sove.

Til toppen

Hvem kan bruke melatonin behandling?

Denne behandlingen kan i de fleste tilfeller skrives ut til de som skal ut på lange flyturer. Likevel finnes det noen unntak: folk som er allergiske mot melatonin, folk med lever eller nyreproblemer samt de med autoimmune sykdommer. I din skriftlige konsultasjon må du skriver om du er gravid, om du ammer evt om du tar noen andre legemidler fordi disse kan påvirke virkningen til virkestoffet i circadin. Det er svært viktig at du generelt gir alle opplysninger til legen i din konsultasjon, da falsk eller manglende informasjon kan føre til at legen tar en beslutning som ikke er riktig for deg og din helse.

Hvordan bruker jeg jetlag-behandlingen?

Dette preparatet er i praksis melatonin tabletter. Om din konsultasjon viser at det er trygt for deg, vil legen skrive ut circadin 2mg, som du bør ta 1-2 timer før du skal sove. Som tidligere nevt, siden legemidlet er basert på et naturlig hormon kan du bruke preparatet trygt i 13 uker i strekk. Aldri innta melatonin sammen med alkohol fordi det kan gjøre deg døsig. Om du inntar selv veldig små doser alkohol samtidig som du bruker melatonin behandling, skal du unngå all håndtering av kjøretøy og andre operasjoner som krever konsentrasjon. Vær ansvarlig i din medisinbruk.

Hvilke bivirkninger kan man oppleve av dette legemidlet?

Akkurat som med alle andre legemidler så kan du oppleve negative virkninger når du bruker circadin melatonin mot jetlag, selv om det er sjeldent. Noen av bivirkingene du kan oppleve er disorientering, nervøsitet, tørr hudd, døsighet, unormal leverfunksjon og vektendringer. Enda sjeldnere er hudirritasjon, reduserte kalsium- eller sodiumnivåer i kroppen rastløse ben syndrom, uklart syn og magebesvær.

Hvis du skal bruke melatonin mot søvnproblemer, altså ikke skal ut å reise, må du gå til fastlegen din.

Til toppen
PDF
Behandlinger
Circadin
Pharma Check
var service til deg