jiscpress.org
Produsert av Novartis

Kjøpe Famvir i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Famvir er en reseptbelagt behandling mot herpes genitalis (herpes i underlivet) som behandler symptomene som viruset ofte medfører. Den reduserer kløe og smerter raskt, og skal tas så snart du merker eventuelle symptomer på et utbrudd. Medisinen er også effektiv mot andre versjoner av herpes viruset, slik som helvetesild og munnsår. Personer som lider av hyppige utbrudd kan med fordel bruke Famvir som en forebyggende behandling.

 • Stanser utbrudd av diverse herpes virus
 • Reduserer smerte, kløe og ubehag
 • Gir sjelden bivirkninger
 • Inneholder det aktive virkestoffet famciclovir

Famvir er nå tilgjengelig hos JiscPress. Ved å gjennomføre en uforpliktende og diskré konsultasjon med en av våre leger, kan du raskt få tilgang til en medisin som effektivt vil behandle din tilstand.

Famvir 125 mg
Billede af Famvir Famvir Famvir
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt

Har jeg herpes?

Det kan være vanskelig å vurdere om du lider av herpes genitalis, siden svært mange av de som blir smittet ikke opplever noen symptomer. De fleste blir imidlertid oppmerksom på sykdommen når de får sitt førstegangs-utbrudd. Et slikt utbrudd kommer gjerne 4-7 dager etter at man har blitt smittet, og viser seg på huden som små væskefylte blemmer. Blemmene, som ofte er meget smertefulle, blir ofte tatt for å være gnagsår de første gangene. De vil sprekke i løpet noen dager og etterlate seg små sår som senere tørker inn.

I forkant av et utbrudd, opplever mange lett kribling, svie eller kløe i området der blemmene oppstår. Utbruddene kommer gjerne også tilbake på samme sted hver gang. Det anbefales å starte en behandling så snart du merker potensielle symptomer, da tidlig behandling kan stanse utviklingen av viruset. Det kan derfor være lurt å ha en medisin i hus slik at du er forbredt.

Det finnes ingen kur mot herpes, og de som blir smittet vil derfor alltid kunne få et utbrudd når som helst. Man kan imidlertid behandle symptomene slik at man unngår langvarige plager. Utbruddene minsker dessuten normalt både i hyppighet og omfang med årene.

Famvir er et meget effektivt legemiddel mot herpes simplex virus slik som genital herpes, munnsår og helvetesild. Den reduserer smerter og ubehag raskt, og kan både behandle og forebygge utbrudd.

Til toppen

Hvordan virker Famvir?

Famvir kan brukes til både å behandle og forebygge herpes simplex utbrudd. Den virker ved hjelp av den aktive ingrediensen famciklovir som hemmer formeringen av viruset, og gjør at infeksjonen stopper opp og går tilbake. Medisinen gjenoppretter sunn hud på de infiserte omårdene, og reduserer samtidig smerte og kløe. Den forkorter også varigheten av selve utbruddet, enten dette er i form av munnsår, helvetesild eller herpes i underlivet.

Til toppen

Hvem bør ikke ta Famvir?

Selv om de fleste kvinner og menn over 18 år kan bruke denne medisinen, er det likevel enkelte personer som ikke bør bruke Famvir. Dette gjelder personer som er allergiske (hypersensitive) overfor famciclovir, penciclovir eller noen av de andre ingrediensene som finnes i medisinen.

Personer med følgende helseproblemer bør også utvise ekstra forsiktighet dersom de ønsker å anvende medisinen:

 • Alvorlig laktoseallergi
 • Nyreproblemer og nyresvikt
 • Allergi over for matvarer som inneholder fargestoffer eller konserveringsmidler
 • Galaktosemi
 • Dårlig immunforsvar
 • Leverproblemer
 • Kvinner som er gravide eller som ammer

Husk at det er viktig å opplyse legen om eventuelle andre medisiner du tar når du fyller ut din online konsultasjon her hos JiscPress. Dette vil forhindre at du starter på en behandling som kan være uheldig i kombinasjon med din nåværende medisin.

Til toppen

Hvordan tar jeg Famvir og kan jeg oppleve bivirkninger?

Famvir kan brukes til å behandle herpes genitalis, munnsår og helvetesild, og bør alltid tas slik den er forskrevet av legen. Normal dose mot de forskjellige utbruddene er imidlertid:

Helvetesild

 • Normalt immunsystem: 1 tablett a 500 mg, 3 ganger daglig, i 7 dager
 • Redusert immunsystem: 1 tablett a 500 mg, 3 ganger daglig, i 10 dager

Herpes genitalis

 • Normalt immunsystem: 1 tablett a 250 mg, 3 ganger daglig, i 5 dager
 • Redusert immunsystem: 1 tablett a 500 mg, 2 ganger daglig, i 7 dager

Famvir kan også brukes som en forebyggende behandling:

 • Normalt immunsystem: 1 tablett a 250 mg, 2 ganger daglig
 • Redusert immunsystem: 1 tablett a 500 mg, 2 ganger daglig

Enkelte pasienter kan oppleve bivirkninger når de bruker dette legemiddelet. Slike bivirkninger forekommer likevel sjelden og inkluderer reaksjoner som hodepine, kvalme, oppkast, svimmelhet, utslett, kløe og unormale leververdier.

Sjeldne og mer alvorlige bivirkninger vil være tretthet, kløende utslett, forvirrelse, hallusinasjoner, alvorlige hudreaksjoner, uforklarlige blåmerker og neseblod, hevelser i huden og gul hudfarge. Dersom du opplever alvorlige eller plagsomme bivirkninger er det viktig at du stanser bruken av Famvir omgående, og kontakter lege.

Til toppen

Kan jeg kjøpe behandlingen online?

JiscPress samarbeider med autoriserte leger og apotek, og du kan derfor trygt bestille dine legemidler her hos oss. Alle våre produkter blir hentet direkte fra produsenten og er derfor helt autentiske. Ved å fylle ut en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger, kan du raskt få tilgang til en behandling med Famvir. Legen vil bruke informasjonen fra konsultasjonen til å vurdere om denne medisinen er aktuell for deg, og dersom forespørselen godkjennes vil en resept bli sendt til vårt apotek. Apoteket vil deretter behandle bestillingen, for så å sende den direkte til din ønskede leveringsadresse i en diskre forpakning.

Til toppen