jiscpress.org
Produsert av GlaxoSmithKline - Pharma

Kjøpe Valtrex i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Valtrex er en effektiv behandling mot herpes genitalis, munnsår og helvetesild. Den virker raskt og reduserer smerter og ubehag som kan forårsakes av de ulike herpes virusene. Den forhindrer dessuten spredning av et eventuelt utslett og forkorter selve sykdomsforløpet slik at du blir kvitt symptomene raskere.

 • Virker mot herpes genitalis, helvetesild, vannkopper og munnsår
 • Kan brukes som en forebyggende medisin
 • Enkel å bruke
 • Inneholder den aktive ingrediensen Valaciklovirhydroklorid

Valtrex selges også under navnet Zelitrex i EU.

Zelitrex 500mg
Billede af Zelitrex Valtrex Valtrex
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt
 • Pakningsvedlegg

Hva er fordelene med Valtrex?

Valtrex er et reseptbelagt legemiddel som ofte blir anbefalt mot herpes infeksjoner slik som herpes genitalis, herpes labialis (munnsår) og herpes zoster (helvetesild). Den kan både forkorte og forhindre fremveksten av et utbrudd, og reduserer raskt smerter og ubehag som forårsakes av sykdommen.

Medisinen er dessuten spesielt egnet for eldre pasienter, da stoffet er mer skånsomt for kroppen enn de andre alternative behandlingene.

Ettersom Valtrex er mer skånsom mot kroppen enn andre herpes behandlinger, er denne medisinen spesielt egnet for eldre pasienter. Den kan også brukes av barn mellom 2 og 12 år som lider av enten munnsår eller vannkopper.

Til toppen

Hvordan bruker jeg Valtrex?

Doseringen av Valtrex vil avhenge av hvilket herpes virus du har. Du bør imidlertid alltid bruke denne medisinen slik den er forskrevet av legen, og du bør starte behandlingen så fort du merker eventuelle symptomer på et utbrudd.

Valtrex mot genital herpes: Normal dose for denne tilstanden er 1 tablett a 500mg 2 ganger daglig i 3-5 dager. Ved et førstegangsutbrudd kan behandlingen forlenges til 10 dager.

Dersom du ønsker å forebygge et herpes utbrudd, kan du ta 500 mg Valtrex én gang om dagen. For pasienter med svært hyppige utbrudd, anbefales det at man deler tabletten og tar halvparten morgen (250 mg) og halvparten kveld.

Valtrex mot munnsår (herpes labialis): Normal dose for munnsår er 2000 mg (4 tabletter) to ganger daglig i én dag. De to dosene bør tas med 12 timers mellomrom og ikke mindre enn 6 timers mellomrom. Behandlingen bør startes ved første tegn på et forkjølelsessår (for eksempel kriblende, kløende eller brennende følelse).

Valtrex mot helvetesild og vannkopper: Pasienter som lider av herpes zoster viruset og VZV skal normalt ta 1000 mg Valtrex, 3 ganger daglig i 7 dager (totalt 3000 mg om dagen).

Det er viktig å være klar over at alle de ovennevnte dosene er tilpasset pasienter med et normalt immunforsvar. For personer som har et svakere immunsystem, vil legen normalt forskrive en lavere daglig dose av Valtrex som skal tas over lengre tid.

Til toppen

Gir Valtrex bivirkninger?

Selv om Valtrex er en relativt mild behandling, kan den likevel forårsake bivirkninger hos enkelte pasienter. Disse reaksjonene er normalt milde og forbigående.

Vanllige bivirkninger inkluderer hodepine, magesmerter, diaré, svimmelhet tretthet, kvalme, oppkast og utslett. Mindre vanlige reaksjoner kan være forvirring, hallusinasjoner, leukopeni, urticaria, anafylakse, kramper, nedsatt bevissthet og nyresmerter.

Dersom du skulle oppleve mer alvorlige bivirkninger eller bivirkninger som blir langvarige eller plagsomme, er det viktig at du slutter å ta medisinen og kontakter lege omgående.

For en fullstendig oversikt over alle potensielle bivirkninger som Valtrex kan gi, er det anbefalt at du leser pakningsvedlegget.

Hvordan virker dette legemidlet?

Valtrex tilhører den gruppen av legemidler som kalles antivirale legemidler. Virkestoffet til medisinen, Valaciklovirhydroklorid omdannes til den aktive ingrediensen Acyclovir så fort den kommer inn i kroppen, og virker ved å stoppe og eliminere spredningen av HSV og VZV infiserte celler. Samtidig erstatter den også de syke og døde cellene med nye friske celler.

Til toppen

Kan jeg bruke denne medisinen?

Valtrex kan brukes av de fleste menn og kvinner som er plaget av herpes, enten dette er i form av munnsår, genital herpes eller helvetesild. Medisinen fungerer også spesielt godt for eldre personer over 50 år, og blir derfor ofte anbefalt av legen til denne aldersgruppen. Valtrex kan dessuten brukes av barn over 12 år som lider av munnsår eller vannkopper.

Du bør imidlertid ikke bruke denne medisinen mot herpes eller vannkopper dersom:

 • Du er gravid eller ammer
 • Du har nedsatt nyre- eller leverfunksjon
 • Du er allergisk eller sensitiv overfor valaciklovirhydroklorid

Dersom du er eldre og bruker Valtrex, er det viktig at du passer på å få i deg ekstra væske under behandlingen, ettersom medisinen kan ha en dehydrerende funksjon på kroppen.

Til toppen

Hvor kan jeg kjøpe Valtrex?

Valtrex er et reseptbelagt legemiddel mot ulike herpes virus. Du kan enkelt kjøpe denne medisinen her hos JiscPress ved først å gjennomføre en uforpliktende online konsultasjon med en av våre leger. Dersom legen avgjør at Valtrex er en riktig og trygg behandling for din tilstand, vil en elektronisk resept bli sendt til vårt apotek. Din medisin vil deretter bli behandlet og pakket i en diskre forpakning av våre farmasøyter, før pakken vil bli sendt med ekspresslevering til din adresse.

Til toppen