jiscpress.org
HjemDiabetesMetformin

Kjøpe Metformin i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Pfizer

Metformin er en reseptbelagt diabetesmedisin som brukes til diabetes type 2 behandling. Medisinen har vært på markedet i 40 år og er gjennomstudert og trygg. Den fungerer primært ved å undertrykke sukkerproduksjonen i levra, og dermed støtte blodsukkerkontrollen i kroppen.

  • Leveres typisk i løpet av 2-4 dager
  • Trygg og sikker forsendelse i diskré forpakning til ønsket sted
  • Samme medisin som du får på apoteket
  • Solid kundeservice og mulighet til å betale med faktura i etterkant av mottak

Hvordan kjøpe metformin online? Er det trygt?

Du kan bestille diabetesbehandling online hos JiscPress. Du gjennomgår en kjapp og enkel skriftlig konsultasjon med vår lege. Vår lege vil gå igjennom din konsultasjon nøye for å sjekke at medisinen er trygg og riktig for deg. Hvis legen mener det er tilfellet, så vil han skrive ut en resept, og medisinen blir sendt fra vårt apotek. Du kan velge å betale med faktura om du ønsker å motta produktet før du betaler noe.

jiscpress.org
Metformin
Metformin metformin blister metformin blister pack

Hva er metformin?

Metformin er en pille som brukes til diabetes type 2 behandling. I tillegg vil denne behandlingen kunne hjelpe deg med å redusere LDL kolestrol og øke HDL kolestrol. LDL er det som anses som det ”negative kolestrolet”, mens HDL kolestrol er positivt. Som en kombinasjon av sin positive effekt på kolestrol og på blodsukker, vil det faktisk hjelpe å bruke metformin for vektreduksjon. Det kan anbefales til diabetikere som sliter med fedme eller overvekt.

Fordi den har vært på markedet i 40 år er den gjennomstudert, så kunnskapen om metformin bivirkninger er stor – dermed er det en trygg diabetesmedisin for brukeren.

Til toppen

Hvordan fungerer metformin?

Den fungerer slik at den hjelper kroppen respondere bedre til den lave mengden insulin den produserer mens den reduserer mengden sukker i blodet. Dette er et biguanid, som betyr at det hjelper kroppen kontrollere blodsukkernivået.

Til toppen

Hvordan bruker man metformin?

Medisinen finnes i to doser, 500mg og 850mg. Pasientene kan bli bedt om å ta en av disse dosene to-tre ganger i løpet av en dag – det kommer an på hvor alvorlig rammet pasienten er av diabetes. Hver tablett tas med et glass vann, og helst samtidig med mat. Følg legens nøyaktige instrukser når du tar denne medisinen, og aldri overskrid en dose på 3000mg daglig med mindre legen har spesifikt bedt deg gjøre dette.

Det er en forutsetning at du tar blodprøver jevnlig for bruk av metformin for diabetes 2. Dette for å ha kontroll på blodsukkernivåene dine for å kunne kartlegge hvor godt behandlingen fungerer. Hvor stor dose du må ta avhenger av din individuelle situasjon, og dosen kan endres hvis situasjonen endres. Det er derfor det er essensielt med jevnlige blodprøver.

Når du kjøper metformin på nett, så vil du få et pasientvedlegg som vil gi deg alle instruksjoner om hvordan du skal bruke denne medisinen for å behandle diabetes 2. Det er viktig at du leser pasientvedlegget fra perm til perm før du begynner med behandlingen. Du kan også laste den ned fra vår nettside. Du bør lagre medisinen tørt i romtemperatur, helst vekk fra lys og varme.

Hvis du går glemmer en dose så tar du den bare straks du kommer på det. Du hopper over dosen hvis du kommer på det like før det er på tide med neste dose. Ta aldri ekstra medisin for å kompensere for glemte doser. Det anbefales å innta preparatet sammen med mat.

Hvis du tar for mye av medisinen bør du oppsøke lege, da overdose kan føre til melkesyreacidose. Skaff umiddelbar hjelp hvis du har en eller flere av de følgende symptomene: svakhet, økt søvnighet, lav puls, frysninger, muskelsmerter, kortpustethet, magesmerter og/eller tap av bevissthet. Du bør unngå å drikke alkohol mens du bruker behandlingen, da alkohol øker sjansen for melkesyreacidose.

Til toppen

Hvem kan bruke metformin?

Metformin kan brukes av nesten alle som lider av diabetes 2. Det er likevel viktig å merke seg at enkelte bør utvise forsiktighet når de vurderer om de skal bruke medisinen. Pasienter som har allergi mot denne diabetesmedisinen eller opplever det som kalles diabetes ketoacidosis bør ikke ta medisinen, da det er lite sannsylig at lege vil skrive den ut i dette tilfellet. Det er også viktig at du tar med i din online konsultasjon om du lider av lever- eller hjertesykdommer.

Trenger du en CT eller røntgen som krever injeksjon av kontrastvæske mens du er under behandling med metformin, må du midlertidig slutte med medisinen. Til slutt bør du følge med at du ikke utvikler melkesyreacidose mens du bruker denne diabetesbehandlingen – da dette er en farlig bivirkning hvor du må oppsøke lege umiddelbart.

Til toppen
PDF
Behandlinger
Metformin Januvia
Pharma Check
var service til deg