jiscpress.org
HjemUtsette mensenPrimolut-N

Kjøpe Primolut-N i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Primolut-N selges under navnet Norethisterone i Europa, og er en medisin som brukes til å forsinke menstruasjonen hos kvinner. Den inneholder en kunstig form for det kvinnelige kjønnshormonet progesteron og kan brukes til å forskyve mensen med opp til 14 dager.

 • Gir en sikker og effektiv utsettelse av mensen - trygg og bruke, få bivirkninger
 • Kan redusere smerter som forekommer ved lange og tunge blødninger
 • Trygt kjøp: online skriftlig legekonsultasjon, diskré pakning, fakturabetaling etter mottak av produktet
 • Inneholder den aktive ingrediensen noretisteron, 5 mg

Du kan kjøpe Primolut-N her hos JiscPress, og starte din behandling allerede etter få dager med vår raske levering. Det er imidlertid viktig at du først fyller ut en enkel og uforpliktende helse-konsultasjon, slik at vår lege kan avgjøre om denne medisinen er sikker og trygg for deg å bruke. Hos oss kan du også handle med faktura, slik at du kan motta din behandling først og heller betale senere.

Like under her kan du bruke vår kalkulator til å finne ut når du må ta Primolut-N for å unngå mensen i den perioden du ønsker å være mensenfri.

jiscpress.org
norethisterone Primolut-N blister

Kan jeg kjøpe Primolut-N hos JiscPress?

Ja, de fleste kvinner over 18 år kan bestille denne medisinen her hos JiscPress. Du må imidlertid først gjennomføre en medisinsk konsultasjon på nett med en av våre leger. Denne konsultasjonen er viktig for at legen skal kunne avgjøre om Primolut-N er en passende og trygg medisin for deg å bruke.

Dersom din forespørsel godkjennes, vil legen sende en resept til vårt apotek, hvor medisinen vil behandles og pakkes av autoriserte farmasøyter. Behandlingen vil deretter sendes direkte til din ønskede leveringsadresse med ekspresslevering.

Hos JiscPress kan du også handle med faktura, slik at du kan kjøpe din behandling med Primolut-N i dag og heller betale senere.

Til toppen

Hva er fordelene med Primolut-N??

Dette preparatet kan trygt brukes til å utsette mensen for en kortere periode. Den kan tas i opp til 10 dager, og kan forsinke menstruasjonen med så mye som 2 uker. Medisinen gir dessuten få bivirkninger.

Primolut-N gjør at du kan dra på badeferie, stå hvit brud, dra på telttur med kjæresten og alt annet du måtte ønske uten å være redd for å få plutselige blødninger.

Til toppen

Hvordan virker Primolut-N?

Denne medisinen inneholder det aktive virkestoffet noretisteron som er en kunstig versjon av det naturlige kjønnshormonet progesteron.

Progesteron er et steroidhormon som produseres i eggstokkene og morkaken hos kvinner. Selve produksjonen vil imidlertid variere med månedssyklusen hos hver enkelt kvinne. Ved eggløsningen vil mengden av progesteron i kroppen bli noe høyere, mens den etter eggløsningen vil øke kraftig og nå et nivå som er 10-15 ganger høyere enn normalt. Når livmoren mottar et egg som ikke er befruktet, vil progesteron nivået imidlertid falle drastisk igjen. Dette gjør at slimhinnen i livmoren sprekker, og menstruasjonen startes.

Primolut-N sørger for at nivået av progesteron i kroppen forblir konstant også etter at livmoren har mottatt det ubefruktede egget. Dette gjør at slimhinnen i livmoren fortsetter å være intakt, og den naturlige menstruasjonssyklusen vil derfor ikke startes.

Til toppen

Hvordan bruker jeg denne medisinen?

Du skal starte med å ta Primolut-N 3 dager før forventet menstruasjon. Det er derfor en fordel om du har en regelmessig månedssyklus og vet med ganske høy nøyaktighet når du vil få blødninger.

Du skal ta 1 tablett 3 ganger daglig i opp til 10 dager, alt ettersom hvor lenge du ønsker å utsette mensen. Pillene skal svelges hele, og gjerne med et glass vann. Du kan ta de både før og etter mat. Når du slutter på tablettene, vil det normalt gå 1-3 dager før du får en bortfallsblødning.

Hvis du glemmer å ta en tablett, skal du ta den neste så snart som mulig og deretter fortsette tablettinntaket som vanlig. Vær imidlertid oppmerksom på at effekten kan reduseres noe i slike tilfeller. Du skal uansett ikke ta to doser samtidig for å kompensere for den glemte dosen.

Kan jeg ta Primolut-N tidligere enn det som er anbefalt?

Dersom du starter på pillene tidligere enn 3 dager før du skal ha mensen, kan dette potensielt føre til en forskjell i selve effekten. Det betyr likevel ikke at det nødvendigvis vil gjøre det, men det kan være meget vanskelig å forutsi det ene eller andre utfallet. Dette er fordi det her dreier seg om en hormonregulering med kunstige hormoner, og det er ikke lett å konstatere noe helt sikkert om hvordan en endring i bruken av pillene vil påvirke hormonsystemet ditt.

Det er derfor anbefalt at du tar Primolut-N slik den er forskrevet av legen.

Til toppen

Gir Primolut-N bivirkninger?

Til tross for sin nyttige effekt, vil det alltid være sjanser for at denne medisinen kan forårsake enkelte reaksjoner. Slike bivirkninger er imidlertid normalt milde, og opptrer dessuten sjelden. Vanlige bivirkninger vil være kvalme, hodepine, generell uvelhet, vaginal blødning og utslett. I svært sjeldne tilfeller kan det også forekommer mer alvorlige bivirkninger slik som:

• Hørsels- eller synsforstyrrelser • Uvanlig sterk hodepine • Smerter og tetthet i brystet • Uvanlige smerter eller hevelse i bena • Stikkende pustesmerter eller hosting uten noen spesiell årsak • Gulsott • Markant blodtrykksøkning

Ved slike symptomer, er det viktig at du stanser bruken av medisinen, og kontakter lege omgående. Dette gjelder også dersom du får andre langvarige eller smertefulle symptomer.

Det er dessuten større sannsynlighet for at du vil oppleve bivirkninger ved bruk av Primolut-N dersom du anvender preparatet over lengre tid (mer enn 14 dager).

Kan jeg bruke denne medisinen?

De fleste kvinner over 18 år kan bruke Primolut-N til å utsette mensen. Du skal imidlertid ikke bruke dette preparatet dersom:

 • Du er gravid eller tror du kan være gravid
 • Du ammer
 • Du er under en abortbehandling
 • Du har diabetes mellitus
 • Du har eller har hatt en alvorlig leversykdom
 • Du har hatt blodpropp eller er i risikosonen for å få dette
 • Du har eller hatt migrene med fokale nevrologiske symptomer
Til toppen
Behandlinger
Primolut-N
Pharma Check
var service til deg