jiscpress.org
HjemKjønnssykdommer
Ureaplasma urealyticum

Kjøpe Ureaplasma urealyticum i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Ureaplasma Urealyticum

Ureaplasma urealyticum også kjent som årsaken til infeksjon i urinrør, og er en veldig vanlig bakteriell infeksjon som rammer både menn og kvinner. Infeksjonen oppstår når en bakterie føre til underlivsinfeksjon, slik som andre kjønnssykdommer.

I de fleste tilfeller er det bakterier ved seksuell samleie som sprer seg. Ureaplasma urealyticum kan også overføres fra en person til en annen gjennom spytt, blod og sprøyter. I noen tilfeller, til og med gjennom luft for eksempel når du hoster. Av denne grunn, finnes det mange grunner til at en blir smittet.

Bakterien ureaplasma urealyticum er ekstremt smittsom, og på grunn av de mange smitteveier blir mange smittet av bakterien hver år - selv uten at en vet man er smittet. Derfor anbefales det å teste seg for kjønnssykdommer regelmessig. Testen vil vise om du er infisert med ureaplasma urealyticum eller andre kjønnssykdommer.

Doksycyklin (Doxylin) Produsert av: 

Antibiotikumet Doxycyclin er spesielt effektivt mot rektal klamydia, men kan samtidig behandle uspesifikk uretritt, ureaplasma urealyticum, genetal klamydia og gonore. På grunn av medisinens høye effektivitet, skal den tas i en lavere dose over 7 dager.

Mer informasjon

Hva er symptomene på Ureaplasma urealyticum?

Symptomer kan være smerter i underlivet, svie ved vannlatning, blødninger og utflod fra urinrøret. Mange vil også ikke oppleve noen form for symptomer. Dermed er det best å teste seg for kjønnssykdommer regelmessig.

Hva er konsekvensen av å ikke behandling seg mot infeksjonen?

Hvis ureaplasma urealyticum ikke blir diagnostisert og behandlet i tide, kan det til slutt føre til alvorlige fremtidige komplikasjoner. Dette kan være infertilitet (infertilitet), infeksjon av urinrøret (urethretis) minigitis, chorioamnionitis. I forbindelse med Ureaplasma urealyticum, er det også rapportert skader på nerver, ledd og muskler. I det verste tilfellene kan infeksjonen sprer seg videre til eggledere som kan føre til sterilitet.

Hvilke behandlinger finnes det?

En ureaplasma urealyticum infeksjon er lett å behandle, og utføres ofte med antibiotika, som effektivt eliminerer bakterier. Azitromycin er antibiotika i pilleform, som effektivt behandler med Ureaplasma urealyticum. Etter en uke behandling vil man bli frisk og kan ha sex igjen.

Kan jeg bestille Azithromycin online og anonymt?

Du kan nå bestille Azithromycin for behandling mot ureaplasma urealyticum, helt anonymt, på en rask og enkelt måte. Hvis du legge inn din bestilling før klokken 16:00 på hverdager, garantere vi levering innen 24 timer. Vi sende ut kun bestillinger for pasienter over 18 år, og er for privat bruk. Fullfør en online konsultasjon med oss, slik at legen kan avgjøre om denne behandlingen er egnet for din tilstand.