jiscpress.org
HjemMalariaAntibiotika mot malaria

Kjøpe Behandling mot malaria i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Actavis

Doxylin, som selges under navnet Doxycyclin i EU, er et antibiotika som kan brukes til flere formål, blant annet å behandle malaria.

Behandlingen fungerer slik at den forhindrer parasittenes reproduksjon. Dermed får immunforsvaret uskadeliggjort dem i tide.

  • Fungerer både som forebygging og behandling av malaria
  • Kan brukes selv om man har psoriasis eller epilepsi
  • Passer best i området hvor sykdommen er resistent mot tradisjonell behandling
  • Inntas to dager før, i løpet av og deretter fire uker etter reisen
jiscpress.org
Vibradox mod malaria
Vibradox mod malaria Vibradox mod malaria Vibradox mod malaria

Hvorfor bruke denne behandling mot malaria?

Behandlingen fungerer over hele området hvor malaria finnes, også der den mest hardnakkede varienten lever. Doxylin mot malaria kan forebygge sykdommen så lenge som i to år sammenhengende. Det er trygt å bruke for folk som lider av psoriasis eller epilepsi, og er også trygt for dykkere og for dem som skal opp i høyereliggende områder.

Til toppen

På hvilken måte virker malariabehandlingen?

p>Kort forklart så hjelper doxylin kroppen med å drepe bakterieceller før det hele kommer ut av kontroll. Dette skjer ved hjelp av å stoppe proteinsyntesen.

Til toppen

Er det noen som ikke kan bruke behandlingen?

Ammende eller gravide kvinner bør unngå doxylin. Har man allergi mot doxycycline, minocycline eller tetracyklin, så kan man ikke ta denne medisinen. Om man bruker kosttilskudd som kalisum, jern og vitaminer anbefales det å snakke med lege før bruk av doxylin, da disse kosttilskuddene kan redusere virkningen av behandlingen.

Til toppen

Bruksanvisning for behandling mot malaria

Når man skal forebygge og behandle malaria er det vanlig med en tablett pr dag. Man påbegynner dette to dager før reisen, fortsetter under hele reisen, og avslutter fire uker etter hjemkomst. Malaria kan ligge i dvale over en lengre periode, det er derfor viktig å følge legens råd helt nøyaktig.

Til toppen

Hva slags bivirkninger kan oppstå?

Dette er en relativt lav dose doxylin, så det er kun snakk om milde bivirkninger for de som evt skulle få disse. Typisk er da diare, halsbrann, utslett, magesmerter og følsomhet ovenfor lys. Kombinasjon av denne behandlingen og p-piller kan redusere effekten.

Til toppen