jiscpress.org
HjemMalariaMalarone

Kjøpe Malarone i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

GlaxoSmithKline

Malarone er en kombinasjon av atovaquone og proguanil, som brukes til å behandle infeksjoner fra malariaparasitten. Den er effektiv både mot de mindre og de mer farlige utgavene av parasitten. Preparatet kan både brukes forebyggende eller som behandling mot sykdommen.

  • Beskytter også mot malariaparasitter som er motstandsdyktige mot klorokin
  • Anbefalt i høyrisikoområder som Afrika og Sør-Amerika
  • En enkelt tablett daglig er tilstrekkelig
  • Kjapp levering. Mulig å betale med faktura.

Du kan bestille denne behandlingen online på JiscPress. Det er mulig å betale med faktura i etterkant av mottatt behandling. Start en online konsultasjon nå og svar ærlig på spørsmålene. Hvis behandlingen er trygg for deg vil den bli sendt til din adresse og den ankommer i løpet av 2-7 virkedager, alt etter hvor du bor.

jiscpress.org
Malarone_behandlingen
Malarone_behandlingen Malarone_behandlingen Malarone_behandlingen

Hvordan kan jeg kjøpe malaria behandling på nett?

Trenger du en enkelt preventivt preparat til å beskytte deg mot malaria på din reise kan du trygt bestille behandling med malarone fra JiscPress. Gjennomgå en gratis online konsultasjon med vår lege. Hvis medisinen er trygg og riktig for deg vil legen godkjenne din behandling og du vil få tilsendt denne kvalitetsmedisinen til å beskytte deg mot malaria.

Til toppen

Hva er malarone?

Malarone er en kombinasjonsbehandling som beskytter deg mot Malaria. Det finnes fire forskjellige typer malariaparasitter, og alle overføres til mennesker gjennom stikk fra en mygg som bærer malaria. Denne malaria behandlingen beskytter også mot den livsfarlige pasmodium falciparum-parasitten, som er den farligste utgaven av malaria. Denne malariamedisinen inneholder to aktive ingredienser: atovaquone og proguanil hydroklorid. Disse virker gjennom å stoppe parasitten fra å formere seg inni kroppen og dermed drepe den før den når frem til levra. Måten de påvirker parasitten på, mer spesifikt, er å redusere/ødelegge parasittens DNA slik at den dør. Når disse malaria tabletter blir brukt som preventiv behandling skal malarone tas en gang om dagen både før, under og etter reisen. Første behandling tas to dager før avreise.

Til toppen

Hvilke fordeler er det med malarone?

Malarone kan beskytte mot malariaparasitten gjennom å bruke kun en daglig dose av behandlingen. Den har også bevist at den effektiv stopper selv den farligste utgaven av malaria som har blitt klorokin-resistent; det vil si i mesteparten av Afrika og Sør-Amerika. Når man sammenligner med andre malariatabletter, så trenger man ikke å ta malarone like lenge og det mindre sjanse for bivirkninger hvis man bruker medisinen korrekt.

Til toppen

Hvordan fungerer denne malariamedisinen?

Denne medisinen inneholder proguanil hydroklorid og atovaquone. Proguanil hydroklorid hindrer parasitten fra å formere seg i blodet ved å blokkere et enzym i malariaparasitten som kalles dihydrofolat reduktase. Sistnevntes enzyms vanlige funksjon inne i parasitten er å konvertere folsyre til folinsyre, som er et essensielt steg for at parasitten skal klare å lage nytt genetisk materiale (DNA). Nytt DNA er nødvendig for at parasitten skal reprodusere seg. Ved å blokkere produksjonen av DNA, blokkerer proguanil malariaparasittene i blodet fra å formere seg og bli flere.

Atovaquone virker også gjennom å forstyrre produksjonen av stoffer som trengs av malariaparasitten for å reprodusere seg. Den fungerer litt annerledes enn proguanil, så disse to medisinene virker i synergi for å stoppe malaria.

Til toppen

Hvem kan bruke en slik malaria behandling?

De fleste over 18år kan bestille Malarone online. Det anbefales at du ikke bruker denne medisinen om du ammer eller om du har alvorlig nyresykdom. På din online konsultasjon må du oppgi alle opplysninger om hva du bruker både av ikke-reseptbelagte og reseptbelagte medisiner som kan påvirker Malarones virkning. Som også tidligere nevnt bør man ikke bruke malarone mer enn i 28 dager i strekk, da bør du konsultere lege.

Hvordan tar du malaria tabletter?

Når det gjelder malarone dose så doseres behandlingen i tablettform, og en tablett inneholder 250mg atovaquone og 100mg proguanil. Malaria tabletten skal tas på forskjellig måte avhengig om malarone brukes forebyggende eller som behandling mot allerede påvist malaria.

For å forebygge er det vanligvis anbefalt at du tar en malarone tablett en gang om dagen to dager før du reiser, og deretter kontinuerlig igjennom hele reisen. Du bør også fortsette med malarone i minst sju dager etter at du har kommet tilbake, men å bruke behandlingen mye lenger enn det er ikke anbefalt. Det er derfor viktig at du forteller det til legen hvis reisen din varer i mer enn 28 dager. Det er anbefalt at du tar malarone sammen med en melke(aktig) drikk eller med mat fordi dette vil hjelpe med opptak av medisinen og vil redusere risikoen for bivirkninger som hodepine og kvalme. Barn under 40kg må bruke en annen dosering, konsultér legen for flere detaljer.

Hvis man skulle ha vært uheldig og fått påvist malaria kan malarone brukes som behandling. Brukes malarone som behandling tas det fire tabletter en gang i døgnet på samme tidspunkt, over en periode på tre dager. Du skal alltid ta pillene sammen med et måltid. Heller ikke disse anvisningene gjelder for barn under 40kg.

Det er viktig at du tar medisinen jevnt, ta forholdsregler så du ikke glemmer en dose. I tillegg bør du også sørge for å bruke heldekkende klær, myggnetting og myggolje for å unngå å bli bitt av malariamyggen. Skulle du bli syk mellom 3 og 12 måneder etter at du kom tilbake fra risikoområdet for malaria bør du gå til legen og be om å bli testet for malaria. Hvis du bruker medisinen for å behandle påvist malaria, og den ikke fungerer, må du skifte til en annen medisin.

Hvilke bivirkninger kan oppstå?

Selv om de fleste tåler malarone bra, så kan noen være sensitive for de aktive ingrediensene i denne medisinen. Noen av de mest vanlige bivirkningene er hodepine eller kvalme; samtidig så vil det å ta medisinen med melk eller mat kunne redusere disse bivirkingene. De mest vanlige bivirkningene fra malarone i tillegg til de nevnte to, er at noen kan kaste opp, få litt magetrøbbel og evt diaré. Litt mer sjeldent er feber, nedsatt apetitt, hoste og svimmelhet. Hvis disse bivirkingene fortsetter eller du opplever noen seriøse eller plagsomme bivirkinger, så bør du ta kontakt med en lege umiddelbart. Kontakt også en lege umiddelbart om du opplever malariasymptomer mens du bruker denne medisinen.

Til toppen