jiscpress.org
HjemTuristdiaréDiarépakke

Kjøpe Diarépakke i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Bayer

Mange reisende rammer av turistdiaré når de drar til utlandet. Dette er selvsagt plagsomt, og det er derfor det er lurt å ha med seg turistdiaré-pakken fra JiscPress, som gjør at du kan forkorte sykdomsforløpet og lindre symptomene, og dermed få mer ut av ferien din til tross for de uheldige omstendighetene.

  • Består av de fire medisinene Dioralyte, Imodium, Ciproxin og Buccastem
  • Behandler turistdiaré
  • Motvirker hurtig symptomene
  • Gjør sykdomsforløpet kortere slik at du får nyte ferien
jiscpress.org
turistdiaré-pakke
turistdiaré-pakke

Hva er det som gjør dette produktet annerledes?

Hvis du får diaré når du er ute og reiser kan det være vanskelig å få fatt i det man trenger. Det kan være vanskelig både å vite hva man trenger og hvor man får tak i det, for ikke å snakke om utfordringen med å komme seg noe sted hvis man sitter klistret til toalettet. I tillegg til å komme seg til lege/apotek, kan det også være vanskeligere å kommunisere med legen. Med denne turistdiaré-pakken har du alt det du trenger for å bli frisk skulle du "bli forurenset" av mat og vann der du er. Pakken består av fire forskjellige produkter som vil lindre din diaré og hjelpe deg med å gjøre sykdomens varighet kort.

Til toppen

Hvordan virker medisinene?

Turistdiaré-pakken har fire forskjellige behandlinger som på hver sin måte bidrar til å korte ned sykdomstiden og redusere symptomene.

Ciproxin er et antibiotikum som inneholder det aktive stoffet ciprofloxacin. Denne medisinen er bakteriedrepende og er et svært effektiv antibiotikum til folk som lider av diaré.

Ved diaré fungerer immodium gjennom å hemme bevegelsene i tarmen og ved å redusere uttrekning av væske til tarminnholdet, slik at det blir mindre løst.

Buccastern reduserer kvalme og oppkast, som ofte kommer når man får turistdiaré.

Dioralyte fungerer ved å gjenopprette væske- og saltbalansen som kan være ute av det etter diaré. Produktet har en optimal blanding av glukose og salt. Dette hjelper ved å stimulere vann- og saltabsorbasjonen fra tarmen, som hjelper mot dehydrering.

Til toppen

Hvordan skal jeg bruke behandlingen?

De fire forskjellige legemidlene skal tas på forskjellige måter. Ciproxin tas vanligvis to ganger om dagen med 12 timers mellomrom. De skal ikke tygges men skal svelges hele. De kan taes både med og mellom måltider. Når det gjelder Dioralyte skal en pose blandes vann og tas etter hver avføring.

Straks du begynner å føle deg dårlig bør du ta to Imodium-tabletter og deretter en etter hver løse avføring til du føler deg bedre.

Buccastem plasseres mellom tannkjøttet og overleppen din to ganger om dagen frem til du ikke lenger opplever kvalme. Ikke bruk det mer enn to dager. Du bør ikke spise mens du har tabletten i munnen.

Til toppen

Hvad slags bivirkninger kan man få?

Som med alle andre legemidler kan det være bivirkninger når man bruker medisinene i turistdiaré-pakken. Normalt er bivirkninger milde, for eksempel munntørrhet, søvnløshet, magetrøbbel, angst, feber og utslett. Hvis du opplever alvorlige bivirkninger bør du oppsøke lege snarest.

Til toppen

Når bør man kjøpe en turistdiaré-pakke?

Hvis du skal utenfor Norge, og spesielt utenfor Europa er det en god ide å ta med en turistdiaré-pakke i tilfelle du skulle bli infisert med bakterier som gir deg diaré. Den høyeste risikoen har du hvis du reiser til Afrika, Asia samt Sør- og Latin-Amerika. Det er mindre risiko når du reiser til Sør-Europa eller Øst-Europa, og lavest risiko i Nord-Amerika samt Australia og New Zealand. Jo mer primitivt det er dit du reiser, jo høyere risiko er det.

Reisemetoden vil også kunne påvirke risikoen for smitte, det samme gjelder generell helsetilstand samt årvåkenhet når man reiser. Selv om man tenker over håndvask og hva man putter i munnen for å unngå smittet, så er det vanskelig å unngå å bli smittet. Dette er hovedgrunnen til at alle bør medbringe en reisediaré-pakke når man skal reise, spesielt på lengre reiser.

Kan jeg bestille denne behandlingen online?

Hvis du skal ut og reise kan du bestille turistdiaré-pakke her på 121d0c. Du gjennomgår først en skriftlig online konsultasjon hvor du fyller ut noen kjappe medisinske spørsmål. Disse sendes til vår lege som vurdere om behandlingen er trygg og riktig for deg. Om legen skriver ut resept, blir denne sendt elektronisk til vårt apotek som sender ut din bestilling til oppgitt adresse. Alt er pakket diskré slik at du kan motta pakken hvor du vil.

Til toppen
Behandlinger
Diarépakke
Pharma Check
var service til deg