jiscpress.org
HjemReisemedisin
Turistdiaré

Kjøpe Turistdiaré i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

rejsediarre

De fleste er kjent med problemet turistdiaré. Det er et problem som mange møter ute på reise. Til tross for at lidelsen kan høres uskyldig ut, så er symptomene såpass ubehagelige at de kan legge en stor demper på ferien.

På reise møter man flere nye bakterier, ja kanskje en helt ny bakterieflora. Dette skjer både via maten, drikkevann og bakterier du får på hendene. Man prøver selvsagt å unngå dette, men det er vanskelig å ha full kontroll. Derfor er det viktig å være forberedt før man reiser til et nytt område, og dette gør man ved å ha med riktig medisin slik at man hurtig og enkelt kan behandle tilstanden om den skulle oppnå.

På JiscPress er det mulig for deg å kjøpe en turistdiaré-pakke som vil redusere symptomene skulle uhellet være ute. Du vil være glad for at du anskaffe denne om du havner i denne situasjonen; ja kanskje redder den feriegleden.

Diarépakke Produsert av: Bayer

Med en reisediaré-pakke kan du kjapt forkorte ditt sykdomsforløp hvis du blir rammet av turistdiaré. Å få diaré på ferie kan gi en solid nedtur, men denne pakken kan hjelpe deg komme over problemet så raskt som mulig.

Mer informasjon

Hva er turistdiaré?

Mange opplever å få diaré når der er ute og reiser, fordi man ofte blir utsatt for fremmede bakterier som kan utløse diaré. Det er ofte tidlig i reisen at man opplever fenomenet. Vanligvis blir man bra etter noen dager, men da har man allerede fått en kvalitetsreduksjon på ferien som kan ødelegge litt av opplevelsen.

Det som ofte skjer er at bakterier fra vann og mat gir magetrøbbel. Man skal også være oppmerksom på at et avføringsmønster også kan endre seg simpelthen fordi man spiser annen mat enn man vanligvis gjør. Mange nordmenn spiser ofte mer fett-, sukker-, og alkoholholdig mat og drikke på ferie enn man vanligvis gjør, noe som kan skape problemer med magen. Det trenger altså ikke å skylder bakterieinfeksjoner.

Hva er symptomene?

Turistdiaré kjennetegenes ved at man nærmest ut av det blå får diaré, altså tynn avføring, som noen ganger kan kommes sammen med oppkast, smerter i magen, kvalme, feber og blod i avføringen. Symptomene kan oppstå allerede etter et par timer etter at man har inntatt den utløsende maten/drikken. På den andre siden tar det noen ganger flere dager før symptomene melder seg.

I tillegg til at de ubehagelige symptomene kan være ødeleggende for ferien i en periode, så er tilstanden i seg selv ikke farlig for reisende. Det kan likevel være fare for væskemangel, altså dehydringer, og dette kan bli forverret hvis man i tillegg er i et varmt land. Derfor må man drikke mye vann, og gjerne flaskevann, for å unngå å bli utsatt for forurenset drikke. Det kan være hardt å sitte i et fremmed lang og være syk, derfor kan det være en trygghet i å medbringe medisiner som kan rydde opp i situasjonen raskt og smidig.

Hvordan kan man unngå smitte?

Å helt unngå smitte i et fremmed land kan være vanskelig. Noen tommelfingerregler er at man ikke skal spise noe som ikke er gjennomstekt. I tillegg bør man kun spise frukt og grønt som man selv har tilberedt. Man skal være forsiktig med isbiter. Man kan også bruke håndsprit for å bli kvitt evt bakterier på hendene som senere kan ende opp i munnen når man spiser.

Hvordan kan man behandle turistdiaré

Turistdiaré vil forsvinne av seg selv etter en stund selv om man ikke foretar seg noe. Det kan likevel være veldig frustrerende å bruke deler av sin ferie på å være syk og dårlig. Slik trenger det heller ikke å være. Det finnes medisiner som ikke bare lindrer sympytomene, men også gjør sykdomsforløpet kortere. Da kommer du deg raskere tilbake i form slik at du får mer ut av ferien. Her på JiscPress er det mulig å kjøpe en turistdiaré-pakke som inneholder forskjellige legemidler som er til bruk hvis du blir syk på reise.

Behandlinger
Diarépakke
Pharma Check
var service til deg