jiscpress.org
Hjem
Skallethet

Kjøpe Skallethet i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Skallethet

Androgene alopecia, som er kjent som mannlig skallethet, har vist seg å være den vanligste årsaken til hårtap hos menn. Dette utvikler seg gjerne gradvis, og starter gjerne med et skall flekk på hodebunnen, ledsaget av tynt hår ved tinningene. Skallethet hos menn kan starte når som helst, alt fra i tenårene og i 20- og 30-års alderen, men det meste av håret forsvinner ofte i 40- og 50-årene. Selv om denne tilstanden er veldig vanlig, skaper det frykt hos mange menn. Behandlinger for hårtap hos menn er nå tilgjengelig hos JiscPress.

Hvis du opplever at håret ditt blir tynnere eller er bekympret for å bli skallet, kan du få utstedt Propecia, en effektiv behandling av hårtap for menn. JiscPress tilbyr alle en gratis konsultasjon når de plasserer sin bestilling, som er kontrollert av et team av leger. Dette vil sikrer at denne medisinen er egnet for deg.

Hva er mannlig møster hårtap?

Mannlig mønster hårtap og skallethet er forårsaket fordi mange menn har en arvelig, genetisk mottakelighet for et hormon som kalles dihydrotestosteron (DHT). Dette hormonet produseres naturlig i alle mennesker, men av ukjente grunner kan det påvirke hårsekkene. DHT kan over tid føre til at hårsekkene krymper, til det punkt hvor de ikke lenger er i stand til å produsere nye hår. Hårsekkene selv forsvinner ikke, og kan med en behandling produsere hår igjen.

Når bør jeg søke behandling?

Det er aldri for tidlig å se etter en langsiktig løsning for mannlig mønster hårtap og skallethet. Jo raskere du søker behandling, jo mer sannsynlig er det at behandlingen er vellykket, og klarer å gjenopprette hårsekkene. Menn som allerede har opplevd de første tegn på mannlig mønster hårtap, kan se positive resultater ved regelmessig bruk av legemidler som Propecia. Regelmessig bruk av denne medisinen kan oppmuntre håret til å vokse på nytt, og forhindre videre hårtap og skallethet.

Behandling av mannlig mønster hårtap

Det finnes flere mannlige skallethet behandlinger tilgjengelig, disse er:

Anti-androgen terapi: En behandling som direkte blokkerer virkningen av DHT hjelp av en rekke hormonelle legemidler.

Immunterapi: Anvendelsen av en kjemisk løsning kalt diphencyprone (DPCP) til et område av hodebunnen. Dette gjentas hver uke, for å skape en allergisk reaksjon som fører til hårvekst.

Plastisk kirurgi: De mest ekstreme og dyreste mannlig mønster hårtap behandling tilgjengelig, er transplantasjon, hodebunn reduksjon eller klaff kirurgi operasjonen. Dette utføres av en spesialist.

Kirurgiske prosedyrer er ekstreme tiltak som kan danne varige arr i hodebunnen. Hvis du er ute etter en mer subtil, langsiktig løsning for mannlig hårtap, kan du fylle inn en online konsultasjon hos JiscPress for å få forskrevet Propecia.

Behandling av mannlig mønster hårtap med reseptbelagte medisiner, er fortsatt den mest effektive behandlinge. Nyere studier viser at 9 av 10 menn hadde betydelige resultater ved bruk av Propecia. Denne behandlingen av mannlig mønster hårtap inneholder den aktive ingrediensen Finasterid for å blokkere DHT, stoppe hårtap og fremme ny hårvekst.

Effektene av Propecia er tydelig gradvis, i motsetning til kirurgi, finner en naturlig fysisk transformasjon sted. Denne behandlingen passer for menn som ønsker å stoppe håravfall tidlig, uten å gjennomgå plastisk kirurgi.

Propecia

Propecia tilhører klassen legemidler som kalles alfa-reduktasehemmere. Den produseres av legemiddelfirmaet Merck og fungerer ved å begrense effekten av enzymet type II 5-alfa reduktase, som virker på det mannlige hormonet testosteron, og konverterer det til dihydrotestosteron (DHT). DHT skader hårsekkene, og gjør håret tynnere og svakere. Propecia kan begrense virkningene av DHT, og dermed redusere hårtap og skallethet hos menn.

Mer informasjon Kjøp nå
Medium stort bilde av Propecia 1mg tabletter
Behandlinger
Propecia
Pharma Check
GRATIS levering
toll og moms inkludert