jiscpress.org
Hjem
Reisemedisin

Kjøpe Reisemedisin i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

dame-med-hatt-som-har-tatt-reisemedisin-fra-JiscPress-på-solferie

Å reise til mer eksotiske steder har forlengst blitt normalt. Billige flybilletter, flere avganger, bedre økonomi og en mer opplyst befolkning har alle gjort sitt til at denne utviklingen har skjedd. Det har blitt mer og mer viktig å fokusere på helsen når man forflytter seg til nye områder, og derfor er reisemedisin viktig. Noen av de mest vanlige problemene er malaria, turistdiare, jetlag og reisesyke.

JiscPress er et godt hjelpemiddel i forberedelsene til reisene dine. Vi har mange medisiner som kan gjøre dine reiser mer behagelige, blant annet Doxylin mot Malaria og Circadin mot jetlag. Det er viktig å være beskyttet mot Malaria sykdommen, da det kan være alvorlig å få den. Når det gjelder jetlag kan det ta mange dager å komme tilbake i riktig modus etter å reist langs øst/vest-aksen, så det kan for mange være riktig å bruke behandling mot jetlag for å f. Eks prestere skikkelig på jobb etter reisen. Ikke nøl med å kjøpe reisemedisin hos JiscPress nå.

Jetlag

Jetlag rammer ofte de som reiser over flere tidssoner. Tilstanden er fordi kroppens oppfattelse av hvilken tid på døgnet det er avviker fra reell tid. JiscPress har behandling mot denne tilstanden.

Behandlinger: Circadin

Mer informasjon
Turistdiaré-Diarépakke

Turistdiaré

De fleste som reiser har på et eller annet tidspunkt blitt rammet av turistdiaré. Det kan være ødeleggende for feriekvaliteten, og derfor er det en fordel å gå til anskaffelse av JiscPresss turistdiaré-pakke.

Behandlinger: Diarépakke

Mer informasjon

Malaria

Malaria er en livsfarlig sykdom som er vanlig spesielt i tropiske områder. Det er viktig å ta grep slik at man unngår å få sykdommen når man reiser til slike områder.

Behandlinger: Malarone | Antibiotika mot malaria | Paludrine og Avloclor

Mer informasjon

Kan jeg kjøpe reisemedisin online?

Ja. Her på JiscPress kan du kjøpe det du trenger til din reise. Du gjennomgår en skriftlig online konsultasjon som sendes til en av våre leger. Dette er for å sikre at behandlingen er trygg og riktig for deg. Hvis legen ser at alt er trygt vil han skrive ut en resept og sende til vårt apotek som sender ut din behandling samme dag. Forpakningen vil være diskré, og du kan betale med faktura etter mottak av behandlingen.

Malaria

Som tidligere nevt er Malaria en svært alvorlig sykdom, den anses faktisk som en av de farligste på kloden; den infiserer og dreper flere millioner hvert eneste år. Den er derfor noe alle reisende må være klar over og forberedt på å beskytte seg mot. Vær spesielt oppmerksom om du skal et sted hvor Malaria er vanlig – og sørg for at du har riktig reisemedisin for å takle problemet om det oppstår. Mange velger å ta reisevaksine før de reiser. Reisevaksiner er svært vanlig og er tilgjengelig over hele Norge, men mange velger likevel å anskaffe reisemedisin mot Malaria som en ekstra forsikring.

Turistdiare

Seks av ti reisende har blitt eller vil bli rammet av turistdiare i løpet av sin ”reisekarriere”. Den er derfor ansett som svært vanlig. Sykdommen er svært sjeldent farlig, men det er selvfølgelig ubehagelig å være på reise med dette problemet, og det kan derfor være fornuftig å være forberedt på å behandle tilstanden skulle uhellet være ute.

Jetlag

Som nevnt over er Jetlag svært vanlig når man reiser langs øst/vest-aksen, og den kan ramme alle mennesker, uansett alder og kjønn. Definsjonen på tilstanden er rett og slett at kroppen har problemer med å tilpasse seg en eller flere nye tidssoner. Det er absolutt ikke en alvorlig tilstand, men det kan være ubehagelig, spesielt når man har krysset flere tidssoner på sin reise.

Reisesyke

De fleste har enten opplevd eller sittet sammen med noen som har fått reisesyke. Det er en ubehagelig opplevelse for alle parter, og det kan verdt å investere i medisin mot reisesyke. Reisesyke oppstår som følge av bevegelsene som oppstår på en båt, i en bil eller på et fly. Det som skjer er at de forskjellige signalene til hjernen stimulerer kvalmesenteret.

Fakta om Malaria

Malaria er en svært dødelig sykdom, og den er også blant de største risikofaktorene for reisende. Finn ut hvilken type malariabeskyttelse du trenger spesifikt i det området du skal reise til.

En av de fire typene av Plasmodiumparasitten forårsaker Malaria. De fire typene er plasmodium malariae, plasmodium vivax, plasmodium ovale og plasmodium falciparum. Sistnevnte er den mest vanlige av de fire variantene. Det er mygg som bærer parasitten, og den kan dermed gå over i kroppen til de som bites av myggen. Straks parasitten har entret blodstrømmen din vil den sette i gang en invasjon av dine røde blodceller for så å multiplisere. Dette gjør at cellene sprekker og dermed frigjøres store mengder parasitter inne i kroppen din – noe som kan gi dødelig utfall.

Til å begynne med kan malariasymptomer være til forveksling lik influensa, og dette er grunnen til at folk som er smittet ikke forstår at dette er tilfellet før det har gått en liten stund. Det er mulig å kurere malaria – dog er det selvsagt mye bedre å forebygge sykdommen.

Fakta om Turistdiaré

Mange reisende opplever diaré når de reiser, og det er mest vanlig at det skjer i løpet av de første fjorten dagene. Dette er en stor utfordring for mange som reiser til utlandet. Turistdiaré oppstår typisk i deler av verden som har lavere hygienestandarder enn i hjemlandet til den reisende, selv om det også kan skje fordi den reisende blir utsatt for andre bakterier enn han eller hun er vant til. Ofte er dette mer typisk i varmere land.

Fakta om Jetlag

Jetlag er noe som oppstår når du reiser mellom tidssoner slik at kroppen blir forvirret av at dens indre klokke ikke harmonerer med at omgivelsene antyder at det er en annen tid på døgnet enn kroppen forventer. Dette kan forårsake symptomer som svimmelhet og trøtthet.

Fakta om Reisesyke

Reisesyke kalles ofte også bilsyke. Det oppstår når øynene oppfatter bevegelsen i et fartøy mens det indre øret sender motstridende beskjeder til hjernen, siden det indre øret ikke oppfatter bevegelsen i og med at selve kroppen sitter i ro. Dette kan føre til kvalme, oppkast, svimmelhet og trøtthet.

For å unngå disse symptomene når du reiser med fly, bil eller tog tilbyr JiscPress nå et utvalg av behandlinger mot reisesyke i form av piller og plaster. Hvis du tror du kan bli rammet av reisesyke kan du kjøpe behandling mot reisesyke online her.