jiscpress.org

Kjøpe Aldara i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Aldara, også kalt Imiquimod, er en effektivt behandling mot kjønnsvorter. Den er spesielt populær blant unge og blir som regel brukt mot tre forskjellige lidelser; kjønnsvorter (kondylomer), overflatisk basalcellekreft og aktinisk keratose. Medisinen mobiliserer immunforsvaret, og gjør at vortene krymper og etterhvert forsvinner.

  • Reduserer kjønnsvorter raskt
  • Reduserer ubehagelige symptomer
  • Styrker immunforsvaret
  • Inneholder den aktive ingrediensen imiquimod

Aldara er tilgjengelig hos JiscPress. Du kan enkelt bestille medisinen ved først å fullføre en nett-konsultasjon med en av våre leger. Dersom legen avgjør at Aldara er et passende legemiddel for din tilstand, vil du kunne motta behandlingen innen kort tid. Unngå den ubehagelige situasjonen som det kan være å diskutere kjønnsvorter på legekontoret; benytt JiscPress for diskré behandling.

jiscpress.org
Aldara
Aldara Aldara Aldara

Hvilke fordeler har Aldara?

Aldara er en meget effektiv krem mot kjønnsvorter (kondylomer). Den virker raskt og er lett å bruke da du kun trenger å påføre den 3 ganger i uken. Medisinen reduserer ubehagelige symptomer etter kort tid, og gjør at kjønnsvortene forsvinner i løpet av 4 uker. Aldara blir også brukt til å behandle lidelser som overflatisk basalcellekreft og aktinisk keratose hos voksne.

Til toppen

Hvordan brukes Aldara ?

Aldara fungerer veldig bra for deg med kjønnsvorter, hvis du bruker kremen 3 ganger hver uke på ren og tørr hud. Du bør alltid bruke Aldara om kvelden før du legger deg. Vask alltid hendene før og etter bruk av Aldara, for å unngå irritasjon. Man bør kun påføre kremen i et tynt lag. Du bør ikke bruke Aldara i mer enn 4 måneder av gangen, på et åpent sår, eller hvis du har irritert hud.

Aldara Krem

Til toppen

Er det noen bivirkninger ved Aldara?

Som alle andre medisiner, kan også Aldara fremkalle bivirkninger. Vanlige bivirkninger er reaksjoner på påføringsstedet (smerter, pruritus, brenning, irritasjon), hodepine, infeksjoner, kvalme, muskelsmerter, leddsmerter, og tretthet.

Mindre vanlige reaksjoner er søvnløshet, irritasjon, depresjon, svimmelhet, migrene, døsighet, rødming, magesmerter, oppkast, diare, lidelser i kjønnsorganer og muskler og influensalignende symptomer. For ytterligere informasjon om bivirkninger, er det anbefalt at du leser pakningsvedlegget.

Hvis du skulle oppleve alvorlige eller plagsomme bivirkninger, er det viktig at du stopper bruken av Aldara og kontakter lege omgående.

Til toppen

Kan jeg bruke denne behandlingen mot kjønnsvorter?

De fleste menn og kvinner kan bruke Aldara mot kjønnsvorter. Imiquimodkremen bør imidlertid brukes med forsiktighet av personer med nedsatt immunforsvar, organtransplanterte pasienter, menn med kondylomer under forhuden, personer som er allergiske mot imikvimod og personer med nedsatt immunforsvar.

Denne medisinen skal kun anvendes på eksterne vorter og bør ikke brukes i urethra, vagina, cervix eller i endetarmsåpningen. Kremen skal heller ikke brukes i åpne sår. Vær nøye med å tørke av behandlingen før seksuell aktivitet.

Til toppen

Kan jeg kjøpe denne behandlingen online?

Du kan trygt kjøpe Aldara online hos JiscPress. Vi selger kun autentiske legemidler og alle våre medisiner blir hentet direkte fra produsenten. For å kunne kjøpe Aldara online, må du ha en gyldig resept. Du kan få tilgang til en slik resept her ved å fylle ut en online konsultasjon. Denne konsultasjonen vil vurderes av en av våre leger, som enten godkjenner eller avviser din forespørsel; alt ettersom medisinen er passende og forsvarlig for deg og din tilstand.

Dersom konsultasjonen blir godkjent, vil en resept bli sendt til vårt apotek som behandler og pakker din bestilling i en diskre forpakning. Pakken blir deretter sendt direkte til din ønskede leveringsadresse. Du kan motta din behandling innen så lite som 48 timer.

Til toppen
PDF
Behandlinger
Aldara Condyline
Pharma Check
var service til deg