jiscpress.org

Kjøpe Condyline i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Nycomed

Condyline er en podofyllotoksin-løsning som skal påføres direkte på kjønnsvorter. Medisinen, som utvinnes fra den indiske podophyllum planten, var det første legemiddelet som ble godgjent for behandling av kondylomer, og er en av de mest effektive vortepreparatene som finnes.

Condyline er trygt å bruke for både voksne og eldre, og kan fjerne kjønnsvorter på mindre enn 4 uker.

  • Rask behandling mot kjønnsvorter
  • Gir resultater allerede etter 3 dagers bruk
  • Enkel å bruke
  • Liten risiko for bivirkninger

Du kan kjøpe Condyline her hos JiscPress ved å fylle ut en online konsultasjon med en av våre leger. Vi tilbyr alle våre kunder betaling med faktura, slik at du kan motta varen først og heller betale for den senere.

jiscpress.org
Confezione Condyline
Confezione Condyline Confezione esterna di Condyline Boccetta, applicatori e confezione di Condyline

Er det noen fordeler med Condyline?

Condyline er en av de mest effektive medisinene mot kjønnsvorter som finnes. Den gir resultater allerede etter 3 dager, og kan eliminere kondylomene helt innen 4 uker. Den er dessuten enkel å bruke, og stopper vortene fra å spre seg. Condyline hemmer også veksten av kondylomene med en gang du smører den på, og den gir sjelden bivirkninger.

Det er imidlertid viktig å være klar over at denne medisinen ikke kan kurere HPV viruset som forårsaker kjønnsvortene. Man vil derfor bare stanse utbruddet for en periode, men kan ikke forhindre at vortene kommer tilbake.

Til toppen

Hvordan fungerer medisinen?

Når Condyline appliseres på kjønnsvortene, vil løsningen penetrere vortehuden, for så å angripe cellene som er infiserte med humant papilloma viruset (HPV). Virkemiddelet podofyllotoksin vil deretter forgifte disse cellene slik at de dør. Vorten slutter dermed å vokse og spre seg. De døde cellene vil også etter hvert bli erstattet av nye, friske hudceller slik at vorten blir borte.

Hvordan bruker jeg Condyline?

Denne medisinen skal alltid brukes slik den er forskrevet av legen. Dersom du er usikker, kan du ta kontakt med lege, apotek eller Pasientservice hos JiscPress.

Podofyllotoksin-løsningen skal normalt pensles på vortene 2 ganger daglig i 3 dager. Ikke bruk mer løsning enn at vortene akkurat dekkes og unngå å pensle utenfor. Du kan alternativt bruke en ren finger til å påføre medisinen dersom du føler at dette gir deg bedre kontroll. Oppløsningen skal deretter tørke i ca. 1-2 minutter. Ved behov, kan behandlingen gjentas etter 4 dagers opphold, med en lengde på opp til 5 uker.

Du bør ikke overskride 0,5 ml ved en enkeltbehandling som foretas hjemme. Dersom denne dosen overskrider 1 ml, bør penslingen heller foretas hos din fastlege.

Til toppen

Hvem kan bruke Condyline?

Denne medisinen kan brukes av både voksne og eldre, og gir normalt få bivirkninger. Condyline er imidlertid ikke egnet for barn og du skal heller ikke bruke medisinen hvis du:

  • Er gravid eller ammer
  • Er allergisk eller overfølsom overfor podophyllotoksin eller noen av de andre ingrediensene i Condyline

Du skal heller ikke bruke dette preparatet til å behandle av åpne sår etter et kirurgisk inngrep, og en behandling av større områder av slimhinnen bør unngås da det kan gi generelle reaksjoner.

Mdisinen bør dessuten anvendes med forsiktighet dersom du har vorter som har sår eller blør. Bruk av Condyline i slike tilfeller kan ofte forverre plagene. Rådfør deg med også lege eller apotek dersom du ønsker å bruke preparatet i kombinasjon med andre legemidler, enten disse er reseptpliktige eller reseptfrie.

Til toppen

Gir Condyline bivirkninger?

Som med de fleste andre reseptbelagte legemidler, kan bivirkninger også forekomme ved bruk av Condyline. Slike bivirkninger er imidlertid sjeldne, og vanligvis milde og kortvarige når de først oppstår. De vanligste bivirkningene vil være lokal irritasjon der løsningen påføres, ømhet, svie og sårdannelse i huden. Mindre vanlige reaksjoner inkluderer betennelse på forhud og tuppen av penis.

Hvis du opplever bivirkninger som ikke er beskrevet her, eller du får reaksjoner som er langvarige eller plagsomme, er det viktig at du stanser bruken av Condyline omgående og kontakter lege eller apotek.

Til toppen

Kan jeg kjøpe behandlingen online?

Condyline er tilgjengelig på JiscPress, og du må være over 18 år for å kjøpe medisinen. I forbindelse med din bestilling, må du fylle ut en rask og uforpliktende konsultasjon som vil gjennomgås av en av våre leger. Legen vil deretter vurdere om Condyline er et riktig og trygt preparate å bruke for deg og din tilstand.

Hvis konsultasjonen godkjennes, vil en elektronisk resept bli sendt til vårt apotek, som videre vil behandle og pakke inn din bestilling. Behandlingen vil så sendes med ekspresslevering til din oppgitte leveringsadresse. Pakken er helt diskré og anonym, og du kan derfor motta den både på jobb og hjemme.

Hos oss kan du handle med faktura, slik at du kan motta din behandling først og heller betale senere.

Til toppen
PDF
Behandlinger
Aldara Condyline
Pharma Check
var service til deg