jiscpress.org
HjemHemoroiderAnusol HC
Produsert av Mcneil

Kjøpe Anusol-HC i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Anusol-HC er en anbefalt behandling mot hemorider som kommer i form av både krem og stikkpiller. Den inneholder en rekke ingredienser som aktivt motvirker smerte, irritasjon og ubehag rundt endetarmsområdet.

 • Påvist effektiv behandling mot hemoroider
 • Reduserer kløe, hevelser, smerter og andre ubehag
 • Tilgjengelig som rektalsalve, stikkpiller og kombinasjonspakke
 • Inneholder 6 aktive virkestoffer

Anusol-HC er nå tilgjengelig hos JiscPress i form av rektalsalve, stikkpiller og kombinasjonspakke. Du kan enkelt få tilgang til medisinen ved å gjennomføre en konsultasjon med en av våre nett-leger. Konsultasjonen er helt uforpliktende og du kan motta din behandling innen så lite som 48 timer.

Anusol HC blå og hvit pakke for rektalsalve og stikkpiller mot hemoroider
Anusol HC rektalkrem og stikkpiller mot hemoroider Anusol-HC stikkpiller eske med blister-pakning Anusol HC 30g Ointment
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt

Har Anusol-HC noen fordeler?

Hemoroider er små utposninger på blodårene som kan forekomme på innsiden og utsiden av endetarmsåpningen. De er ofte svært plagsomme og sjenerende. Anusol-HC er en effektiv medisin mot både endetarmskløe og hemoroider, og virker ved å forhindre bakteriespredning, dempe betennelser og redusere svie, smerter og hevelse. Den har også en mykgjørende effekt på hemoridene.

Preparatet er tilgjengelig som krem, stikkpiller og en kombinasjonspakke, og kan derfor anvendes mot både indre og ytre hemoroider.

Til toppen

Hvordan virker en slik hemoride behandling?

Denne hemoroide medisinen inneholder virkestoffene hydrokortisonacetat, bismuth-oksid, bismuth subgallate, Perubalsam, benzyl benzoate og sinkoksid.

Bismuth-oksid, sinkoksid og bismuth subgallate har en beskyttende virkning på slimhinner og sensitive områder med tynn hud. De er betennelsesdempende og har dessuten en påvist bakteriehemmende effekt. Perubalsam øker på sin side produksjonen av epitel celler som beskytter mot bakterier og infeksjoner. Den har også en svak betennelsesdempende funksjon, og reduserer smerter og ubehag.

Benzyl benzoate virker som en oppløsende agent og bidrar til å mykgjøre hemoroidene. Hydrokortisonacetat reduserer derimot betennelse og hevelser, og motvirker også smerter og ubehag.

Til toppen

Hvordan bruker jeg denne medisinen?

Rektalsalve:

Når du anvender denne behandlingen, er det viktig at du vasker hendenene både før og etter bruk. Endetarmsområdet bør også være rent og tørt før påførsel av Anusol-HC. Preparatet skal brukes både morgen og kveld, og etter hver avføring. For indre hemoroider kan du benytte plastikk-kanylen som følger med. Skru kanylen på tuben, før den forsiktig inn i endetarmen og klem ut en liten mengde krem samtidig som du langsomt trekker kanylen ut igjen. Vask den godt etter hver bruk.

Anusol-HC rektalsalve bør ikke brukes mer enn 4 ganger daglig og ikke lengre enn 7 dager på rad med mindre annet er forskrevet av legen.

Stikkpiller og kombinasjonspakning:

Stikkpiller er ofte en mer effektiv behandling mot indre hemoroider enn rektalsalve, spesielt hvis hemoroidene sitter langt inn. Det er imidlertid viktig at du alltid bruker Anusol HC stikkpiller og kombinasjonspakning slik de er forskrevet av legen.

Normal dose utgjør én stikkpille daglig, som helst skal føres dypt inn i endetarmen etter avføring. Ved sterke smerter kan det innføres 2-3 stikkpiller den første dagen. Det er viktig at behandlingen fortsetter i minst én uke etter at symptomene forsvinner, men du kan da redusere dosen til for eksempel én stikkpille annenhver dag. Medisineringen bør imidlertid ikke overstige 4 uker.

Dersom du glemmer å ta medisinen, skal du bare ta neste dose som normalt. Ta ikke dobbel dose! Kontakt lege dersom symptomene forverres eller vedvarer etter 7 dagers bruk.

Til toppen

Gir Anusol-HC bivirkninger og hvem bør ikke bruke det?

Anusol-HC kan, i likhet med alle andre legemidler, forårsake bivirkninger. Reaksjoner forekommer imidlertid svært sjelden ved bruk av dette medikamentet og er som regel meget milde og forbigående. Slike bivirkninger kan være utslett eller en brennende/irritert følelse når kremen påføres.

Dersom du opplever reaksjoner som ikke er beskrevet her, er det viktig at du stopper bruken av preparatet umiddelbart og kontakter lege.

Du bør ikke bruke Anusol-HC uten først å rådføre deg med lege dersom:

 • Du tidligere har fått en allergisk reaksjon som følge av medisinen eller noen av dens ingredienser
 • Du har en soppinfeksjon eller en sykdom som gir bakterielle eller åpne sår i huden (for eksempel genital herpes)
 • Du opplever blødninger fra endetarmen eller du er i tvil om denne blødningen faktisk skyldes hemoroider
 • Du er gravid

Gravide frarådes å bruke Anusol-HC med mindre det er helt nødvendig. Kliniske studier indikerer at preparatet kan øke sjansen for å få barn med leppe-, kjeve- og gane-spalte og kan også bidra til at fostret utvikler intrauterin vekstretardasjon. Ammende kan imidlertid bruke denne medisinen da det ikke er påvist at barnet tar skade av virkestoffene.

Til toppen

Hvor kan jeg kjøpe Anusol-HC?

JiscPress tilbyr flere behandlinger mot hemoroider, deriblant Anusol-HC. Ved å fullføre en nett-konsultasjon med en av våre autoriserte leger, kan du raskt få tilgang til medisinen. Legen må imidlertid først avgjøre om dette preparatet er trygt og sikkert for deg å bruke, og dersom konsultasjonen blir godkjent, vil en elektronisk resept bli sendt til vårt apotek. Apoteket behandler deretter bestillingen og sender den så direkte hjem til deg i en diskré forpakning. Og best av alt; du trenger ikke å betale med én gang: Med vårt faktura alternativ kan du kjøpe din behandling i dag og betale senere.

Til toppen