jiscpress.org
HjemHemoroiderProctosedyl

Kjøpe Proctosedyl i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

sanofi-aventis

Dette er en effektiv behandling mot hemoroider, og fås både som rektalsalve, stikkpiller og som kombinasjonspakke. Dermed vil den kunne behandle alle grader av hemoroider. Stikkpillene gjør også at du kan behandle de hemoroidene som sitter langt inn, og som det kan være vanskelig å få bukt med hvis man bare bruker krem.

  • Effektiv behandling for både indre og ytre hemoroider
  • Gir rask lindring av kløe, smerter, ubehag og hevelser
  • Kan brukes av gravide
  • Inneholder de aktive ingrediensene hydrokortison 5 mg, cinkokainhydroklorid 5 mg, framycetinsulfat 10 mg og aesculin 10 mg

Du kan raskt få tilgang til en behandling med Proctosedyl fra JiscPress ved å fullføre en uforpliktende konsultasjon med vår lege. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil få tilsendt din behandling innen få dager dersom legen avgjør at denne medisinen er passende for deg og din tilstand.

jiscpress.org
Proctosedyl
Proctosedyl Proctosedyl Proctosedyl

Hvilke fordeler har dette legemiddelet?

I tillegg til å ha en påvist effekt mot hemoroider, kan Proctosedyl også brukes mot betennelsestilstander og kløe og sprekker i endetarmen. Salven gir en rask lindring mot smerte, irritasjon, ubehag og opphovnede blodkar i endetarmsområdet. Den er dessuten effektivt mot bakterier.

Proctosedyl kommer i form av stikkpiller, rektalsalve og kombinasjonspakning. Den kan trygt anvendes av både gravide og ammende, så lenge bruken ikke er overdreven eller langvarig.

Til toppen

Hvordan virker Proctosedyl?

Denne hemoroide medisinen har 4 aktive ingredienser som virker på forskjellige måter. Hydrokortisonen er betennelsesdempende og motvirker derfor hevelser og ubehag. Cinokokainhydroklorid er et lokalbedøvende middel som gir en midlertidig lindring av smerter og kløe. Framycetin er et antibiotika middel som dreper sykdomsvekkende mikroorganismer, og aesculin er et bakteriehemmende stoff som reduserer risikoen for infeksjoner i hemoroidene.

Til toppen

Hvordan bruker jeg Proctosedyl?

Denne hemoroide salven skal alltid brukes slik den er forskrevet av legen. Ved normal dosering skal et tynt lag smøres på den såre og irriterte huden rundt endetarmsåpningen morgen og kveld og etter hver tarmtømming. Salven kan enten brukes alene eller sammen med stikkpiller.

Rektalsalve: Vær oppmerksom på å vaske hendene før du påfører kremen, da bakterier fra skitne hender kan føre til infeksjoner og betennelser i hemoroidene. Dersom du har blitt bedt om å smøre Proctosedyl på innsiden av endetarmen, kan du bruke plastkanylen som følger med i pakningen. Før kanylen forsiktig inn i endetarmen og press forsiktig på tuben samtidig som du drar kanylen langsomt ut. Ta deretter kanylen av tuben igjen, og vask både hendene og kanylen godt.

Stikkpiller og kombinasjonspakning: Ved normal dosering, skal én stikkpille føres dypt inn i endetarmen én gang om dagen. Pillen skal helst tas etter avføring. Dersom du har sterke smerter kan du ta 2-3 stikkpiller den første dagen. Behandlingen bør fortsettes i minst én uke etter at symptomene er borte for å hindre snarlig tilbakefall. Det er imidlertid viktig at behandlingsperioden med Proctosedyl ikke overstiger 4 uker da den kan forårsake fortynning og skade på huden. Hvis du mener at virkningen av denne hemoroide medisinen er for kraftig eller for svak, bør du rådføre deg med legen angående dette.

Til toppen

Hvem bør ikke bruke denne medisinen og hvilke bivirkninger kan den gi?

Du bør ikke bruke denne medisinen hvis du er allergisk eller overfølsom overfor hydrokortison, cinkokainhydroklorid, framycetin, aesculin eller noen av de andre ingrediensene i Proctosedyl. Du bør heller ikke bruke preparatet dersom du har en eller annen form for virussykdom.

Denne hemoroidebehandlingen har ingen påviste uheldige effekter på fostre eller barn, og kan derfor brukes av både gravide og ammende. Det anbefales imidlertid at alle gravide og ammende rådfører seg med lege eller apotek før de tar noen form for medisin. Det er også viktig å unngå å bruke store mengder av Proctosedyl eller å bruke preparatet over lang tid.

Denne medisinen er ikke anbefalt for barn.

Som alle andre legemidler, kan også denne medisinen forårsake enkelte bivirkninger. Slike bivirkninger er imidlertid meget sjeldne og inkluderer utslett og fortynnelse av huden. Dersom man bruker preparatet over lengre tid, kan man også binyre-suppresjon som kjennetegnes av symptomer som dårlig matlyst, magesmerter, vekttap, følelsen av å være syk, konsentrasjonsproblemer, sulthetsfølelse og nervøsitet.

Til toppen

Er Proctosedyl reseptbelagt?

Ja, du må ha resept for å kunne kjøpe denne hemoride behandlingen. Du kan imidlertid enkelt få tilgang til en slik resept her hos JiscPress ved å fylle ut en online konsultasjon med en av våre leger. Konsultasjonen er svært rask og dessuten helt uforpliktende. Hvis legen avgjør at en behandling med Proctosedyl er passende for deg, vil en resept sendes til et av våre apotek som deretter klargjør og sender bestillingen direkte til din ønskede leveringsadresse. Både konsultasjonen og leveringen er inkludert i prisen og du kan motta din behandling innen så lite som 48 timer.

Til toppen