jiscpress.org
HjemHemoroiderXyloproct
Produsert av AstraZeneca

Kjøpe Xyloproct i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Xyloproct Ointment er en lokalbedøvende rektalsalve som kan brukes mot både indre og ytre hemoroider. Kremen virker umiddelbart etter påføring og kan også brukes mot analfissurer, prokitter, anorektaleksem og analkløe.

  • Effektiv mot hemoroider
  • Kan brukes av kvinner som er gravide eller ammer
  • Lindrer ubehag, kløe og smerter i endetarmen
  • Inneholder to aktive virkestoffer: lidokain 50 mg og hydrokortisonacetat 2.5 mg

Xyloproct fås nå hos JiscPress. Alle pasienter som ønsker å bestille denne behandlingen må imidlertid gjennomføre en online konsultasjon med vår lege før de kan få tilsendt medisinen. Konsultasjonen er meget rask og helt uforpliktende, og du kan motta din behandling innen kun 48 timer.

Xyloproct
Xyloproct Xyloproct 20g Ointment Xyloproct Ointment Tube
  • Betal online eller med faktura etter levering
  • Levering innen 2 virkedager
  • Sikkert og anonymt
  • Pakningsvedlegg

Hva er fordelene med en slik hemoride behandling?

Xyloproct gir en rask og effektiv lindring av smerter og ubehag som kan forårsakes av hemoroider. Behandlingen kan også brukes mot rifter i endetarmen og for å redusere smerter etter kirurgiske inngrep i og rundt analområdet.

Xyloproct er dessuten en av de få hemoroide behandlingene som trygt kan brukes av både gravide og kvinner som ammer. Lang klinisk erfaring indikerer at det er liten risiko for skader på fosteret så lenge bruken ikke er langvarig eller overdreven. Virkestoffene til medisinen går over i morsmelken, men det er liten sannsynlighet for at barnet vil bli påvirket av disse. Bruken av medisinen bør imidlertid ikke overskride tilfeldig bruk, og det er derfor anbefalt å rådføre seg med lege dersom anvendelsen skjer over lengre tid eller i store mengder.

Til toppen

Hvordan virker Xyloproct?

Denne rektalsalven inneholder to aktive ingredienser: lidokalin og hydrokortisonacetat som virker på to forskjellige måter. Lidokainen er selve bedøvelsesmiddelet i kremen som gir en midlertidig nummenhet i endetarmsområdet når den påføres. Hydrokortisonen har samtidig en betennelsesdempende effekt som roer hevelser og gjør at hemoroidene skrumper inn.

Til toppen

Hvordan bruker jeg Xyloproct?

For utvendige hemoroider skal salven påføres i et tynt lag på det aktuelle området 2-4 ganger daglig. For innvendige hemoroider kan du klemme litt salve inn i endetarmsåpningen ved hjelp av en innføringsapplikator, 2-4 ganger daglig. Innføringsapplikatoren bør vaskes etter bruk.

Til toppen

Hvem bør ikke bruke rektalsalve og kan den gi bivirkninger?

Følgende personer bør ikke bruke denne medisinen:

  • Personer som er allergiske mot lidokain, hydrokortison eller noen av de andre stoffene som finnes i Xyloproct
  • Personer som har kopper (vannkopper, kukopper eller kopper) eller genital herpes

Hvis du bruker eller nylig har brukt andre legemidler (reseptpliktige, reseptfrie og naturpreparater), er det også anbefalt at du rådfører deg med lege før bruk for å unngå helsemessige konflikter. Dette gjelder spesielt dersom du bruker medisiner for rytmeforstyrrelser i hjertet (antiarrhytmika).

Xyloproct kan i sjeldne tilfeller fremkalle bivirkninger, spesielt ved overdreven eller langvarig bruk. Dette kan være bivirkninger som lokale hudirritasjoner med rødhet og kløe og tynn hud (hudatrofi, ataksi, purpurea og stria). I svært sjeldne tilfeller kan det også forekomme alvorlige allergiske reaksjoner som anafylaktisk sjokk med hevelser, pustevansker, svimmelhet og kvalme, i tillegg til forsinket healingsprosess og forverring av symptomer.

Det er viktig at du stopper bruken av Xyloproct og kontakter lege dersom du opplever irritasjon i endetarmen eller blødninger. Dette kan være indikasjoner på andre, mer alvorlige sykdommer enn hemoroider.

Til toppen

Hvordan kan jeg kjøpe Xyloproct online?

Ja, JiscPress tilbyr Xyloproct i form av rektalsalve som kan brukes mot hemoroider av graden 2-4. Du må imidlertid fullføre en rask online konsultasjon med en av våre leger før det kan avgjøres om dette medikamentet er trygt og sikkert å bruke for deg. Konsultasjonen er uforpliktende, og dersom Xyloproct er passende for din tilstand, vil en e-resept bli send til vårt apotek. Apoteket klargjør deretter og sender din bestilling i en diskré forpakning til din oppgitte leveringsadresse. Hele prosessen er meget rask og tidsbesparende, og du kan motta din behandling innen så lite som 48 timer.

Til toppen