jiscpress.org
HjemHemoroiderScheriproct
Produsert av Bayer

Kjøpe Scheriproct i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Scheriproct er en rektalsalve som effektivt motvirker smertefulle og ubehagelige symptomer som kan forårsakes av hemoroider. Kremen brukes i og rundt endetarmsåpningen og vil raskt redusere kløe, svie og hevelser.

 • Behandler og desinfiserer hemoroider
 • Leger slimhinnen i endetarmen
 • Smertestillende, kløestillende og betennelsesdempende
 • Inneholder virkestoffene prednisolon 1.5 mg og cinkokainhydroklorid 5 mg

Hos JiscPress kan du enkelt og raskt få tilgang til Scheriproct, og dermed få bukt med plagsomme og sjenerende hemoroider. Gjennomfør en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger i dag, og motta din behandling innen få dager.

Scheriproct ointment 30g box
Scheriproct ointment 30g box Scheriproct Scheriproct Ointment
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt
 • Pakningsvedlegg

Hvilke fordeler har Scheriproct?

Medisinen kommer i kremform og er effektiv mot hemoroider som klør, svir, blør eller er hovne eller vonde. Preparatet kan dessuten brukes på smertefulle hudsprekker rundt endetarmsåpningen og ved betennelse i slimhinnen rundt endetarmen. Scheriproct behandler både indre og ytre hemoroider.

Til toppen

Hvordan virker en slik hemoroide behandling?

Kremen inneholder to aktive ingredienser som fungerer på forskjellige måter. Prednisolon motvirker hevelse og kløe da den har en kraftig betennelsesdempende effekt. Dette gjør at hemoroidene krymper etter kun kort tids bruk. Cinkokainhydroklorid er derimot lokalbedøvende og virker derfor raskt mot smerter.

Til toppen

Hvordan bruker man Scheriproct?

Scheriproct skal helst påføres etter avføring, og det er viktig at du vasker hendene godt både før og etter du behandler din tilstand. Du bør også rengjøre og tørke det aktuelle området før du påfører kremen. Vær imidlertid oppmerksom på ikke å tørke hardt på hemoroidene da dette kan forårsake irritasjon og blødninger.

Påfør kremen i en ertestor mengde i og rundt endetarmsåpningen. Hvis du har innvendige hemoroider som stikker ut, kan du også smøre et tykt lag av salven på disse før du dytter de forsiktig inn igjen med fingeren. Dersom du har hemoroider som sitter lenger inn i endetarmen, kan du feste det vedlagte røret på tuben og klemme litt krem opp i analåpningen. I tilfeller der områdene er spesielt betente eller smertefulle, kan det være bedre å påføre Scheriproct med fingeren, også på innsiden av tarmen.

Salven skal normalt brukes 2 ganger daglig, men kan brukes opptil 4 ganger den første dagen for å oppnå en raskere lindring av symptomene. Behandlingen bør fortsette i minst én uke etter at symptomene forsvinner, men da i form av mindre doser, som for eksempel 1 gang daglig. Bruken av Scheriproct bør imidlertid ikke overskride 4 uker, uten avtale med lege. Hvis irritasjon eller blødning fra endetarmen fortsetter etter denne perioden, bør lege kontaktes for å utelukke alvorligere sykdommer.

Til toppen

Hvem kan ikke bruke kremen og hvilke bivirkninger kan forekomme?

Scheriproct kan, som alle andre legemidler, forårsake bivirkninger. Allergiske reaksjoner kan forekomme i sjeldne tilfeller, og dersom du bruker kremen i mer enn 4 uker, kan huden også bli tynnere.

Rektalkremen skal ikke brukes:

 • hvis du har syfilis eller tuberkulose i endetarmen
 • ved vannkopper, herpes simplex eller andre virussykdommer
 • hvis du er allergisk overfor noen av virkestoffene eller ingrediensene i medisinen

Scheriproct skal heller ikke brukes de første 3 månedene av graviditeten. Gravide kvinner bør dessuten rådføre seg med lege dersom de ønsker å benytte preparatet etter denne perioden, ettersom medisinen i enkelte tilfeller kan påvirke fosteret.

Til toppen

Hvor kan jeg bestille Scheriproct?

Denne medisinen er tilgjengelig for kjøp hos JiscPress etter at du har gjennomført en online konsultasjon med en av våre leger. Konsultasjonen er fullstendig konfidensiell og uforpliktende. Hvis legen avgjør at Scheriproct er en sikker behandling for din tilstand, vil en resept bli sendt til vårt apotek som pakker og sender din bestilling i en diskré eske. direkte til din ønskede leveringsadresse. Du kan motta din behandling innen så lite som 48 timer.

Til toppen