jiscpress.org
Hjem
Kjønnsherpes

Kjøpe Kjønnsherpes i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Kjønnsherpes er forårsaket av herpes simples viruset, og er en seksuell overførbar infeksjon som bryter ut i form av røde blemmer og sår på og rundt kjønnsorganene. Kjønnsherpes kan være veldig smertefult. Noen mennesker er heldige og opplever ikke de alvorlige effektene av kjønnsherpes, mens andre kan lide av utbrudd flere ganger i året.

Denne tilstanden er forårsaket av to stammer av simplex viruset, HSV-1 og HSV 2. HSV-1 viruset er den minst alvorlige, og forårsaker i hovedgrad forkjølelsessår. Studier viser at 80% av mennesker med dette viruset ikke vet at de har det. Noen merker symptomene innen de første dagene, mens det for andre kan gå flere måneder, og i noen tilfeller år, før de er klar over at de har kjønnsherpes.

Kjønnsherpes er i mange tilfeller smertefullt og skaper et stort ubehag i hverdagen. Heldigvis finnes det medisiner som Famvir og Valtrex som kan hjelpe deg å bekjempe kjønnsherpes til et punkt hvor det sjelden vil vises symptomer.

Selv om det har vært noen kur for denne infeksjonen, finnes det en rekke effektive behandlinger for kjønnsherpes symptomer, som også kan bringe viruset i en inaktiv, sovende tilstand.

Hvordan sprer herpesviruset seg?

I de fleste tilfeller sprer kjønnsherpes seg ved ubeskyttet samleie. Herpes overføres ved hudkontakt, ofte gjennom berøring av et område på kroppen med aktive kjønnsherpes symptomer. Dette betyr at man fortsatt kan smittes av viruset uten at penetrasjon finner sted. Herpes smitter også via oralsex.

Hva er symptomene på kjønnsherpes?

Symptomene på kjønnsherpes er på sitt verste i løpet av det første utbruddet. Disse symptomene kan vare i opptil 20 dager, dersom en mindre effektiv behandling brukes. Symptomene inkluderer:

 • Sår på og rundt kjønnsorganene
 • Røde blemmer
 • Vaginal utflod
 • Smerter ved vannlating
 • Feber

Senere utbrudd er vanligvis ikke så alvorlig, men kan likevel være ubehagelig. En effektiv kjønnsherpes behandling kan brukes for å undertrykke viruset og symptomene. Senere symptomer på utbrudd inkluderer:

 • Rød blemmer og sår
 • Kløe eller brennende følelse rundt kjønnsorganene

Dersom viruset har vært inaktivt i lengre perioder, kan det fortsatt aktiveres til enhver tid, og symptomene på kjønnsherpes kan dukke opp igjen. Det er ikke kjent nøyaktig hva som er årsaken til at kjønnsherpes bryter ut igjen, men følgende faktorer er vurdert som potensielle utløsere:

 • Tretthet og utmattelse
 • Stress og angst
 • Overdreven bruk av alkohol
 • Direkte soleksponering til kjønnsorganene
 • Friksjon rundt kjønnsorganene

Utbruddsfrekvensen og alvorlighetsgraden avtar vanligvis over tid, spesielt hvis du bruker en effektiv kjønnsherpes behandling når symptomene vises.

Kan herpes kureres?

Desverre, nei. Hvis man er i kontakt med viruset, vil man ha viruset i kroppen livet ut. Dette virker skremmende, men det er mange mennesker som er smittet av herpesviruset som ikke er plaget av symptomene i det hele tatt. Viruset kan holde seg inaktivt på langsikt hvis du bruker en effektiv behandling mot kjønnsherpes.

Kan jeg bestille en behandling for kjønnsherpes online?

Du kan bestille din behandling for kjønnsherpes online hos JiscPress ved å fylle ut en gratis, konfidensiel konsultasjon online, som vil bli vurdert av vår EU-godkjente lege. Hvis vår lege mener at denne behandlingen passer for deg, vil du få utskrevet en resept som sendes til vårt apotek. Apoteket vil behandle resepten, og sende til behandling til deg allerede neste dag.

Valtrex

Valtrex er en kraftig anti-viral behandling som kan håntere herpesutbrudd. Når man har pådratt seg herpesviruset, kan man aldri helt bli kvitt infeksjonen, men man kan eliminere symptomer og undertrykke viruset. Valtrex anti-virale medisin hindrer at tilstanden fra å eskalere og spre seg fra person til person. Valtrex kan også brukes for å behandle forkjølelsessår, vannkopper og helvetesild.

Famvir

Famvir er en forebyggende anti-viral, reseptbelagt medisin som behandler herpessymptomene raskt og effektivt. Famvir anbefales til pasienter som har mottatt herpesviruset, men ikke har opplevd et alvorlig utbrudd enda. Ta Famvir 500mg ved tidlige tegn på kjønnsherpes for å stoppe utbrudde før det begynner.

Tilgjengelige behandlinger