jiscpress.org
HjemReturrett

Kjøpe Returrett i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Vær trygg på at uansett hvilke besparelser som du bør forvente noe mindre fra vårt nivå av tjenesten som leveres til deg hele tiden. Hos JiscPress mener vi at alle skal ha muligheten til å nyte rimelige behandlinger og bli behandlet rettferdig i prosessen.

Hos JiscPress overholder vi til en politikk med 100% refusjon for alle produktene returneres i uåpnet tilstand og i original emballasje.

Dersom levering av produktet eller på et senere tidspunkt du føler at du ikke er 100% fornøyd med produktet. Kontroller at produktet returneres til oss i en uåpnet tilstand i originalemballasjen innen 14 dager etter mottak. Returner den innen 14 dager og vi vil refundere 100% av verdien av det returnerte produktet. For å få refusjon, kan du kontakte en av våre kundeservice representanter og gi dem grunnen som hvorfor du ikke er helt fornøyd med bestillingen din.

Vår kundeservice representanter er tilgjengelige på live chat, telefon eller e-post. Vi vil prøve å oppfylle dine forespørsler innen rimelig tid etter at anmodningen er rapportert. Dersom produktene er sendt tilbake til oss med kundene, vil de bli ødelagt. Normalt vi ikke akseptere avkastning når levering har blitt akseptert av kunden. I visse tilfeller Refusjoner eller prøve å sende vil bli tatt vare på JiscPress. Vi kan refusjon eller send dersom:

  • Kunden er ikke hjemme under eller på det angitte tidspunktet for levering, og pakken er returnert til apoteket.
  • Hvis du nekter å akseptere levering av en pakke vi kan enten sende din bestilling eller refusjon for fradrag av gjeldende avgifter. Vær oppmerksom på at hvis en pakke sendes igjen som et resultat av din nekter å akseptere levering vil du bli belastet med et gebyr tilsvarende.
  • Du vil ikke motta levering og pakken returneres til apoteket.
  • Legen har rådet deg at det ikke er tilrådelig for deg å ta medisiner at bestillingen var plassert. Vi tar imot denne avkastningen, og gir full refusjon.
  • Mens vi har ingen kontroll over forsinkelsene oppleves av kurer vår, vil vi forsøke å spore pakken. Vår politikk har vært at hvis pakken ikke er mottatt innen 30 dager fra datoen for porto. Vi vil gi full refusjon eller send vil bli organisert.
  • Du ønsker å returnere medisiner fordi emballasjen er skadet, du har fått feil medisiner eller mindre enn det som var bestilt. I slike tilfeller kan vi sende pakken eller tilby en delvis refusjon.
  • Hvis en pakke blir beholdt av tollen vil vi refundere i full dersom pakken er returnert til oss eller forskrivning apoteket.
  • Ordrer tapt under transport vil bli refundert i sin helhet, eller send organisert etter vårt skjønn.