jiscpress.org
HjemNødprevensjon Levonelle
Produsert av Bayer

Kjøpe Levonelle i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Levonelle er en nødprevensjons pille, best kjent som angrepillen, og er effektiv i 3 dager (72 timer) etter ubeskyttet samleie. Denne behandlingen har vist seg å være 95% effektiv i å forhindre uønsket graviditet. Levonelle er mer effektiv de første 24 timene etter ubeskyttet samleie, og passer for kvinner over 18 år.

Kliniske studier har vist at Levonelle er 95% effektiv i løpet av de første 24 timene etter ubeskyttet samleie, og 85% effektiv i løpet av 25-48 timer. Effektiviteten synker til 58% i effektivitet i 49-72 timer etter sex. Levonelle er trygt for de fleste kvinner over 18 år å ta, og kun milde bivirkninger sees i noen tilfeller.

Levonelle one step pills pack
Levonelle package P-piller direkte til deg med eske og bruksanvisning Levonelle månedspakke lite bilde
  • Medisinsk Konsultasjon
  • Neste-dag Levering
  • Sikker og Diskret
  • Last ned hefte

Hvem kan kjøpe Levonelle?

Du kan kjøpe Levonelle over nett til Norge hvis du er over 18 år og har hatt ubeskyttet samleie, eller har erfart prevensjonssvikt under samleie. Dette er kun såkalt nødprevensjon, og du bør bruke vanlig prevensjon etter du har tatt den.

Vennligst merk: Levonelle kan kun tas en gang per menstruelle syklus.

Hvilke forholdsregler bør jeg ta før jeg bruker Levonelle?

Du er ikke anbefalt å kjøpe Levonelle hvis du er allergisk mot gestagen levonorgestrel. Du er heller ikke anbefalt å ta denne medisinen hvis du har leversykdom, eller noen sykdom i tarmen av tarmen som kan føre til malabsorpsjon.

Når du fyller ut din online konsultasjon, sørg for å inkludere detaljer om eventuelle medisiner du tar. Hvis du tar medisiner for tuberkulose, HIV, epilepsi eller soppinfeksjoner, eller et naturlig supplement som inneholder Johannesurt, er ikke dette en anbefalt behandling.

Hvordan bør jeg ta Levonelle?

Du kan ta Levonelle når som helst under menstruasjonssyklusen. Ta 1 tablett hel med vann så snart du kan etter ubeskyttet samleie. Hvis du bruker en vanlig form for prevensjon, bør du fortsette å bruke dette. Du kan bare ta nødprevensjon en gang per menstruelle syklus, og vi anbefaler deg å bruke kondom frem til neste menstruelle syklus, for å minimere risikoen for uønsket graviditet.

Er det noen bivirkninger?

Du kan oppleve milde bivirkninger etter å ha tatt denne angrepillen. Den vanligste bivirkningen er kvalme. Mindre vanlige bivirkninger du kan oppleve er ømme bryster, hodepine, magesmerter, diaré, svimmelhet og tretthet. Vær oppmerksom på at Levonelle kan utsette menstruasjonen.

Hvordan kjøper jeg Levonelle online?

Du kan kjøpe Levonelle online med en gyldig resept. For å få en gyldig resept, bes du fylle ut en gratis, konfidensiell online konsultasjon som må godkjennes av vår lege. Hvis våre lege mener at denne behandlingen er passende for deg, skrives det ut en resept. Denne resepten sendes til vårt apotek, som behandler resepten, og sender din behandling til deg allerede neste dag.