jiscpress.org
Hjem
Røykeslutt

Kjøpe Røykeslutt i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Hvilke helserisikoer er knyttet til røyking?

Røyking er en underliggende årsak til mange langsiktige helseproblemer. Disse inkluderer:

  • Kreft i lunger, lever, hals, munn, livmorhalsen og blæren
  • Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS)
  • Hjertesykdom og hjerneslag
  • Avmakt (hos menn)
  • Sterilitet
  • Høyt blodtrykk
  • Nyresvikt
  • Astma

Hva er fordelene med å slutte å røyke?

Du kan fortsatt forbedre helsen din uansett hvor lenge du har røyket. Skadene som er forårsaken av inhalasjon av sigarettrøyk kan aldri være helt ugjort, men du kan forbedre livskvaliteten din på bare 20 minutter etter du har sluttet å røyke.

Etter bare 72 timer har blodtrykket ditt falt tilbake til det normale, og karbonmonoksidet og oksygennivået i blodet er normalisert. Andre fordeler ved å slutte å røyke er færre hosteanfall, mindre pustebesvær og bedre blodsirkulasjon. Du minsker også risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Hvilke hjelpemidler kan jeg benytte meg av for å slutte å røyke?

Å overkomme trangen etter nikotin er en av de største utfordringene du står ovenfor når du ønsker å slutte å røyke, men det finnes ulike hjelpemidler utviklet for å hjelpe deg å nå dine mål enklere og raskere.

Nikotin erstatning terapi virker ved å forsyne kroppen med en liten dose nikotin for å bidre til å redusere abstinenssymptomer. Det kommer i form av et plaster, tyggegummi, inhalator, spray og tabletter.

Røykeslutt

Røyking tar livet av over 5 millioner mennesker hvert år, noe som gjør det til en av de største dødsårsakene i verden som kan forebygges. Tobakk, materiale som brukes i sigaretter, er direkte knyttet til over 25 ulike sykdommer og helseproblemer. Noen av disse er lungekreft, emfysem og hjertesykdom. Nikotin, et annet giftig stoff som brukes i sigaretter, er ekstremt vanedannende, noe som gjør det vanskeligere for kvinner og menn å slutte å røyke. Røyking er vanedannene, men mulighetene for langsiktige sykdommer reduseres når du bruker hjelpemidler for å slutte å røyke.

JiscPress tilbyr Champix, den mest vellykkede behandlingen tilgjengelig for mennesker som ønsker å slutte å røyke. Vi tilbyr alle våre pasienter en gratis online konsultasjon når de kjøper legemidler fra oss, slik at både lege og pasient er trygge på at pasienten er egnet for behandlingen de får utstedt.

Det norske helsevesenet tilbyr også en ”avsluttningspakke” som skal veilede brukerne trinnvis når de ønsker å slutte å røyke. Denne pakken gir deg informasjon om hvordan du kan overvinne trangen og potensiell vektøkning, som er en vanlig bivirkningen av å slutte å røyke.

Kan jeg bruke en reseptbelagt behandling for å slutte å røyke?

Reseptbelagte behandlinger kan gjøre det enklere å slutte å røyke ved å redusere gleden du føler gjennom røyken. De bidrar også til å eliminere suged ved å påvirke nikotinreseptorene i hjernen. De som bruker reseptbelagte behandlinger kan doble sine sjanser for å lykkes, sammenlignet med dem som slutter å røyke med viljestyrken alene.

Champix arbeider for å stimulere nikotinreseptorene i hjernen, og lindre suget og abstinenssymptomene. Champix hemmer også effekten av nikotin på disse reseptorene, slik at ingen fordel oppnås gjennom røyking. Champix kan bestilles som en 12- eller 24-ukers behandling. Suksessraten av røykere som slutter å røyke når de bruker Champix er høyere enn noen andre eksisterende røykeslutt behandlinger.

Kan jeg bestille medisiner for røykeslutt online?

Hvis du er lei av å være avhengig av sigaretter og ønsker å slutte å røyke for godt, har du mange alternativer tilgjengelige. Medisiner for røykeslutt kan bestilles online hos JiscPress ved å fylle ut en online konsultasjon. Hvis vår lege mener du er egnet til å ta Champix, vil en resept bli skrevet ut til deg, og din behandling sendes i posten dagen etter.

Champix

Champix er et nytt produkt blant medisiner for røykeslutt. Det er en reseptbelagt pille som ikke...

Mer informasjon Kjøp Nå
Større bilde av forpakningen med røykeslutt behandlingen
Behandlinger
Champix
Pharma Check