jiscpress.org
HjemP-pillerDiane p-piller
Produsert av Bayer

Kjøpe Diane p-piller i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Diane p-piller, også kalt Dianette, er egentlig et aknemiddel som også fungerer som en prevensjonspille ved at den forhindrer graviditet med nærmere 100% sikkerhet.

 • Påvist å kunne redusere akne og hirsutisme (mannlig hårvekst)
 • Reduserer ofte menstruelle smerter over tid
 • Gir en lettere og mer stabil menstruasjon
 • Inneholder to syntetiske hormoner: cyproteronacetat 2 mg og etinyløstradiol 35 mikrog

Diane kan bestilles over nett hos JiscPress. Du må imidlertid først ha en resept på denne p-pillen, og det kan du få ved å gjennomføre en uforpliktende konsultasjon med en av våre autoriserte nettleger. Konsultasjonen er fullstendig konfidensiell og vil tillate legen å kunne foreta en grundig vurdering av deg og din helse før en resept skrives ut.

Diane Mite Diane Mite Diane Mite
 • Betal online eller med faktura etter levering
 • Levering innen 2 virkedager
 • Sikkert og anonymt
 • Pakningsvedlegg

Hvilke fordeler har denne p-pillen?

Diane gir en svært god og sikker beskyttelse mot uønsket graviditet. Det er også klinisk bevist at den kan redusere hud- og hårproblemer slik som akne, fet og uren hud, mannlig hårvekst og kvinnlig skallethet. I tillegg meddeler mange kvinner at bruken av denne p-pillen har redusert premenstruelle og menstruelle plager, smerter og spenninger. Diane beskytter ikke mot seksuelt overførbare sykdommer.

Til toppen

Hvordan bruker jeg Diane og hvordan virker den?

Diane kommer i pakker med 3 brett, der hvert brett inneholder 21 tabletter. For å oppnå umiddelbar beskyttelse, bør du ta første pille på første menstruasjonsdag. Du kan også starte med p-pillen på dag 2-5 i syklusen, men det er da viktig å være klar over at du ikke vil være 100% beskyttet de første 7 dagene. Når alle tablettene er tatt, skal du ha en 7 dagers pause uten piller før du igjen begynner på et nytt brett. Du vil fortsatt være beskyttet mot uønsket graviditet under de 7 dagene du ikke tar tablettene. Det er også normalt å oppleve en menstruasjonslignende blødning i denne perioden.

Diane er en monofaisk kombinasjonspille, hvilket vil si at den utskiller samme mengde hormoner gjennom hele perioden. Den inneholder små doser av de aktive virkestoffene, cyproteronacetat og etinyløstradiol. Disse hormonene forhindrer graviditet på tre måter; først ved å forhindre at en eggløsning finner sted; dernest ved å endre tykkelsen og kvaliteten på slimhinnen over livmorhalsen slik at det blir vanskelig for sædceller å trenge igjennom, og sist, men ikke minst; ved å gjøre miljøet i livmoren lite mottakelig for et eventuelt befruktet egg som skal feste seg og vokse.

Til toppen

Er Diane den riktige p-pillen for meg?

De fleste kvinner fra 18 år og oppover kan bruke Diane for å få en sikker beskyttelse mot uønsket graviditet. Du skal derimot ikke bruke denne p-pillen hvis du er eller tror du kan være gravid, hvis du ammer eller hvis du er over 35 år og røyker. Du skal heller ikke bruke Diane hvis du har, har hatt eller er i risikogruppen for:

 • Blodpropp
 • Hjerteinfarkt
 • Diabetes som påvirker blodårene
 • Høyt blodtrykk eller kolesterol
 • Migrene med aura
 • Leversykdom/nedsatt leverfunksjon
 • Levertumorer eller svulster i bryster/underliv

Diane kan også påvirke eller bli påvirket av andre type legemidler slik som medisiner mot epilepsi, tuberkulose, HIV og hepatitt og alvorlige soppinfeksjoner, eller urter slik som johannesurt/prikkerikum.

P-piller kan fungere forskjellig fra person til person. For å finne ut om Diane er et trygt og forsvarlig prevensjonsmiddel for deg, er det viktig at du konsulterer lege før du eventuelt begynner behandlingen. Her hos JiscPress kan du foreta en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger med en gang du bestiller din medisin. Så lenge konsultasjonen gjennomføres før kl. 16.00, vil den bli behandlet samme dag. Du kan dermed motta medisinen på din ønskede leveringsadresse innen så lite som 48 timer. Vennligst merk at forsendelsestiden kan variere noe avhengig av forsendelsessted.

Til toppen

Vil denne p-pillen gi bivirkninger?

I likhet med alle andre legemidler kan også Diane fremkalle bivirkninger hos brukerne. Disse bivirkningene er som oftest milde og forsvinner gjerne i løpet av 3-6 måneder, ettersom kroppen trenger tid til å venne seg til virkestoffene i pillen.

Vanlige bivirkninger som kan forekomme er vektendring, væskeansamling, hodepine, migrene, humørsvingninger, nedstemthet, endret seksuallyst, hudplager (utslett) og ømme og/eller forstørrede bryster.

Mindre vanlige bivirkninger vil være kvalme, brekninger, diaré, oppkast og andre plager fra mage/tarm-kanalen. I svært sjeldne tilfeller kan det også forekomme mer alvorlige bivirkninger slik som blodpropp, allergi, endret sekret fra skjeden og økt følsomhet for kontaktlinser. Hvis du får plagsomme bivirkninger eller bivirkninger som ikke står i pakningsvedlegget, er det viktig at du kontakter lege eller apotek omgående.

Til toppen

Hvordan bestiller jeg p-piller hos dere?

For å kunne få en resept på Diane her hos JiscPress, må du først gjennomføre en online konsultasjon med en av våre leger. Denne konsultasjonen er svært enkel og diskré og helt uforpliktende. Dersom legen avgjør at det er forsvarlig for deg å bruke disse p-pillene, vil en e-resept sendes til et av våre apotek som behandler medisinen og sender den til din oppgitte leveringsadresse. Frakten er inkludert i prisen, og selve esken som preparatet sendes i er helt diskré og avslører hverken innhold eller avsender.

Til toppen