jiscpress.org
HjemP-pillerYasmin

Kjøpe Yasmin i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Bayer

Yasmin er produsert av den tyske legemiddel produsenten Bayer og er et FDA-godkjent p-pillemerke. Den er en av Norges mest kjente og mest brukte prevensjonspiller som forhindrer graviditet med nærmere 100% sikkerhet.

 • God blødningskontroll
 • Mindre sjanse for vektøkning
 • Kan hjelpe mot hudproblemer (akne, uren hud, ansiktshår)
 • Inneholder to hormoner: drospirenon 3 mg og etinyløstradiol 0.03 mg

Yasmin kan enkelt og raskt fås på resept hos JiscPress. Du må imidlertid først gjennomføre en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger slik at vi kan være sikre på at Yasmin er en trygg og forsvarlig p-pille for deg og din helsetilstand.

jiscpress.org
Yasmin er nogle af de mest populære p-piller i Danmark
Yasmin er nogle af de mest populære p-piller i Danmark yasmin yasmin

Hva slags fordeler har Yasmin?

Yasmin er en kombinasjonspille som inneholder de aktive virkestoffene etinyløstradiol (østrogen) og drospirenon. Det er en av de mest populære p-pillene i Norge og medfører sjelden bivirkninger slik som vektøkning eller økt vannretensjon hos brukerne. Hormonene i pillen har dessuten vist seg å kunne redusere akne og andre urenheter i huden.

Kvinner som bruker Yasmin opplever gjerne at de får en mer regelmessig menstruasjon med mildere premenstruelle spenninger etter å ha startet på pillen. Dette prevensjonsmiddelet kan derfor med fordel brukes av kvinner som plages av mye smerte i forbindelse med sin menstruasjon.

Til toppen

Passer denne prevensjonspillen for meg?

Yasmin kan brukes av de fleste kvinner over 18 år som ønsker en langsiktig og sikker beskyttelse mot graviditet. Denne prevensjonsmetoden er spesielt egnet for deg som ønsker en lav-dose pille som sjelden gir vektøkning eller fører til unødvendige vannansamlinger i kroppen.

Du bør ikke bruke Yasmin dersom du er gravid eller mistenker at du kan være gravid. Du bør heller ikke bruke denne prevensjonspillen dersom du er allergisk overfor østrogen eller drospirenon, eller har/har hatt:

 • Blodpropp (Trombose)
 • Hjerteinfarkt eller hjerneslag
 • Høyt blodtrykk (hypertensjon)
 • Sirkulasjonsproblemer
 • Nyresvikt
 • Livmor-, lever- eller brystkreft
 • Diabetes
 • Dysfunksjonell/svekket lever eller bukspyttkjertel
 • Migrene med aura

For å finne ut om Yasmin er riktig for deg og din kropp, er det viktig at du gjennomfører en konsultasjon med en lege. Du kan foreta en slik konsultasjon her hos JiscPress, helt uforpliktende.

Til toppen

Hvordan tar jeg disse p-pillene?

Du vil være umiddelbart beskyttet mot graviditet dersom du begynner å ta Yasmin på første menstruasjonsdag. Du kan også starte med å ta pillen fra dag 2-5 i syklusen, men du vil da ikke være fullstendig beskyttet før etter 7 dager.

Ta én tablett med Yasmin hver dag. Tablettene kan tas med eller uten mat, men det anbefales at du tar pillen til omtrent samme tid hver dag. Hvert brett inneholder 21 tabletter og du skal derfor ta pillene i 21 dager fra du begynner, før du deretter tar en pause på 7 dager. På den åttende dagen, starter du igjen på et nytt brett. Ved siden av hver tablett står ukedagen som den skal tas på. For lettere å holde oversikten, er det derfor lurt at du tar en pille fra den dagen du starter på. Følg deretter pilens retning på brettet.

Til toppen

Hvordan virker Yasmin på kroppen og hvilke bivirkninger kan den gi?

De to hormonene som finnes i Yasmin forhindrer eggløsning ved å lure kroppen til å tro at en eggløsning allerede har skjedd. Samtidig gjør de også at slimhinnen i livmorhalsen blir tykkere og seigere slik at det blir svært vanskelig for sædceller å komme inn til livmoren for å befrukte et egg. I tillegg blir også veggene i livmorhalsen tørrere og glattere som følge av hormonene, hvilket gjør det umulig for et eventuelt befruktet egg å feste seg for å vokse.

Ettersom Yasmin er en lav-dose pille, er det mindre sjanser for at brukerne vil oppleve uønskede sideeffekter. Vanlige bivirkninger som kan forekomme er imidlertid hodepine, kvalme, magesmerter, brystsmerter, menstruasjonsforstyrrelser, ømme bryster og soppinfeksjon i skjeden.

Mindre vanlige bivirkninger som kan oppstå er endret sexlyst, forstørrede bryster, oppkast, diaré, høyt/lavt blodtrykk, akne, hudutslett, hårtap, kraftig kløe og infeksjon i skjeden.

Sjeldne og mer alvorlige bivirkninger er allergiske reaksjoner, svekket hørsel, astma, blodpropp og hudlidelsene erythema nodosum (smertefulle, røde knuter i huden) eller erythema multiforme (rødt, sirkelformet utslett eller sår). Det er viktig at du kontakter lege eller apotek umiddelbart dersom du får bivirkninger som er plagsomme eller som ikke er nevnt i pakningsvedlegget til Yasmin.

Til toppen

Kan jeg bestille Yasmin på nett?

Ja, du kan kjøpe Yasmin her hos JiscPress og få pillene sendt rett hjem til deg uten ekstra kostnad. Ettersom Yasmin er et reseptbelagt prevensjonsmiddel, må du først fylle ut en online konsultasjon før en eventuell resept kan skrives ut til deg. Konsultasjonen, som er helt uforpliktende, gjør det mulig for en av våre leger å vurdere om det er trygt og sikkert for deg å bruke denne pillen. Dersom forespørselen blir godkjent, vil legen sende en e-resept til et av våre apotek som så klargjør medisinen og sender den direkte til din ønskede leveringsadresse i en diskré eske. Du kan motta din behandling allerede innen 48 timer. Vennligst merk at forsendelsestiden kan variere noe i henhold til forsendelsessted.

Til toppen