jiscpress.org
HjemP-pillerMercilon
Produsert av Organon

Kjøpe Mercilon i Norge Uten Resept - Anmeldelser, Best pris

Mercilon er en kombinasjonspille som er klinisk bevist å kunne beskytte mot uønsket graviditet med så mye som 99.9% sikkerhet.

  • Gir sjelden vektøkning
  • Levering innen 2 dager
  • Reduserer ofte hudproblemer (akne, uren hud, ansiktshår)
  • Inneholder to aktive virkestoffer: desogestrel 150 mikrog og etinyløstradiol 20 mikrog

Du kan bestille Mercilon p-piller her hos JiscPress. For å være sikker på at denne p-pillen er sikker for deg å bruke, må du imidlertid først gjennomføre en konsultasjon med vår lege over nett.

Mercilon
Mercilon Mercilon Mercilon
  • Betal online eller med faktura etter levering
  • Levering innen 2 virkedager
  • Sikkert og anonymt
  • Pakningsvedlegg

Hva er fordelene med dette prevensjonsmiddelet?

Mercilon er en svært sikker og populær kombinasjonspille. Den kan med fordel brukes av kvinner som er sensitive overfor østrogen, da den inneholder kun en liten dose av det syntetiske hormonet etinyløstradiol. Ettersom bivirkninger fra p-piller ofte er assosiert med store mengder østrogen, medfører bruken av Mercilon også gjerne færre uønskede sideeffekter enn andre p-pillemerker.

Denne prevensjonspillen har dessuten vist seg å kunne redusere forekomsten av hudproblemer slik som akne, ansiktshår og uren hud. Mercilon er også et godt alternativ for kvinner som bekymret for å legge på seg som følge av p-pillebruk, da den sjelden bidrar til vektøkning.

Til toppen

Hvordan virker denne p-pillen og hvordan brukes den?

Mercilon inneholder de to syntetiske hormonene desogestrel (150mcg) og etinyløstradiol (20mcg), som forhindrer graviditet ved å hemme den naturlige eggløsningen i kroppen. Samtidig endrer de også kvaliteten på slimet i livmorhalsen og gjør det tykkere og seigere slik at det vanskelig for sædceller å trenge igjennom til livmoren. I tillegg påvirker de dessuten livmorveggene slik at de blir glattere og mindre klebrige. Dette gjør det nærmest umulig for et egg å feste seg for å vokse dersom det en sjelden gang skulle dannes og bli befruktet.

Mercilon kan kjøpes for 3 måneders forbruk (63 tabletter). Hvert brett inneholder 28 tabletter, der 21 av disse inneholder hormoner mens de resterende 7 er såkalte placebopiller. Placebopillenes’ eneste formål er å gjøre det lettere for deg å holde oversikten over når du skal starte på et nytt brett.

Hvis du starter med å ta Mercilon på den første dagen i menstruasjonssyklusen, vil du være umiddelbart beskyttet fra første pille. Du kan også begynne med pillen fra 2-5 dag i syklusen, men da vil du først være beskyttet etter 7 dager. Ta én pille hver dag i 21 dager og fortsett deretter på placebopillene i de neste syv dagene. Begynn så på et nytt brett den åttende dagen. Vennligst merk at det er normalt å få bortfallsblødninger i løpet av de syv dagene du tar placebotabletter.

Det er anbefalt at du tar pillen til samme tid hver dag, men hvis du skulle glemme én pille er det viktig at du tar denne innen 12 timer fra det tidspunktet du egentlig skulle ha tatt den. Dersom du tar pillen senere enn dette, er det større sjanse for at du kan bli gravid ved ubeskyttet sex.

Til toppen

Er denne p-pille typen det riktige prevensjonsmiddelet for meg?

For å finne ut om Mercilon er den riktige p-pillen for deg, er det viktig at du rådfører deg med lege. Kvinner som er 18 år eller eldre, og som ønsker en p-pille med lite østrogen, kan bestille Mercilon her hos JiscPress. Før en resept kan skrives ut til deg, må du imidlertid gjennomføre en rask og enkel online med en av våre autoriserte leger. Konsultasjonen er helt uforpliktende og skal hjelpe legen med å avgjøre om dette p-pille merket er trygt og sikkert for deg og din kropp.

Du skal imidlertid ikke bruke denne prevensjonspillen hvis du er eller mistenker at du kan være gravid. Du bør heller ikke bruke Mercilon dersom du har migrene, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, hjerteproblemer eller røyker da dette kan øke risikoen for blodpropp betraktelig. Kvinner som ammer bør også avstå fra å bruke denne p-pillen som prevensjonsmiddel.

Til toppen

Vil denne p-pillen gi bivirkninger?

I likhet med de fleste andre legemidler, kan bruken av denne p-pillen forårsake enkelte bivirkninger. Ettersom Mercilon inneholder kun en liten dose østrogen, er slike uønskede sideeffekter likevel gjerne færre og langt mildere enn hos andre p-pille merker. Vanlige bivirkninger som kan forekomme er kvalme, magesmerter, hodepine, menstruasjonsforstyrrelser, humørendringer og ømme bryst. Mindre vanlige bivirkninger er vannansamling i kroppen, migrene, nedsatt seksuell lyst, elveblest, utslett og forstørrede bryst.

Svært sjeldne, men alvorlige bivirkninger er blodpropp, høyt blodtrykk og hormonavhengige svulster (f.eks leversvulster og brystkreft). Det anbefales på det sterkeste at du kontakter lege eller apotek umiddelbart dersom du opplever alvorlige eller plagsomme bivirkninger eller uønskede sideeffekter som ikke er nevnt i pakningsvedlegget til Mercilon.

Til toppen

Kan jeg kjøpe Mercilon uten resept?

Denne prevensjonspillen er, på samme måte som alle andre p-piller, et reseptbelagt legemiddel, og du må derfor konsultere lege før du kan få tilgang til denne medisinen. Du kan imidlertid gjennomføre en rask og enkel konsultasjon på nett her hos JiscPress. Konsultasjonen er helt uforpliktene og vil bli behandlet av en av våre leger som avgjør om Mercilon er et riktig og trygt prevensjonsmiddel for deg. Det er derfor viktig at den informasjonen du oppgir i konsultasjonen er så korrekt og detaljert som mulig. Dersom konsultasjonen blir godkjent, vil en e-resept bli sendt til et av våre apotek som deretter behandler, pakker og sender medisinen direkte til din ønskede leveringsadresse. Frakten er inkludert i prisen, og esken som medisinen sendes i er fullstendig diskré og antyder ikke på noen måte hvem avsenderen er eller hva den måtte inneholde.

Til toppen